|
Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? (3. sayfa)
-
-
Tele1 heralde AKP'ye en muhalif kanaldır. Üstüne Can Ataklıda Ölümüne muhalif birisi. Ama Ekrem İmamoğlu ile ilgili söylediği bu sözlere katılmayacak var mı ?
İşleri güçleri demeçler Şovlar diyor adam haklı. Ben icraat flan görmedim İstanbulda ne düzeldi hangi sorunu bitti diyor haklı.
-
Zırt pırt tatile çıkıp iş yapmamış hali buysa tatile çıkmasa dünyayı güzelleştirir demekki :) benden size bir adet çanak uydu hediye . -
Akp sizleri bu ulkenin gercekleriyle tanistirdi diyelim. Laiklik elden gidiyordan oteye gecemeyen bir zihniyet bak ne hallerde Herkesi kucaklayan bir yolda, Her turlu sese kulak verip deger verir oluyor bazilari artik
Akp veya RTE ile Ekrem İ. kiyaslamasi yapmanizda bana gore hic dogru degil. Bir belediye baskani yapmis yaptigi yapacagi hizmetlerle gundem olmasi gerekirken Ekrem bey sadece POLEMIK konusu.
Konu sahibi arkadas bile bakin 18 ay da arkadaslar Ekrem bunu yapti bilgilenin vb diyerek hala kendilerini kanitlamak aklamak pesindeler.
Ekrem İ. yaptiklari düşününce ilk defa bu söylem yok ki partilileri de Ekrem İ. bu konuda elestirip Mansur gibi isine odaklan artik vb konusmalar yapiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte siz demekki bu tarz şeylere karşısınız o zaman, ülkenin gerçeklerini anlamaya herkesi kucaklamaya falan. Yoksa kesinlikle aynı olaylara aynı tepkiyi verecek kadar samimisiniz, aşırı fanatik değilsiniz ve tek derdiniz İmamoğluna laf atmak değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 9 Aralık 2020; 3:48:0 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ldr1907
Valla zırt pırt tatile çıkıp eşe dosta para yedirmekten İstanbul'a hizmet etmeye vakti kalmıyor ki. Bir de durmadan yabancılardan kredi alıp ülkeyi borca sokuyor.Canım benim. Konuşmayı yeni mi öğrendin sen? Erdoğan hiç tatil yapmıyor(sana göre) ama 100 milyon dolarlık yazlık köşk yaptırıyor. Hele bir okuma yazmayı sök, onları da okursun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-22C714979
O iyi belediyecilik anlayışı yüzünden yeşile hasret kaldık. 10 küsür yıldır buram buram lağım kokan Eminönü ve Karaköy altgeçidini de hatırlatmakta fayda var.
Madem AKP' nin belediyeciliği böyle başarılı, neden İstanbul ve Ankara' da CHP' nin oy çoğunluğuna sahip olduğu ilçeler ve semtler hem gezintiler için hem de yerleşim alanı olarak daha çok tercih edilmekte diye de sorarlar bu yorum üzerine. İstanbul' daki son 20 yıldaki belediyeciliğin özeti Fatih ilçesi ve Aksaray(Yenikapı da dahil) semtidir
Bu yorumuma da yanıt veremeden geçersin muhtemelen o fanatik kafayla. İşin üzücü yanı şu ki muhtemelen para karşılığı değil, kendi hür iradenle bu taraflı yorumları yapıyorsun...Kadıköy bölgesi yıllardır CHP. Devamlı buraya gezmeye geliyorlar. Tiplerinden ve giyimlerinden buralı olmadıkları belli. Madem öyle akp belediyelerinden neden geliyorlar? Hak veriyorum arkadaşım.
-
elinden gelenin fazlasını bile yapıyor bu kan emicilere karşı
önüne çıkmasalar, yolundan çekilseler 2 katınıda yapar, kenara para bile ayırır
Acilen Aşırı uç Muhalif kanalları izlemeyi bırakmalısın... Halin normal değil.
-
Belli çok iyi görüyorsun her şeyi. ( Kin ve nefretten GÖZÜN KÖR OLMUŞ senin.) Gerçek söylüyorum bak mantıklı yazamıyorsun bile hakaret etmekten sağa sola. Bu yazdıklarının cezai işlemi bile olabilir birisi şikayet etse.
