Slm Öncelikle Şimdi Benim Bilgisayarı Aldığım Daha 1 Hafta Oldu Saat 22.00-22.30 Arası Günlleştirme Gelmiş Onu Güncelleştirdim Daha Sonra Yarım Saat Geçti Ekran Donması Yaşamaya Başladım Ekran Donunca Bilgisayarı Kapatıp Açtım Birkaç Dakika Sonra Gene Aynı Şekilde Oldu Yardım Ederseniz Sevinirim PC Modeli
SONY VAIO Fit 15E
Ekran donuyor derken problemi biraz daha geniş çaplı tarif edebilirmisiniz? Yaptığınız güncelleştirme ne güncelleştirmesi acaba ? Ekran donuyor demişsiniz, bilgisayar kilitleniyormu yoksa çok yavaşta olsa bir işlem yapılabilyormu, bu donma işlemi oyun yada program gibi durumlardamı oluyor yoksa boşta dururkende oluyor mu, donma olayından evvel bir uyarı yada hata iletisi alıyormusunuz, donma sıklığı ne kadar aralıklar ile oluyor. Bilgisyarın özellikleri CPU-Z yada buna benzer bir program ile bakıp yazarsanız çok daha makbule geçer. İşletim sisteminiz nedir tam olarak.Geçmiş olsun, kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme