Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
0
Favori
9.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diploması yok dediler yıllarca papağan gibi.

İddialarından vuruldular.

O zaman öyleymiş, şimdi bilmem kaç yıllık mesele çözülemez, zama aşımı var...

Benzeri yazılar okuyoruz

Yatay geçiş yapmadım, yapay geçiş yaptımdenirse şaşırtıcı olmaz diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecrübe_53 T kullanıcısına yanıt

Ben neden söyleyeyim?

Rapor var diyorlar, raporu yazan YÖK.

YÖK raporunu paylaşsınlar okuyalım, ona göre konuşalım.

Oturup 30 sene önceki mevzuatı mı çalışayım?

• Yapay geçişi ortaya çıkartan gazetecilerin bağlı oldukları ilgili mesleki dernek-kurum herneyse tarafından yılın gazetecileri ödülü alabilmeleri konuşuluyor.

Ben yatay geçiş yapmadım, yapay geçiş yaptım

• Bu konu ve bu konunun bu kadar uzaması; nice trol üyelerin, bir anda ortaya çıkan üyelerin sürekli bu konuya mesaj yetiştirmesi artık ne demektir anlayın siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 1 Mart 2025; 19:55:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben yatay geçiş demedim.

Yapay geçiş dedim

Dünya gördü yapılan dünya. O zamanın mevzuatı ha?

Bu zamanın mevzuatı o zamanın mevzuatını çok güzel çözecebilecektir diye söyleyebilirim.

• Bu troll ozkan 20 senedir aynı partiye tıpış tıpış basıyor. Troll konu içinde avantasını almıştır.

• Aklımıza bazen dürüstlük, adalet, ahlak, insan hakları gibi gerçek değerler gelmiş olsa mevzuatlar, yönetmelikler, kanunlar orada rahat rahat durur gibi geliyor bana.

Öyle pek olmayınca ve ektiğimizi de biçince çırpınmaya başlayabiliyoruz.

Herşey çok adil olacak.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Aynen o dönem işte bu konuda bahsedilen geçiş  

Cia bi adamını koymuş oraya, geleni al demiş. Adamlarının fedöncü olması da gayet normal, kendi örgütü sonuçta. Muhalefet o zaman bu sözde cemaate düşman görünürken aynı abd kaynağından beslendiği yönetildiği için, bunu bilene muhalefetin içinden bu tür diplomaların çıkması gayet beklenen bir durum.

Cia bin ladini de besledi, ışidi de kurdu fedönü de kurdu, pkk yı da ypg yi de, onlardan olan da çıkabilir. Şimdi pkk ve fedöncüler birlikte kaçmaya çalışıyor, sürekli birlikte yakalanıyor Yunanistan'a geçmeye çalışırken kol kola.

Biraz daha derinleşse şu araştırma, daha kimler kimler çıkar kim bilir.

• Noldu şimdi diploma işi?

• Tayyip ten şaibeli diploma konusunda eksiği vardı.O da tamamlandı ne olacak

• Allah düşmanın bile erkek delikanlı olanını versin

Karşındaki en iyi rakibi böyle saçma işler ile alt etmek istemek komik

İmamoğlu gibi aileden zengin tüccar adamın üniversite diploması yok ha :) hahaha

Yıpratmaya tam gaz devam bişey yapacakları yok zaten hakkında açılan soruşturma davalar vs yok diploma yok bilmem ne amma ağladınız be

Erdoğan seçimle geldin seçimle gideceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velvet Golet -- 3 Mart 2025; 19:40:31 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Demek ki 2 taraf da aynı. Halk neyse siyaset ve yönetim de o. Keşke halk da siyasetçiler de biraz dürüst olsa, mert olsa!!!

• Deger1i kullanıcısına yanıt

adam üniversiteye gitmemiş demiyor ki kimse. üç soru çözerek kazanılan afyonkarahisar üniversitesi işletmeyi bile kazanamadığı için sınavsız girilen apartman üniversitesine girmiş, ordan da hakkı olmadığı halde ist. üniv. bir de ingilizce işletmeye yatay geçiş yaptırmış. yuh yani. yatay geçiş ne zaman bu kadar kolay oldu? eş değer üniversitelerde bile çok zor bir işlem. apartman üniversitesinden geçmiş eleman. üç soru çözüp en düşük üniversiteye bile giremeyen böyle biri c.başkanı olucam diyo şimdi de. şaka gibisiniz yahu. bu hileci imamı seçmeyiz biz.

• BJK kullanıcısına yanıt

ne tembelliği yahu. kafası basmıyormuş, üç soru yapıp da sıradan bir anadolu üniversitesinde sıradan bir işletmeyi bile kazanamamış. denkliği olmadan katakulliyle geçmiş ist. üniv. ing işletmeye. buraya geçebilmek için denkliğe sahip bir üniversitede çok çok iyi notlarının olması lazım. ya da labarop yapman lazım. labarup yapmış imam. ist. üniv. ing. işletme boğaziçi'nden sonra gelir (şimdi başka iyi okullar da olabilir ama o zamanlar öyleydi).

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    O zaman yurtdisindaki ögrencilere öyle bir hak verilmisti. 3 soru 5 soru neticede dioloma var adam okudu bitirdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rcc53 R kullanıcısına yanıt

o üç beş soruyu da yapamamış ki işte. yapabilse. öyle bir hak verilmemiş. ama muhtemelen rüşvetle falan birileri geçiş yapmış böyle.

bir eleman da bana sarmış hakaretle sen oxford bitirdin sanki demiş. yıldız bitirdim, üç-beş sorudan fazlasını yapmam gerekti, ilk 5000'e girdim. adam diyarbakır'ı bile kazanacak kadar soru çözememiş bizi mi yönetecek. seviye bu mudur?

• Velvet Golet V kullanıcısına yanıt

aileden zengin olmak sınav kazanmayı garantilemez. bir arkadaşım vardı öss'yi kazansa babası araba hediye edecekti, öss'yi bile kazanamadı. imam da tam böyle bir tipmiş işte. üç soru çözüp bir yere girememiş, "futbol oynadık ta, haylazdık ta" diyor. yahu kafa çalışıyorsa hiç çalışmadan da düşük puanlı bir yere girersin. kafa basmıyormuş işte.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Yav kardesim bilmeden millete iftira atma mebde calisiyorum rusvetle bi b.k yapamazsin . + O zamani batirliyorum zaten öyle hak verildi bir suru kisi yurticine geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rcc53 R kullanıcısına yanıt

yatay geçişlerde neler dönüyor biliyoruz. yatay geçişe meb memurları bakmıyor. torpilsiz diploman iyi olsa bile yatay geçiş yapman çok zor. bir akrabanın çocuğu bir devlet tıbbından diğer devlet tıbbına yatay geçiş için yırtındı o kadar olmadı. böyle bir çok örnek var.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.