Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
0
Favori
9.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güya partili olmayan trolleri bile çekiyor bu konu. Ortalık karışık.Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

• Avukatlığına ve söylemlerine güvendiğim Rezan Epözdemir işi özetlemiş Diploma konusunda.

Durum tam olarak bu işte:

Ne tamamen yasaldır diyenlerin ki doğru

Nede tamamen yasa dışı diyenler doğru...

Tam olarak bu görüşteyim bende şuan için . Bir sorun sıkıntı var geçişte ama bu İmamoğlu bazlı görünmüyor şuan için. ( Üniversitenin yaptığı işler sakat görünüyor. Tabii şuan için böyle mahkeme sürecinde yeni belge bilgi deli çıkarsa iş değişir)

Üniversitenin YÖK'e sormaması

Üniversitenin yatay geçiş kontenjanını uçuk arttırması 10-20 flan denirken 80 e çıkarması ve 51 yabancı yurtdışı öğrencisi alması.

Üstüne başvuru tarihini öne çekip ben alacağımı aldım demesi flan hep şüpheli işler. Son 3 günde kaç kişi başvuracak daha bilemezsin.

Çünkü YÖK'e sorsalar Kıbrıs'tan alalım mı öğrenci diye anında hayır ALMAYIN cevabı gelecek ve İmamoğlu oraya giremiyecek. O dönemlerde Marmara Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi soruyor YÖK'e ve ALMAYIN cevabı geliyor.

Mahkemenin Asıl işlem ve süreçleri bundan sonra başlayacak işte. O döenmde imzası olanların hepsinin listesini istemişler Üniversiteden. Bunların bir bağı ve bağlantısı çıkarsa İmamoğlu ile Diploma iptaline kadar gidebilir süreç ( Tanıdık eş dost akraba veya Trabzondan hemşeri veya o dönemde ANAP iktidar ve İmamoğlu ailesi ANAP'ta çeşitli görevlerde İmamoğlu gençlik kollarında flan oralardan bir siyasi bağ bağlantı çıkarsa bu iş diploma iptaline gidebilir. )

Ama yok en ufak bir illiyet bağlantı çıkmaz ise Üniversitenin bireysel şahsi hatası olmuş kusuru olmuş ise diploma iptal edilmez. Üniversitenin suçu ve 60 gün içinde görmediyse bu hak kazanılmıştır deniyor yasal olarak.

Tabi bu mahkeme kaç yıl sürecek falan flan hep sorun şüphe. Birde iptal ederse geri karşı dava açma iptali iptal etme flan yıllarda sürebilir. Seçim sürecini sakatlayabilir bu süreçler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 27 Şubat 2025; 0:57:24 >

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Özkan'ın doğru dürüst bir tane diploması yok. Ben eskiden sorduğumda beni engelledi. Başka trole soruyorum görmezden geliyor. Kendi partilisi bunlara işini soruyorsun kapı duvar gibiler. Por Favor denilen tip zaten forumda niye geziniyor anlamış değilim. Forumda totalde 1369 kişiyi engellemiş.

Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması
  • Diploma sahte diye konu açıyorsun ama içinde sahte değilmiş ama bıcı bıcı diye savunuyorsun.
    Hayat ne kadar acı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefes'den Soner Yalçın :

Haziran 2014 tarihinde “Kayıp Sicil/Erdoğan’ın Çalınan Dosyası” kitabımı çıkardım.

Her daim olduğu gibi kendi “mahallemden” öncü olmanın “dayağını” yedim. Çünkü:

Erdoğan’ın üniversite mezunu olduğunu ve diplomasının olduğunu belgelerle sundum. Kafa karıştırıcı tarihlerin, ismi sürekli değiştirilen okulların gerçeklerini anlattım. (Merak edenler ilgili kitabıma bakabilir.)

Odatv yazarı Rafael Sadi, Erdoğan ile sınıf arkadaşı olduğunu ve o günleri bana ayrıntılı anlattı. Yazdım.

Sonra ne oldu dersiniz: “Erdoğancı olmakla” itham edildim!

Rafael Sadi ise, “MOSSAD ajanı” ilan edildi!

Kimseler hakikati aramıyor ülkemizde. Bildiğini sandığı şeyin onaylanmasını bekliyor sadece. Bu sebeple:

Gazetecilik değil, algı operasyonu yapmamız isteniyor...

Aradan yıllar geçti:

Diploma kurnazlığına rağmen Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olması engellenemedi.

• Çünkü, o günlerde bir el, profesyonelce bize Ekrem İmamoğlu’nun değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasını konuşturuyordu!

Oysa CHP’li Aydın Ayaydın dâhil, o dönem dersine giren hocaları “Marmara Üniversitesi’nde Recep Tayyip Erdoğan öğrencimdi. Dört sene boyunca hem derslerine girdim, hem sınavlarını yaptım. Dolayısıyla dört yıllık üniversite mezunudur” diyor…

Rafael Sadi gibi üniversite arkadaşları muhalif kanallarda “Dört sene birlikte yan yana okuduk üniversitede” deyince, büyük bir iştahla kendisini ekrana alanlar ışığa yakalanmış tavşan gibi kalakalıyor…

Yüksek Seçim Kurulu, iddialara karşı ‘noter tasdikli diplomanın kendilerine sunulduğu’ cevabını veriyor…

Buna rağmen, muhalif kitle bir türlü ikna olmuyordu.

