< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? (8. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
Çoğu devam eden projelerdi zaten.
İmamoğlu beklentileri karşılayamadı
Mansur Başkan çok çok daha başarılı onun önü açık. İmamoğlu ibb başkanlığından öteye geçemez .Buna katılmıyorum ve bunu söylemek için erken. Adam zaten akpnin leş tayfası ile uğraştı kaç zaman. Akp tayfası İmamoğlunun üzerine daha çok oynuyor çünkü İstanbul =Türkiye. Neredeyse 20 milyon nüfustan oluşan bir ülke gibi. Dönen paranın haddi hesabı yok Sanayi ,turizm, hizmet sektörü vb. hepsini kapsıyor. Ve Ankara'ya oranla çok daha zor bir şehir. Ankara daha düzenli, kaotik ortamı olmayan bir şehir iken İstanbul bunun tam tersi.
Mansur Yavaş evet daha başarılı benim gözümde de öyle, daha devlet adamı görünümü var ve bence daha idealist. Ayrıca ben İmamoğlu'nun tarzını akplilere çok benzetiyorum oda biraz işi kılıfına uydurmayı seviyor gibi Mansur Yavaş ise tam tersi gibi geliyor bana.
Abi hile hurda ile adamlar seçim yenilediler daha ötesi var mı adamın ne sıkıntı ile çalıştığını düşün. Önüne nasıl taş koyduklarını. Yani eleştirirken bunları da düşünmek lazım. Kaç senelik pisliği temizlemek kolay değil.
Akp 20 senedir bir şeyler yapıyoruz diyorda ülkenin hali ortada. Artık kendileri bile ekonomin çukarda olduğunu kabul eder hale geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 10 Aralık 2020; 0:21:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali222
Pandemi olmasaydı daha fazlası yapılırdı. Pandemi belediyelerin gelirlerini ciddi düşürürken (otobüs gelirleri vb) giderlerini de ciddi artırdı (sosyal yardımlar vb). Bu arada Ankara icin konuşayım. Akpartili olup da biraz durumu olanların büyük çoğunluğu Çankaya da yaşıyor. Madem Chp belediyeciliği çöp niye geliyorsunuz kardeşim?Akp zengin tayfasının alayı öyle. Hepsi İstanbul'da ne kadar lüks yer var orada yaşıyor. Ama sorsan hepsi gariban chp elit kesim
-
quote:
Orijinalden alıntı: por favorBol bol tatil, borçlanma, hakaretler, populizm, yalanlar vs. vs.
Kudurmaya devammm
-
Akplilierin iki yüzlülüğü her konuda ortaya çıkıyor ya.
Akp li belediyelerin bir tanesi ile ilgili konu açmamışlar. Halbuki seçimlerde yine etraf sapsarıydı.
Ama varsa yoksa İstanbul.
İmamoğlu nasıl koyduysa acısı hala geçmedi geçmeyecek
-
koca istanbul büyükşehir belediyesi için sıralanan "hizmetler" listesi. ne bileyim şey de yazın, arabalar mazut dolduruldu, kedilere mama verildi, sabah günaydın dendi falan. yapımı süren ama açılışı belediyeciliğine denk gelenler de hizmet sayılmış. tamam kardeşim. süperler ve kıskananlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanaGGa1koca istanbul büyükşehir belediyesi için sıralanan "hizmetler" listesi. ne bileyim şey de yazın, arabalar mazut dolduruldu, kedilere mama verildi, sabah günaydın dendi falan. yapımı süren ama açılışı belediyeciliğine denk gelenler de hizmet sayılmış. tamam kardeşim. süperler ve kıskananlar
Aynen liste son derece vasat aslında pandemininde etkileri var okeyde.
Dediğin gibi yoldaki kediye mama verse ibb havaya uçucaklar burdaki fanları herhalde müthiş şahaeser icraat diye tek kelime ile ideolojik şerbet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Aralık 2020; 1:8:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemAynen liste son derece vasat aslında pandemininde etkileri var okeyde.
Dediğin gibi yoldaki kediye mama verse ibb havaya uçucaklar burdaki fanları herhalde müthiş şahaeser icraat diye tek kelime ile ideolojik şerbet.
Alıntıları Göster" Şeyh uçmaz mürit uçurur "
-
Evet güzel tatil yaptı özellikle afetlerde. Temel atmama törenleri yaptı. Bir de en son suikast girişimi yaptırtmış kendine onu da ekleyelim 😂😂😂 tam bir komedi bu forum. Okuyup okuyup gülüyorum. -
Popülizm ve bol tatil yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani şimdi bu tip paranormal ortadoğu hikayeleri sizin hobi alanınız. Şeyh, uçan mürid, konuşan ateş, mermi işlemeyen said falan.quote:
Orijinalden alıntı: Treth" Şeyh uçmaz mürit uçurur "
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olur mu?
alnı secdeye geliyor diye.
-
Çaldı veya haram yedi diyebilirmisin? Popolozom miş hep bir agizdan koro halinde cikin soyleyin bari.quote:
Orijinalden alıntı: Stand AlonePopülizm ve bol tatil yapıyor.
Ben İstanbul’da yaşıyorum ve memnunum. En azından 12 yıldır asfalt atılmayan, elin müteahhitinin anayoldan elektrik alırken çizgi halinde bıraktığı gibi saçma sapan çukurlar olan yolların hepsini düzeltti (Kendi çevremdeki). He birde paralarımızın vakıflara gitmemesi başlı başına yeterli benim için. En azından Belediyem tarafından soyulmuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
Yani şimdi bu tip paranormal ortadoğu hikayeleri sizin hobi alanınız. Şeyh, uçan mürid, konuşan ateş, mermi işlemeyen said falan.
Alıntıları GösterBu bir "Atasözü" manası da gayet açık :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Ben İstanbul’da yaşıyorum ve memnunum. En azından 12 yıldır asfalt atılmayan, elin müteahhitinin anayoldan elektrik alırken çizgi halinde bıraktığı gibi saçma sapan çukurlar olan yolların hepsini düzeltti (Kendi çevremdeki). He birde paralarımızın vakıflara gitmemesi başlı başına yeterli benim için. En azından Belediyem tarafından soyulmuyorum.Şuna istemediğim vakıflara gitmiyor diyelim.
Adam AKP vakıfına değilde CHp vakıfına bağış yapıyor örneğin çydd
-
Aha buda var.Ekle listeye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 10 Aralık 2020; 2:32:7 >
Yapraklara alkış tutmayı öğretti😝
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X