alakası yok istanbulda belediyeden sadece partizanlar memnun. Erdoğan karşısında hiç şansı yok. Mansur desen pkkhdp ile yan yana gelmem diyor, onlar oy vermezse yine mümkün değil. imamınoğlu değil bizzat kendisi olsa bu ülkede İslam düşmanlarının demoktarik seçimlerle başa gelme ihtimali halen yok. Atatürk bile Demokratik seçim yaptırsa başa gelemezdi. Bunu aklı başında her Atatürkçü de kabul eder ama siz belli ki kabul etmeyeceklere benziyorsunuz. |
Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması (16. sayfa)

-
-
Çok tarafsız bir dille yazdığın için dediğimle alakası yok tabi. Aynı ahaber ve akit tarafsızlığı.
-
lafı çarpıtmada üstünüze yok zaten bu bilinen bir gerçek artık.
özel gibi yaw 30 yıl geçmiş artık zaman aşımı olmuştur falan filan.
diploma usulsüz alınmışsa zaman aşımı olmaz, halen kullanıp ondan fayda sağlıyorsa iptal edilir.
imamokisin başa geçmesinden de korkacak değiliz, 80 yıl o zihniyet baştaydı bu ülkede. Müslümanlara zulmettiler, biz de sabrettik. 5 yıl daha sabrederiz Allah'ın izniyle. sizin acınız o zihniyettekilerin ordudan temizlenmesi şimdi. rte diploma gösteremedi, hadi çıksın üniversite fotosu atsın diyen troller var halen burada. adamın üniversiteden hocası çıktı muhalif olmasına rağmen benim öğrencimdi dedi.
mahkeme adil olursa iptal eder usulsüz geçiş ile alınan diplomayı zaten.
kimseden yardım beklemiyor kimse. ha mahkeme iktidardan emir alsaydı çoktan iptal etmişti bile.
-
yökün denklik vermediği bir üniversiteden geçiş yapamazsın, usulsüz yapılmış o tarihte.
bunun neresi taraflı ?
belgeler ortada, yök 1993-94 te denklik vermiş tanımış ama bu ajan 1990 da geçiş yapmış. daha o zaman yök tanımıyor, denklik vermiyor.
yorum katmadım ki.
tarafsız değil dediğin kısım neresi?
-
Bu özkan "ben kimseyi kolay kolay bloklamam" falan diyordu da en ufak sıkıştığında karşıdakine trol deyip blokluyor.
-
Bu kadar mide bulandırıcı bir duruma düşmek istemezdim.
Sıyrılırlarsa şaşılmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devamlı çarpıtıp kendince bir şeyler yazıyorsun ve korkunu her seferinde belli etmek için ifadeler kullanıyorsun, mesela burada "ajan" demişsin. Sırf dinci kartını kullanmak için diğer mesajıma bir cevap daha yazman da bu yüzden.
Korkunun ecele faydası yok. Halktan korkmayın bu kadar.
-
Tartışmasız olan İmamoğlu'nun diplomasının şaibeli oluşu. Olay 30 sene önce gerçekleşiyor. Gerçeklerin bu saatten sonra ortaya çıkarılması pek de mümkün değil. Ne geçiş evrakları duruyordur ne de imzası olan kişilere ulaşılabilir. Kaldı ki hata yapılmışsa bile ispatlanması ve İmamoğlu'nun suçlu oluşu hukuken ispatlanamaz.
Şahsi kanaatim İmamoğlu varlıklı ve nüfuslu bir aileden geliyor. Belli ki ailesi nüfusunu kullanıp bir şekilde usulsüz olarak yatay geçiş yaptırmış. Artık işten geçmiş bunun ispatlanması imkansız. Ayrıca geçiş usulsüz olsa da hata üniversite de olabilir. Bu sebepten diplomanın iptali de mantıksız çünkü neticede geçişten sonra derslerini geçip diplomayı almaya hak kanmış. Ancak şu var bu olay İmamoğlu'nun karakteri hakkında bizi aydınlatıyor. Ciddi anlamda itibar kaybetti.
-
size göre hiçbir sıkıntı yok yani öyle mi ?
adam geçiş yapmış okumuş almış diplomasını! geçişi imkansız olan bir dönemde olsa bile!
-
Geçişin imkansız olduğunu siz söylüyorsunuz.
YÖK ya da üniversitenin geçiş imkansız ama geçmiş diye bir açıklamaları var mı?
Hiçbir kanıt sunmadan sadece suçlama dolu bir yazı. Yani bomboş bir yazı.
Var. 2 sayfa önce paylaştım. İmkanınız mı yoktu, neden okumadınız?