Bana Su zammını bile savundun ya ne diyeyim ben sana yaa... Ekrem Başkan Belediye başkanı adayı iken verdiği vaad neydi Suyu yüzde 40 ucuzlatacam. Haziranda belediyeye geldi. O yıl elektiriğe yüzde 15 zam oldu sadece ama hesap kitap tutmadı hemen suya zam yapıldı. Aynı şey ulaşım içinde geçerli Ekrem başkan bu vaadleri verirken mazon 6.5-7 TL bandındaydı zaten. Sözleri verirken herkes bu paraları nerden bulacaksınız nerden kaynak yaratacaksınız dediklerinde bizim hesabımız kitabımız sağlam deniyor gördük hesabı daha 6 ayda şaştı tüm sözlerden dönüldü.
-
Engellenmese çözeceği ilk sorunlardan biri. -
Kanka o belediye den degil orda yasayan halk dan dolayi :)
Ispark ın bütce acigini elestirip ispark a zam yapmasina ne diyorsun?
@ultra sonic bir tüyo: konuyu "... şimdiye kadar ne yaptı" diye değiştirirsen ileride google'da bu cümleyi aratanlar bu konuya ulaşabilirler. Daha popüler bir öbek bence.
-
Bizim belediye chp'ye geçti hiç oy kullanmadım akp varken yerde izmarit görmenizin imkanı yoktu her sabah istisnasız belediye temizlik görevlileri vardı şuan mahallemi b.k götürüyor ilk fırsatta akp'ye oy atacağım -
güzel bir konu ama böyle bir konu açmak size farkınızda olmadan bazı sorumluluklar yükler.
özellikle ilk mesajı sürekli güncel tutmanızda ve doğru bilgileri ve kaynakçalarıyla gösterirseniz belki de haber siteleri bile içeriğinizden faydalanır. özellikle seçim zamanı okuyan çok olur.
her zaman için iyi de olsa kötü de olsa oy veren ve oy vermeyen fanatikler olacaktır. onları hiçbir zaman ikna edemezsiniz ama versem mi vermesem mi diye düşünenler için güzel bir bilgi kaynağı oluşur.
konunuzun ilk mesajında mümkünse şu hususları ekleyebilir misiniz?
sayın ekrem beyin seçim vaadleri nelerdi?
belediyeyi ne zaman yönetmeye başladı?
sürekli güncel tutulması gereken konular ise;
yapmak isteyip de reddedildiği ve bu yüzden gerçekleştiremediği vaatler oldu mu?
şu zamana kadar hayata geçirdiği projeler nelerdir?
hangi vaatler gerçekleştirildi hangileri gerçekleştirilmedi?
sayın ekrem bey başkan olana kadar istanbuldan taşındım o yüzden olumlu ya da olumsuz birşey yazmam uygun değil. bunu istanbulda yaşayanlar düşünecek.
zamanında akp ilk zamanlar güzel şeyler yapmış olabilir ama son belediye başkanlarında belediyeyi yönetmek için istekleri yok gibiydi. nasılsa birşey yapmasak da seçiliyoruz moduna geçmişlerdi.
forum istanbul’a yakındım ve arada uzun süreliğine su kesintileri oluyordu ve bu yüzden evde birkaç damacanayı hazırda bekletiyordum. içme suyunu da zaten parayla alıyordum. yani su kesintileri yeni değil sadece öne çıkarılmaya başlandı.
herhangi bir yağmurda forumistanbul civarı havuz oluyordu ama akpliler doğal afet belediye ne yapsın buna diyordu bana, bakalım şimdi ne diyecekler?
tabii ki ekrem bey bu havuz problemlerini çözmeli ki oy istemek için yüzü olsun. kendisine oy veren kitle akp kitlesi gibi değil. her an oy kaybedebilir.
en küçük bir yıldırım sesinde elektrik giderdi zaten internet de sıkıntılıydı.
toplu ulaşım ve trafik sorunlarını çözebilirse görevini çok iyi başarıyor demektir. bu sorunlarla ilgili bir çalışması var mı?
fanatiklik öyle birşey ki getirilen vergileri, harçları, zamları haklı göstermeye mecbur bırakır. v şeklinde şaha kalkıyoruz, adalet ve ekonomide çok iyiyizi alkışlayan da adalet ve ekonomide çok kötüyüz reform yapacağızı diyenler aynı kişiler ve onları alkışlayanlar da aynı fanatikler. kim zam yaparsa yapsın savunmayalım.
lütfen tarafsız şekilde yaptıklarını ve yapmadıklarını yazmayı tercih edelim.
bu konuyu da takip edeceğim milletvekili seçim zamanında yaptıkları ve yapmadıkları benim için önemli olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X