Peki, o esnada aslında olan neymiş?

İşte şimdi savcılığın başlattığı soruşturmayla Erdoğan’a attıkları iftiranın gerçek amacını görüyoruz.

Meğer daha o yıllarda Erdoğan’ın karşısına hazırladıkları kişinin ufak bir problemi varmış; diploma

“Bugün ne olacak?” diye sorarsanız…

O dönem dönen katakulliler ortaya çıkarılsa bile 15 yıllık zaman aşımı geçtiği için ceza verilemeyeceğini söylüyor hukukçular.

Ancak diplomaların iptali için zaman aşımı söz konusu değilmiş.

Yani sadece diplomaların iptali ile yırtacaklar.

YÖK’ün şimdi geriye dönük binlerce diplomayı incelemeye aldığı da gelen bilgiler arasında.

Eski Türkiye’de böyle ne filmler, ne fırıldaklar dönmüş, inceleme neticesinde öğreneceğiz.

Yıllardır bazı gazeteci arkadaşlarımız işte bu vahim şayiayı yazıyor…

Hatta söylenen o ki, CHP yönetimi de yıllardır bunu biliyordu ve İmamoğlu’nu sahneye çıkarmaya hazırlanan Kılıçdaroğlu “Bak bu iş ileride patlar” diye uyarılmıştı.

Belli ki dinlememişler…

“Neye güvenmişler?” derseniz, onun da cevabı belli…

Propaganda güçlerine.

İmamoğlu’nun diplomasını konuşturmamak; bu işin üzerine gidilecek olursa konuyu sulandırmak için profesyonel bir akıl, Erdoğan’ın diplomasını sorgulatıyordu kamuoyuna…

Erdoğan’ın diploması, İmamoğlu’nun diploması | Türkiye Gazetesi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 27 Şubat 2025; 9:49:32 >

• Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturmasıtr.wikipedia.org
    Işıkçılar Cemaati - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/I%c5%9f%c4%b1k%c3%a7%c4%b1lar_Cemaati

Işıldak por favor'un kaynağı olan Türkiye Gazetesi Işıkçılar Cemaatine aittir.Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması  Bu por favor her kılığa girer.

Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma SoruşturmasıOdatvyoutube
    #odatv #haber #gündem İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, üniversite diplomasının "sahteliği" iddiasına ilişkin, "resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Odatv, İmamoğlu hakkında CİMER’e yapılan şikayet ve İstanbul Üniversitesi’nin verdiği yanıtla olayı kapattığı yazıya ulaştı. Kanalımıza Abone Olun ► https://www.youtube.com/channel/UCV8cU-Vdj1Cra6a2Eqco7EQ Odatv Resmi Web Sitesi: https://odatv.com/ Odatv Sosyal Medya Hesapları; Facebook: https://www.facebook.com/odatv/ Twitter: https://twitter.com/odatv Instagram: https://www.instagram.com/odatvresmi/ Tiktok: https://www.tiktok.com/@odatv.com #ekremimamoğlu #diploma #üniversite
    https://www.youtube.com/watch?v=mtDIdVgKPAQ

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

yukarıya bakmama gerek yok. ben direkt YÖK raporundan alıntı paylaştım zaten. 1990 yılında YÖK ün denklik vermediği yani tanımadığı bir üniversiteden geçiş yapılmış ve yök bu usulsüzdür demiş. mahkeme sonucunda da diploması iptal olacaktır. net bir durum var.

sahte imza sahte tarih falan da yok o dediğiniz olayda. falan filan dediğiniz şeyler doğru değil. sizinkilerin iddiası cb diploması olmayan bir fakülteden verilmiş iddiasıydı ki fakültenin adının değiştiği ortaya çıktı. öyle bir fakülte yok diyorlardı, fakülte varmış, adı farklıymış, sonradan değişmiş. cb ise değişmeden önceki adıyla mezun olmuş.

şimdi eğer YÖK ün aslında girne AMERİKAN CİfetöA üniversitesine 1989 yılında denklik verdiği ama unutulduğu! ortaya çıkmazsa imamokisin diploması geçersizdir ve iptal olacaktır.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Gayet objektif giderken İmamokis diyerek bütün yazdıklarını çöpe atıyorsun.

• CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, paralı trollerini harekete geçirerek, diploma usulsüzlüğünü ortaya çıkaran kemalist Veryansın TV ve kurucusu Nihat Genç’i “bitirme talimatı” verdi. İşte gözü dönen İmamoğlu ve adamlarının dehşet planına dair kan donduran detaylar:

İmamoğlu’ndan "o gazeteciyi bitirin" talimatı!.. - Yeni Akit

Köfteci dükkanından müteahhit imparatorluğu kuran bu kişinin her diploması, ilkokul diploması dahil araştırılmalıdır.

Talat Çubuk ölümü araştırılmalı. Babasının tehditlerinin üzerine gidilmei.

