Bildirim
ekrankartının hızı hakkında sorun.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: t4h4z4hit
beyler az önce ekrankartının hızını artırdım kasayı bi açtım temizledim filan tek rar açtım pcyi nese şuan fan baya hızlı çalışıyor aşırı ses çıkarıyor ve hıza müdahale edemiyorum catalys center dan müdahale ettiğimde hiçbir değişiklik olmuyor ekrankartım hd radeon 5570
nasıl artırdın ? -
cataliyst center dan -
quote:
cataliyst center dan
Bana da ogretsene nasıl yapıyorsun CCC'de -
sorunumla ilgilenceksen buyur deilse ßß -
quote:
sorunumla ilgilenceksen buyur deilse ßß
herşey bi yana CCC ile ekran kartı ocverclock olmaz yaptıgın sey herneyse baska bırsey -
overclock yaptığım filan yok fazla ısınmıştı yükselttim hızı kapadım pcyi açtıımdahız yine %100 olarak çalışıyor ama görüntü %20 filan gösteriyor ayarı değiştirdiğimde müdahale etmiyor -
haha o.c yaptım demiyor fanın hızını arttırmış arkadaş. msi afterburner programını idir sıcaklığa göre hızını falanda ayarlarsın. -
fan hızını değiştiremiyorum yine
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X