Şimdi Ara

Ekranı kırık 5s'e apple ne yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün şanssız bir şekilde telefonumu yere düşürdüm ve ön cam baya paramparça oldu.
    Apple store'a götürsem ne yapıyorlar. Ne kadar bir fiyat çıkarıyorlar telefona?
    Bide internette 30 liraya sadece ön cam buldum ama onu ekrandan ayırarak sökmesi falan çok zormuş sanırm, o yüzden
    ekranda değişmeli sanırım, öyle oluncada 150 lira fiyat verdiler.
    Ama benim korkum 150 liralık ekran taktırırsam ekranın kalitesi çok mu kötü olur..

Telefonun son hali
     Ekranı kırık 5s'e apple ne yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioxis -- 25 Ağustos 2014; 11:15:36 >

• Yanlış hatırlamıyorsam onu alıyorlar 750 TL'ye 0'ını veriyorlar.
  • Ne kadara mal olur sizce hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saints computer'le konuştum 400 lira fiyat verdiler.. 1 yıl da gatantiliymiş ama bütçemi aşıyor o da maalesef..
  • Bunun ekranı kırık değil gibi resmen kırığı aşmış tuzla buz olmuş. Baş mesafesinden kendi telefonumu çok düşürdüm hiç birşey olmadı. Siz bunu 15. Kattan falanmı düşürdünüz?

• Resmiyet olarak apple bir şey yapsın diyorsanız ücret karşılığı kendi telefonunuzu apple'a verip yeni bir iphone sahibi olabilirsiniz. yani 400 lira verene kadar arkadaşın dediği 750 lira verip satın almak daha mantıklı derim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750'ye alırlar yenisini verirler o ekran iflah olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

750'ye alırlar yenisini verirler o ekran iflah olmaz

Kanka bir benim seni çağırdığım konuya gelsene

• Ben de epey düşürmüştüm bişey olmamıştı ama bu son düşürmemde telefon mermere çarptı ve ekran parçalara ayrıldı. bu resmi çekmeden önce o parçaları yerine taktım da çektim.

sanırım en iyisi apple'dan yeni iphone'la değiştirmek. Peki bu değişim sırasında swap telefon mu veriyorlar bilginiz var mı? (benim için farketmez takıntılı değilim ama meraktan sordum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.