Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'na Sahte Diploma Soruşturması (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
0
Favori
9.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

raporu sana mı yollasınlar pdf olarak?

bana yollamayacaklar ya. mahkemeye yolluyorlar. yasak olmasına rağmen haber kanalları ulaşıyor bir şekilde mahkemelerdeki adamlarıyla muhabilrleriyle muhbirleriyle.

bütün haber siteleri paylaşırken sen inanmıyorsun galiba!

mahkeme kararı çıksın, o zaman bakarız.

• silistreli kullanıcısına yanıt

( Sanırım bu konu da oldukça titiz davranılmaya başlanıldı.)

Bu dediğinize kendiniz inaniyorsanız bisey demiyorum. Oyle olsaydı ulke daha farklı olurdu. Şimdi ayrintiya girmiyim boşuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Evet, haber sitelerine inanmıyorum.

Evrak görelim öyle konuşalım.

O zaman herhangi bir sitede yazan habere inanmamız gerekir.

Yahu kendini neden yoruyorsun ?

Bin tane cevap yazsan anlatamazsın.

Bu sorgulamayan, körü körüne savunan kafaları ikna edemezsin.

Diyelim ki ikna ettin. Size ne faydası var ?

Boşuna zamanını harcıyorsun.

• por favor kullanıcısına yanıt

Sorunca mantıklı bir cevap gerekiyor hocam.

Anlamamakta ne kadar ısrarcı olduklarını biliyorum zaten.  

Mahkeme kararı çıksın bakalım.

İmkansız olması sana göre. Bunun için bir öyle bir böyle yazıyorsun. Hangisi tutarsa diye. 

• kugutex kullanıcısına yanıt

Büyük ders verilecek, alana.

Kanunun kestiği parmak acımazmış tarzından.

Herkes anlar O

A-N-L-A-M-A-Z

denilse yeridir. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Allah akıl fikir versin hayırlısıyla, ne diyelim.

Denklik verilmemesi o üniversitenin eğitiminin tanınmıyor olması demektir. Ben hep bunu yazdım. Siz bir öyle bir böyle anlıyorsunuz demek ki.

Tanınmayan bir yerden kayıt alınması imkansız, bana göre değil kanuna göre. Yine anlamayıp manipülasyon yapmaya devam edeceğinizin farkındayım. Size iyilik dilerim.

Israrla anlamamakta direniyorsun, sana akıl fikir de yetmez.

Yazdığın şeyler yandaş medyanın sunduğu iddialar. O yüzden mahkeme kararı çıksın bakarız diyen de sensin ama bunun çelişkili olduğunu görmek istemiyorsun. Bak yukarıda senden raporu isteyince çevirmişsin. Yani elinde belge, rapor falan yok. Sen bu konuda uzman bir hukukçu musun, kendi raporun mu var desem o da değil. Peki yandaş medya ve kişilere dayanmaktan başka neye göre imkansız diyorsun? Neye göre senin dediğin kesin oluyor?

Şu durumda ortada kesin, herkesin sorgusuz kabul ettiği raporlar ve kararlar varmış gibi yazarak manipülasyon yapan sen oluyorsun.

Vatandaşlığını döviz kuruna endeskleyen kişilerden tavsiye almamanı öneririm.

• Colda kullanıcısına yanıt

30 sene olmuş olayın ispatı mı olur imzayı atanlar bile ölmüştür muhtemelen. Hukuken ispat edilemez bu sebepten diploma da iptal edilemez zaten. Ancak geçiş hayatın olağan akışına aykırı olduğu belli. Hem okulun denkliği yok hem de İmamoğlu'nun ortalaması düşük. Belli yani neyin ne olduğu ispat edemesek de durum belli.

Siz söyleyin sizce geçiş nasıl oldu o kadar öğrenci varken bu geçiş nasıl olmuş olabilir. Mantıklı bir bakış açısı getirin kabul edeyim.

• tecrübe_53 T kullanıcısına yanıt

İmamoğlunun siyaset tarzıda belli aslında polekmik ve kavga siyaseti seviyor.