Buyurun.
YÖK’ün konuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği rapor şu tespitlerle bitiyor: “Araştırma konusu İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanlığı tarafından tanınırlık, yatay geçiş, yatay geçiş kontenjanları, ilan süreleri ve yatay geçiş kabulüne dair işlemlerin Yükseköğretim Kurulu kararlarına ve usulüne uygun yürütülmediği kanaatine varılmıştır.”
Usulsüz demek imkansız demek değil ki... diyeceksin sanırım şimdi de. Doğru tahmin ettim mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Şubat 2025; 10:8:57 >
Yok, rapor nerede diyeceğim.
Raporu da paylaşır mısınız?
90' lı yıllarda İstanbul Üniversitesi Ana Yerleşkesi' nde eğitim gördüm:
Bir ara dikkatimi çekmişti, ne kadar Fedöncü varsa denklik alıp İstanbul Üniversitesi' ne gelmişti.
Okul adeta Fedön kuluçkasına dönmüştü...
-
Diplomaya takılmaya gerek yok bence. Olay belli gibi. Yeri göğü inletirlerdi yoksa. Niye çok basit bir konuyla ilgili avukatı açıklama yapıyor? Nedir yani? Çık kendin açıkla!
Yahu bu konular yüzünden adamın belediyeciliğini konuşamıyoruz be! İcraat yerine sadece polemik ve tartışma, başka bişey yok! Aslında farkındalar buradaki arkadaşlar, belediyede de başarısız olduğunun, gaaayet farkındalar ama işte bende dahil akp gitmeli diyoruz, kim olursa olsun noktasında farklıyız tabi.
Yoksa bal gibi biliyorlar herşeyi.
İmamoğlu ilk seçildiği zaman söylemiştim, "elinde fırsat var, iyi çalış halkın gönlünü güvenini kazan halk mutlaka biryerlere getirir" demiştim!
Ama ne oldu? "Engellendi" arkadaş!
Koskoca chp ye de yazık, şu hale bak!
YÖK RAPORU: "DENKLİK YOK, GEÇİŞ USULSÜZDÜR"
YÖK uzun bir çalışma yapıyor aldığımız bilgilere göre. Ben aldığım bilgilere de güvenirim. Bunun sonucunda 14 sayfalık raporu 5 kişilik heyet raporu hazırlıyor ve savcılığa gönderiyor. Ana cümle şu, diyor ki rapor: '1990 yılında Sayın Ekrem İmamoğlu, Girne Amerikan Üniversitesi’nden İstanbul Üniversitesi İşletme İngilizce fakültesine geçiş yapmış. Bu tarihlerde denklik yok. Yani tanınırlık yok. Yani İstanbul Üniversitesi’ne yapılan yapılan geçiş usulsüzdür' diye YÖK'ün raporu var.
https://www.ensonhaber.com/gundem/ekrem-imamoglu-hakkindaki-sahte-diploma-sorusturmasinda-yok-raporu
haber siteleri çatır çatır paylaşıyor, arasan iki dakkada bulurdun.
-
kim engelledi hocam?
bence kendisi en büyük engel hizmete. tatilleri dillere destan oldu. sel aldı istanbulu insan tatilini yarıda bırakır döner normalde. bu ne yaptı, orda işçiler halleder dedi tatiline devam etti. daha engel mi lazım bu adama?
hizmetini engelleyen de yok bence, kendisi düzgün yapamıyor.
ilk seçim öncesi konuşması var, 5 senede çözerim istanbulun deprem sorununu diye ki en büyük sorun o, depreme hazırlamak istanbulu! 5 yıl sonra ikinci seçimde diyor ki yüz yılda çözülmez. e beyefendi o zaman niye 5 yılda çözerim dedin?
ne depreme hazırlığı ne trafiği çözebildi ne toplu taşımayı. neyi çözdü ? kent lokantasını mı ? tek derdi oydu istanbulun zaten!
tam zübükzade filmine konu olan 90 lar öncesi siyasetçisi bu adam! seçim vaatlerini bol keseden salla, sonra e yapamadık zaten mümkün değildi dersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Şubat 2025; 11:43:39 >
-
Yahu "engelleme" olayının içini dolduramadı ki. Metro projesinde nasıl engellenmiş mesela? "Bir imza" diyordu. "Para hazır" diyordu! Göksu'yla tartışmaya bile giremedi!
E şimdi bu adam CB olacak, ülkeyi kurtaracak!
Rapor yok? Rapor nerede?
Ben yatay geçiş demedim.
Yapay geçiş dedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X