Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
9
Favori
17.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
337 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: por favor

Bol bol tatil, borçlanma, hakaretler, populizm, yalanlar vs. vs.

Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dinocan Gökçek -- 9 Aralık 2020; 13:8:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca ben ataköyde oturuyorum ataköy ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi'ni nasıl açıyor anlamadım zira senelerdir olan bir yer buna kim inanır

• Yarısından cogu sizin istemezuk dediginiz bitmek üzere akp projeleri, sizmi yapmışsınız bunları :))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam inanır mısınız bilmem benim babam da öyle hiçbir şey yapmadı vs diyor, anlatıyorum yoohh bee onlar zaten vardı falan diyor. Tam çıldırmalık.
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt

ldr1907

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Canım benim. Konuşmayı yeni mi öğrendin sen? Erdoğan hiç tatil yapmıyor(sana göre) ama 100 milyon dolarlık yazlık köşk yaptırıyor. Hele bir okuma yazmayı sök, onları da okursun.

Alıntıları Göster

İroni yapıyor kendisi hocam Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? 

• Ülke sıkıntılı günlerden geçiyor, ekonomi dış politika işsizlik ağır vergiler hukuksal sıkıntılar vs vs... Bunların gölgesinde seçildi İmamoğlu. Beylikdüzü' nde "ne icraat yaptı bu adam" diye kimse bakmadı oy verirken! Evet... İstanbul belediyesi değişmeliydi kesinlikle! Başka bir aday olsa inanın yine seçilirdi yukardaki sebepler yüzünden. Burdaki arkadaşlara hak vermiyor değilim, taze kan olarak gördüler İmamoğlu nu ve bu yüzden de seçim öncesi gaflarını, "dedim demedim, bunu kast ettim" gibi söylemlerini görmezden geldiler. Bunu da anlayabiliyorum.
    Yukarda bazı arkadaşlar yazmış benzer eleştirileri.

Kendisini zaten cumhurbaşkanı olacak bir seviyede görmüyorum ve dürüstçe söylemek gerekirse kendisine güvenmiyorum, gerek seçim öncesi gerek seçim sonrası davranışları yüzünden!
    Yine de yolu açık olsun, umarım İstanbul için iyi şeyler yapmaya devam eder, gereksiz söylemlerinden vazgeçip işine odaklanır. Kendisi ve partisinin hayrına yapacağı en iyi şey, yapacağı
    güzel icraatlarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

İroni yapıyor kendisi hocam  

Alıntıları Göster

Ortalık çok karıştı. Biz de şaşırıyoruz artık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Ispark ın bütce acigini elestirip ispark a zam yapmasina ne diyorsun?

İkisi alakasız şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: waltran

Bu mesaj silindi.

reis ne yaparsa helaldır bunlara. Böyle bir ikiyüzlülük, benden olana bu kadar fanatiklik yapabilirim diyen görmedim. Herif 100 milyona yazlık köşk yaptırıyor, bir tanesi de çıkıp delikanlı gibi diyemiyor. Anca etek giyip köçeklik yapsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

Belli çok iyi görüyorsun her şeyi. ( Kin ve nefretten GÖZÜN KÖR OLMUŞ senin.) Gerçek söylüyorum bak mantıklı yazamıyorsun bile hakaret etmekten sağa sola. Bu yazdıklarının cezai işlemi bile olabilir birisi şikayet etse.

Bana Su zammını bile savundun ya ne diyeyim ben sana yaa... Ekrem Başkan Belediye başkanı adayı iken verdiği vaad neydi Suyu yüzde 40 ucuzlatacam. Haziranda belediyeye geldi. O yıl elektiriğe yüzde 15 zam oldu sadece ama hesap kitap tutmadı hemen suya zam yapıldı. Aynı şey ulaşım içinde geçerli Ekrem başkan bu vaadleri verirken mazon 6.5-7 TL bandındaydı zaten. Sözleri verirken herkes bu paraları nerden bulacaksınız nerden kaynak yaratacaksınız dediklerinde bizim hesabımız kitabımız sağlam deniyor gördük hesabı daha 6 ayda şaştı tüm sözlerden dönüldü.

tayyip amcanın vaadleri neydi? ekonomi uçacak kaçacaktı. şimdi fiyatlara a dan z ye zam yağıyor. bu mu uçan kaçan ekonomi?

• Adorer kullanıcısına yanıt

Bitirselermiş. Ellerini kollarını mı bağladılar. Ya da bitirmeden açılışını yapmak. Akpnin hiç yapmadığı şey değil.

• Mecidiyeköy metrosu halk süt burs kreş öğrenci abonmanı faytonlar taksileride halletmek istedi ukome yüzünden olmadı

• Ekrem İmamoğlunun farkı ney o zaman ? Erdoğan gibi davranıyor ve onun yaptığı gibi yapıyorsa her şeyi ?

Ben sadece sözünün eri ve güvenilir insan görmek istiyorum. Seçilene kadar bol keseden atıp sonrada bak Erdoğan'da yapmıyor deyince olay bitiyor mu ?

• waltran kullanıcısına yanıt

Senin kafa uçmuş galiba.

SÜT ile tatil ne alaka ? Ben Ekrem Başkan tatile gitmesin demiyorum. Yasal hakkı her yıl 20 gün gitsin istediği yere BANANE. Ama deprem sonrası daha enkazlar kaldırılmamışken orada 45-50 vatandaş ölmüşken ailecek eğlence fotoları paylaşmaları olmadı. Ben yakıştıramadım büyük bir eksi yazdı hanesine. Yoksa isterse her haftasonu gitsin tatile barda pavyonda yatsın isterse onun sorunu. ( Siz nede olsa o zamanda savunacaksınız )

• imamoğlunun aklı yaptıklarında değil yapamadıklarında gardaşşEkrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? 

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

Ekrem İmamoğlunun farkı ney o zaman ? Erdoğan gibi davranıyor ve onun yaptığı gibi yapıyorsa her şeyi ?

Ben sadece sözünün eri ve güvenilir insan görmek istiyorum. Seçilene kadar bol keseden atıp sonrada bak Erdoğan'da yapmıyor deyince olay bitiyor mu ?

sizin partililer işine çomak sokmasa yapacak elbet.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.