Şimdi Ara

ekranımın alt bölmü algılamıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün iphone'um masan yere düştü... ilk bakışta hiç bir sorun yoktu gibi ama o sırada çalan müziği kapatmak içim ekrana dokunduğumda tepki vermediğini farkettim... power tuşundan kapatıp tekrar açtım,sadece ekranın dörtte bir alt kısımın da dokunmaları algılamıyor... haliyle kimseyi arayamıyorum ... arayanı da cevaplayamıyorum :( ekran da kırık falan da yok... başına gelen var mı? yoksa direkt servise mi... cihazı da amerikadan almıştım geçen sene... gözüm gibi de bakıyordum... sakınan göze çöp batarmış :D

• servis yolu gözüküyor maalesef sana.
  • yaw bendede şu olay oluyo...mesela internette gezerken girdim siteye mesajı yazdım tamam'a basıyorum algılamıyor biraz geçtikten sonra tekrar basıyorum algılıyor...ana menüye dönüyorum aynı yerdeki menü icon'una tıklıyorum hiçbir sorun yok...bazende mesaj yazarken hangi harfe bassak bastıgmızı anlamamız için harf büyüyorya bende kimisi büyüyor kimisi büyümüyor anlamadım gitti yaw...
  • Buyuk ıhtımalle ana kartı bozulmustur eger Jb yapmadıysan garantı kapsamında ama eger yaptıysan ıpodlarda 400 euroydu fıyatı ıphoneda ne kdrdır acaba aynısı bnmde basıma gldı tknık servıs jbyı anladı ve garantı dısı dıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kvnc_punk

Buyuk ıhtımalle ana kartı bozulmustur eger Jb yapmadıysan garantı kapsamında ama eger yaptıysan ıpodlarda 400 euroydu fıyatı ıphoneda ne kdrdır acaba aynısı bnmde basıma gldı tknık servıs jbyı anladı ve garantı dısı dıo

Restore etmenden mi götürmüştün servise?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: kvnc_punk

Buyuk ıhtımalle ana kartı bozulmustur eger Jb yapmadıysan garantı kapsamında ama eger yaptıysan ıpodlarda 400 euroydu fıyatı ıphoneda ne kdrdır acaba aynısı bnmde basıma gldı tknık servıs jbyı anladı ve garantı dısı dıo

Restore etmenden mi götürmüştün servise?

Evet, açılmış konusu var, restore'suz götürmüş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.