Arkadaşlar bilgisayarı alalı yaklaşık 4 ay oluyo,bu sorun yaklaşık 2 aydır var video film izlerken ekranın bazı bölgelerinde renkli karıncalanmalar oluyo,videoyu filmi durdurduğumda gidiyo devam ettirdiğimde devam ediyo,örnek veriyorum denemek için facebook'ta bir resmi ekranda sürüklüyorum karıncalanmayı görüyorum 2 gün sorun olmuyo fakat 3.gün aynı sorun çıkıyo
eski bilgisayarımda baska bilgisayarlarda yeni dediğimde böyle olmuyo ve simgeler gidip geliyo ama benm pcde yenile diyorum simgelerde tık yok gdip gelmiyo yanlıs anlamayın sistem özellikleri iyi olduğu içinmi acaba
Sistem özellikleri :
monitör : asus mx239h işlemci : i7 3770k ram : gskıll 2x8 1600Mhz low profile ram anakart : gıgabyte z77x-ud3h anakart ekran kartı : asus 3gb 384 bit hd7950 dc2t 3dg5 işlemci soğutucu : cooler master hyper 212 evo
biostan turboyu açtıysan olur.
sen karıncalanmadan ne demek istediğimi anladın demi videoyla gösteremem çünkü sizin ekranda sorun yok olmadığı için sorunu göremezsiniz
turboyu açıp açmadığımı nasıl öğrenicem ama sanmıyorum açtığımı açmışta olabilirim :D işlemci bi ara 4.2 yi görmüş
aynı sorun bende de var oyun ve videolarda bazende ekranda bazı programlarda falan yapıyor.