(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diploma usulsüzlüğü ve yatay geçiş skandalını savunarak tartışmalara yol açtı. Usulsüzlük iddialarını reddetmek yerine, skandalı açıklamak için "31 yıl önce birisi cinayet işlemiş olsa, zaten zaman aşımından o cinayet ortadan kalkıyor hukuken" şeklinde bir benzetme yaptı.

• Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması
    Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturmasıwww.yeniakit.com.tr
    Arşivinde neredeyse yok yok! Kemalist Veryansın’ın müdavimi Recep Canpolat bakın kim çıktı
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/arsivinde-neredeyse-yok-yok-kemalist-veryansinin-mudavimi-recep-canpolat-bakin-kim-cikti-1884240.html

por favor sen boşuna Kanada'ya gitmişsin. Senin gideceğin maksimum okul Ağrı Üniversitesi Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

Ben bunları tokatladıkça bunlar zevke gelmeye başladı. Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

Milliyetçi/Kemalist geçinen Veryansın TV’nin arkasındaki FETÖ sırrı!.. Veryansın TV’yi fonlayan ve sık sık canlı yayınlarında yer alan Recep Canpolat’ın FETÖ hakkındaki akılalmaz açıklamaları ortaya çıktı.

Ben demiyorum bak senin kaynak gösterdiğin gazete söylüyor. Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması 

Veryansın Tv yazarı Nihat Genç, Akit'e "Soyguncu ve yağmacı iktidarlarını korumak için kumpas tehdit provokasyon işte bu köpeklere her şey serbest!" sözleriyle tepki gösterdi.

https://www.veryansintv.com/nihat-gencten-cvpyi-tehdit-eden-akite-sert-yanit-bu-kopeklere-her-sey-serbest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 27 Şubat 2025; 10:33:28 >

• Navi kullanıcısına yanıt

yunanistanda en sevilen belediye başkanı değil mi?

manşetten duyurmadılar mı kazandıklarını?

burada objektif olmayan nedir hocam?

• Yeniakit kaynağı tam olarak güvenilirse, AK Parti hakkında hemen soruşturma açılsın :))

Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması
  • ne tuhaf de mi?

yıllarca Cumhurbaşkanının diploması yok yok demişlerdi, şimdi de kendi adaylarının diploması yasadışı ve uydurma olduğu ortaya çıktı.

ee bir büyük sözü : iftira, iftira atana dolanır bir gün. ama kesin dolanır.

• X Yerde hak hukuk, liyakat firarda olmalı.

Ona buna diplomasız diye dillerinden düşürmeyenler İddialarından vurulacaklar gibi de duruyor.

Ben kazansam Yunanlılar muhtemelen beni de sevecekler zira sempatik, yumuşak dilli, barışsever bir insanım. Ben de o zaman Yorgo, Kostas falan mı olacağım?

Vaktiyle AKP için kapatma davası açıldığında delillerden biri Iranda çok okunan bir gazetenin köşe yazısında akp'nin övülmesiydi.

Refah partisinin kapatılma gerekçelerinde de böyle şeyler vardı, odak noktası olması gibi.

Kimse 3.tarafın duygu ve eylemleri nedeniyle zan altında kalmamalı.

• İstisnasız herkesin diploması sorgulanacaksa ok.

• kugutex kullanıcısına yanıt

Tabi ki öyle olmalı.

Son yıllarda kamu kurumlarında çalışanların diploma bilgileri hakkında çalışma yapıldı.

Sanırım bu konu da oldukça titiz davranılmaya başlanıldı.

Hele hele özel-Vakıf vs. gibi bir üniversitelerden devlet üniversitelerine geçmiş olanlar, geçmeye çalışanlar varsa ve onların üzerine denklik-hakkaniyet dışı bir geçiş teşebbüs şüphesi olmuş ya da olabileceğinden bilhassa eski tarihli olanlarda bu gözlemlenebilir diye daha şiddetli gidilmeli diye araştırılmasını dileyebilirim.

Bunların ortak yönleri:

Harç ücretinin yüksek oluşu ile daha rahat üniversiteye girebilme.

Belki de bu harcın hatrına daha kolay dersleri geçebilme.

Durumları oluşabilir.

Adamın biri sanırım ne olduğu belli olmayan bir yerde inşaat mühendisliği bölümünü kazanıyor ama ne olduğu belli olan bir yerde aynı puanla inşaat mühendisliği bölümünün önünden geçmesi mümkün değil diyebilirim.

Yine adamın biri dönemini şartlarında sanırım iyi bir puanla iyi bir üniversiteden mezun oluyor. Kaidesi belli temeli belli ve askerliğini aldığı diplomaya göre yaptığı ünvan rütbesi de belli iken bile neler neler hakkında söyleniyor diye çeşitli medya organlarında duyuyoruz.

Bu mesajın özeti şu: "Bu diploma bir şekilde iptal olmalı yoksa bizim işimiz yaş, felaket günler bizi bekleyecek. Korkuyoruz ve biri bize yardım etsin"

O yüzden diyecek bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 27 Şubat 2025; 16:41:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.