Ve 2016'dan beri peyder pey gündeme gelen bu konu hakında KONUŞMUYORDA HİÇ ! Bu konu üstünden kavga ve polemikte aramıyor !

Ne bir twit ne bir savunma ne bir cevap ! Avukatları bir şeyler anlattı sadece. Olayı yaşayan ve içersinde olarak anlatsa ve REST çekse siyaseten çok öne geçer ama neden yapmıyor çözemedim !

Çıksa basının karşısına hadi el mi yaman bey mi yaman dese madem bu kadar güveniyor. Bak ben diplomamı böyle aldım yatay geçişi şöyle yaptım hadi Sayın Erdoğan sen çık diplomanı nasıl aldın diye ŞOV ÜSTÜNE ŞOV YAPABİLİR.

Toplar Halk TV'yi TEle1 'i KRT'yi Sözcü yü ve binlerce CHP'liyi flan sabah akşam açıklama yapar konuşur normalde.

Ama neredeyse 9-10 yıldır ısıtılıp ısıtılıp gündeme getirilen bu konu hakkında KONUŞMUYOR !

Bu saatten sonra herkes taraf oldu konuda ve ne belge sunarsan sun ne olursa olsun inanmayan inanmayacak inanan inanacak. Bu işi artık MAHKEME ÇÖZECEK GERİSİ BOŞ...

• Adam çıkıp açıklama yapıyor ama TV kanalları AKP propagandası yaptığın devlet TV dedikleri TRT'de bile yayınlanmıyor. Yukarıdaki dilli düdükte halen daha başka hallerde.

Varsa aynı savcı çıksın Erdoğan'ın diplomasına soruşturma açsın. Adamın bırak fotoğrafı okul arkadaşı bile yok. Mezun olduğu üniversite mezuniyetinden 2 yıl sonra açılmış.

Siz insanları kendiniz gibi gerizekalı mı sanıyorsunuz. İmamoğlu eze eze içinizden geçecek hepinizin.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Bu konuyu mahkeme de çözemez artık 30 sene geçmiş bu saatten sonra ne karar çıkarsa çıksın adalet sağlanmaz. Geç gelen adalet adalet değildir. Kaldı ki diplomanın iptali de mantıklı değil belki üniversite sehven hata yaptı ve geçiş gerçekleşti İmamoğlu da dersleri verip diplomayı aldı.

O yıllardaki bu yatay geçişleri şimdiki mülakatlara benzetebiliriz. Nasıl ki mülakatlarda torpil döndüğünü herkes biliyor ispatlanamıyor ve yargıyla sonuç alınamıyorsa o yıllardaki yatay geçişlerin de buna benzer olduğunu düşünüyorum.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

ekrem imamoğlunun diplomasını onu bunu boşver cumhurbaşkanı olacağı için mi rahatsızlık seviyen yükseldi?

geliyor gelmekte olan ayak seslerini duyuyorum sende duyuyormusun?

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

O öyle. Yapılan açıklamaları yok sayıp sonra "bak chp açıklama yapmadı, öyle olsa yaparlardı" falan diyor son zamanlarda. 

• dephyr kullanıcısına yanıt

Seçim bu kazansın olsun BANA NE ! 1000 yıl AKP kalacak hali yok elinde sonunda kaybedecek bir seçimi.

Ama eleştirdiğini yapamyan olsa adayımız ne kaybedersiniz ? Mansur Yavaş ayarında olsa ne kaybeder muhalefet?

Daha seçime 3 yıl var. İmamoğlu İnşaat didik didik edilecek daha bu Dİploma işi ne ki HER ŞEY ORTALIĞA dökülecektir.

Not: Bu arada ben Erdoğan ile İmamoğlu arasında bir fark göremiyorum. Vol2 si sadece... Karadenizli Mutahit ve Sağ kokenli ANAP'tan gelen birisi İmamoğlu ve Solcu flan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Şubat 2025; 21:50:7 >
  • Kesinlikle tavsiye ederim.

www.anadolu.edu.tr
    Açıköğretim | Anadolu Üniversitesi
    https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.