Şimdi Ara

EKRANI TAM EKRAN BİR ÇÖZÜNÜRLÜĞE GETİRDİĞİMDE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ YATAY OLARAK SÜNÜYOR.. YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EKRANI TAM EKRAN BİR ÇÖZÜNÜRLÜĞE GETİRDİĞİMDE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ YATAY OLARAK SÜNÜYOR.. YARDIM.

• Orijinalden alıntı: muratsnk

aynı sorunu bende yaşıyordum , bende ati pro center yüklü , önce ekran çözünürlüğünü windowstan 1024x768 alın sonra atinin programına girin masaüstü ekranlar+masaüstü yönetimmi +masaüstü özelliklerinden 1024x 768 yapın sonra ekran ölçeklendirme yapın dahili ekran +özellikler +tam ekran modunu seçin .sonra çözünürlüğünüzü normale yükseltin.işlem tamam .sorun yüksek çözünürlükte tam ekran seçeneği seçili olduğu halde ekranın tam çıkmaması bu şekilde bir ileri bir geri alınca sorun düzeliyor ekran kartı tanıyor ..

teşekkür ederim kardeşim bende de aynı sorun vardı sayende düzelttim anlamayanlar icin biraz daha detaylı vereyim: öncelikle sağ üstte "tercihler"den "gelişmiş görünüm"ü seçiyoruz. solda "masaüstü yönetimi", sonra "masaüstü özellikleri"ne tıklıyoruz 1366x768 seçili ise 1280x768 i seçiyoruz. sonra yine solda "dahili ekranlarım", sonra "özellikler (dahili ekran)" seçip "tam ekran"ı seçiyoruz. uygula diyoruz. "masaüstü özellikleri"ne geri dönüp görüntü boyutunu eski haline çeviriyoruz. (bende 1366x768)

muratsnk arkadaşa teşekkürler...=)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.