Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
9
Favori
17.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
337 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak buda efsane bir bakış açısı ve cevap.

Aynen aynen engel oluyorlar yoksa adam uçacak . Bu mantıklı Erdoğan'ada Amerikası Fransası Almanyası hatta Nato'su AB ülkeleri yaptırım yapmasa ekonomik olarak saldırmasa uçacakta işte engelliyorlar...

18 yıldır AKP iktidarda ve CHP muhalefette iken gelen bütün maddelere red oyu verirken hepsini anayasa mahkemesine götürürken hepsine olmaz yapamazlar derken hiç takozculuk olmuyordu. Şurda daha 1 yılda CHP'nin 18 yıldır evet oyu verdiğinin 10 katı onay vermiştirler adama iş yapsın diye. Tabi dert iş yapmak ise. ŞOV yapmak isteyenler sabah akşam kanal kanal gezmek veya ülkeyi yurtdışuna şikayet etmek ise durum farklı.

• Simdi az cok soygun musluklari kesildi besmele çekip harama ekmek banip yiyemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluraydisk -- 5 Ocak 2021; 21:21:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Korkunç mantık sorunlarınız var sanırım.

Chp mecliste çoğunluğa sahip mi? Hayır dese ne olacak. Üstüne tüm AB yasalarını örneğin chp ile geçirdiniz. Anayasa değişikliği için referandum gerekmedi bu sayede.

Daha önemlisi chp ukome yapısını değiştirip normalde belediyenin yetkisinde olan şeyleri kendi üzerine almak gibi şeyler yaptı haberimiz mi yok? Anayasaya aykırı kanun çıkarırsanız gitmezlerse ayıp.

Hayır söylediğin her şey yalan o bellide bari mantık hatası yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Bol bol tatil, borçlanma, hakaretler, populizm, yalanlar vs. vs.

Arkadas akp li belediyelerden bahsetmiş. Hani su 10k maas alan çaycisi olan. Yılın 200-250 gunu tatil yapip maas alanlarin olduğu, esi dostu yerlestirilen hic calismadan maas alan bankamatik trollerini kastetmis. Bi de kaybettikleri secimde ve secim doneminde her turlu iftirayi yalani hakareti dile getiren akp li belediyeleri kastetmis  

• por favor kullanıcısına yanıt

Siz ve sizin gibilerin KURAN'I KERİM ve ALLAH'a gönülden samimi yönde inanmadığınıza artık hemfikirim. Ettiğinizi bulasınız inş.

• waltran kullanıcısına yanıt

Blokladığım trolün mesajı bloklu olmasına rağmen yukarda görünüyor cevapla diyince nasıl olduysa sana gitmiş ama şimdi senide blokladım.

çünkü kafası asıl uçan sensin hem gitsin diyorsun hem puan sildim diyorsun. Ne alaka birader?

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Bol bol tatil, borçlanma, hakaretler, populizm, yalanlar vs. vs.

Yalanı ve iftirayı başa koymalısın en iyi yaptığı şey 1 ve 2 olmalı.

• Ne yaptı etti bilmeme ama çalmadı,usulsüz ihale vermedi.Bu bile yeter.De haydi çekilin gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

Siz ve sizin gibilerin KURAN'I KERİM ve ALLAH'a gönülden samimi yönde inanmadığınıza artık hemfikirim. Ettiğinizi bulasınız inş.

İnşallah herkes iki cihanda da hak ettiğini bulsun, yaşasın. Katılıyorum yürekten.

• Trollerin mamasını kesti. Feryatları konu başlığında da görüyorsunuz. Anlatmaya gerek yok.

• Hic bir sey yapmasa bile kesin bir seyler yapmistir

• Depremler oldu
    Tsunami oldu
    Felaketler oldu
    Koronavirus cikti

Daha ne olsun? Her sey cok guzel olacak.

Buna inana akepeli kardeslerim begene coksun her begeni imamogluna bir tokat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Tatil

Kanım dondu yalanı

Temel atmama töreni

Kişi başı 6395 TL yemek :/

Buşon ücreti

6,6 faizle dolar borçlanma müjdesi:) (buda törenle)

Konu sahibi bunları da eklermisiniz!

Çok daha yüksek tutarda parayı devlet %7,5 faiz ile bulduysa ve bunu ana akım davullu zurnalı haber yaptıysa İstanbul belediyesinin çok daha az tutarı %6,6 faizle borçlanması başarı kabul edilebilir.

Bu başarı değilse 7,5 faiz içinde oha demiş olmalısın.

*Bu arada %6,6da yüksek (ben diğerinede oha dediğim için beğenmeme hakkına sahibim) lakin ülkemizin ekonomik ve siyasi durumu yüzünden daha azına borçlanmamız çok kolay değil. Bunuda çok saygıdeğer desteklediğin kişilere borçluyuz.

• Her mahalleye kreş açacaktı. Mevcut durumda 2 ilçeye 1 kreş düşmüyor.

• Sunu da ekleyelim adam bunlarla ugrasarak calismaya calisiyor;

Belediye meclisi
    Yandas medya
    Icisleri bakani
    Uzerine vazife olmadigi halde karisan tipler
    Ve yetmiyor cumhurbaskani..

• Alıntı

metni:
    Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı?

parasızlıktan durdurulan metro inşaatlarını yenıden başlattı ,

hemde tüm engellemelere rağmen kredi buldu ,

çok çok daha uygun şartlarda buldu parayı

bu bile yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

O iyi belediyecilik anlayışı yüzünden yeşile hasret kaldık. 10 küsür yıldır buram buram lağım kokan Eminönü ve Karaköy altgeçidini de hatırlatmakta fayda var.

Madem AKP' nin belediyeciliği böyle başarılı, neden İstanbul ve Ankara' da CHP' nin oy çoğunluğuna sahip olduğu ilçeler ve semtler hem gezintiler için hem de yerleşim alanı olarak daha çok tercih edilmekte diye de sorarlar bu yorum üzerine. İstanbul' daki son 20 yıldaki belediyeciliğin özeti Fatih ilçesi ve Aksaray(Yenikapı da dahil) semtidir

Bu yorumuma da yanıt veremeden geçersin muhtemelen o fanatik kafayla. İşin üzücü yanı şu ki muhtemelen para karşılığı değil, kendi hür iradenle bu taraflı yorumları yapıyorsun...
    Ben her gün o alt geçitlerden geçiyorum en az 2 kez. Ne olmuş o geçitlere? duvarlara plastik kaplayıp ışık koydular görüntüsü değişti sadece ;)

Ama en çok güldüğüm nedir biliyor musun?

Yenicami meydanından Eminönü sahile geçen alt geçit var. Deniz seviyesi altında bı geçit. Abi geçenlerde yağmur yağdı o geçiti su basmadı ve ben bu forumda Ekrem Başkan sorunu çözdü yazmışlat ;) Lan arkadaş.günde 10 kere geçtiğim geçit o benim son 20 yıldır tekerlekli sandalye asansörü dışında ( 10 yıl önce filan takıldı ) tek bir çivi çakılmadı o geçite lan ne ara ekrem gelip sorunu çözdü ;)

O yağmurdan önce oradaki esnaf küreklele dükkanların önünden 2 şerit halinde bulunan mazgaldaki çamuru çıkardılar. Sabah saat 5 civarında. Şükretsinler esnafa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben her gün o alt geçitlerden geçiyorum en az 2 kez. Ne olmuş o geçitlere? duvarlara plastik kaplayıp ışık koydular görüntüsü değişti sadece ;)

Ama en çok güldüğüm nedir biliyor musun?

Yenicami meydanından Eminönü sahile geçen alt geçit var. Deniz seviyesi altında bı geçit. Abi geçenlerde yağmur yağdı o geçiti su basmadı ve ben bu forumda Ekrem Başkan sorunu çözdü yazmışlat ;) Lan arkadaş.günde 10 kere geçtiğim geçit o benim son 20 yıldır tekerlekli sandalye asansörü dışında ( 10 yıl önce filan takıldı ) tek bir çivi çakılmadı o geçite lan ne ara ekrem gelip sorunu çözdü ;)

O yağmurdan önce oradaki esnaf küreklele dükkanların önünden 2 şerit halinde bulunan mazgaldaki çamuru çıkardılar. Sabah saat 5 civarında. Şükretsinler esnafa :)

Alıntıları Göster
    Esnaf, vatandaş ve sen ülke için elele versek herşey çok daha güzel olacak. Şaka bir yana kıla tüye, altgeçitteki duvardaki ufak çatlağa bakarak belediyeciligi eleştirmek çok light hareketler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Esnaf, vatandaş ve sen ülke için elele versek herşey çok daha güzel olacak. Şaka bir yana kıla tüye, altgeçitteki duvardaki ufak çatlağa bakarak belediyeciligi eleştirmek çok light hareketler.

Alıntıları Göster
    Eleştirmiyorum ki ekoyu. Burada bir yalan var " Şeyh uçmaz mürit uçurur " modunda bir ortam vardı. Allahtan her gün bulunduğum yerlerden biride doğrusunu yazdım.

Burada eleştirilen eko değil yalancı yancıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 9 Aralık 2020; 19:49:9 >

• acaba ağırlama ve temsil için biraz zam yapsa nasıl olur? acaba akpliler böyle saçma şey olur mu derler yoksa onu da savunurlar mı? bugün bunu savunan akplileri gördüm 😂😅

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.