Hizmet öyle veya böyle gelmiş. Mide demisken hdpkk ile işbirliği yapıp Seçim kazanmak nasıl bi duygu. Ar damariniz var mı mesela sizde? Canan Kaftancıoğlu var hani Ekrem abinin sağ kolu... Terörist cenazesine giden gamze ilgezdi.. Sezgin Tanrıkulu.. Ypg ye terörist değil diyen Kılıçdaroğlu Cinsel taciz ve istismarda bulunan ilçe örgütleri.. hdppkk ile kapalı kapılar ardında anayasa çalışması yapmak. Seloya şeref madalyası vermeye kalkan Kılıçdaroğlu.. Hangi mideden söz ettin. Utanmaz arlanmaz insanların mide demesi çok komik.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? (4. sayfa)
-
-
Ohooooo simdi sen diyorsun ki hdp ile akp mhp den önce nasıl kol kola yürüdü iktidar uğruna hendekler kazilirken görmezden geldi, Oslo da pkk ile görüştü,quote:
Orijinalden alıntı: sonnickHizmet öyle veya böyle gelmiş.
Mide demisken hdpkk ile işbirliği yapıp Seçim kazanmak nasıl bi duygu. Ar damariniz var mı mesela sizde?
Canan Kaftancıoğlu var hani Ekrem abinin sağ kolu... Terörist cenazesine giden gamze ilgezdi.. Sezgin Tanrıkulu..
Ypg ye terörist değil diyen Kılıçdaroğlu
Cinsel taciz ve istismarda bulunan ilçe örgütleri.. hdppkk ile kapalı kapılar ardında anayasa çalışması yapmak.
Seloya şeref madalyası vermeye kalkan Kılıçdaroğlu..
Hangi mideden söz ettin. Utanmaz arlanmaz insanların mide demesi çok komik..
Alıntıları Göster
Hepsini yüzüme vur. Ama sabah sabah sirketteyim vaktim yok.
Kozmik oda ihanetinin, tank palet ihanetiniz, katarlilara ve yabancilara satilan toprak ihanetiniz, açılım ihanetiniz. Hangisinden başlayayım?
Hayır geçmişini b.k götürüyorken de chpkk falan yazabilmek büyük cesaret.
Daha yeni kırmızı bültenle aranan aponun kardeşini TRT ye cikarttiniz. Fetonun sıcaklığı hala yatağınızda.
Yani insan önce bir düşünür. Cinsel istismar konusunda da ne duyarliymissiniz. Şimdi oturup burda 1 sayfa dolusu cinsel istismar ve çocuk tecavuzlerinden bahsederim diye de mi korkmadın.
Birkereden birşey olmaz diyecek kadar aşağılık insanlar gördük. Terör, istismar, hdp ile ortaklık falan diye yazmadan önce oturup geçmişi düşündün mü?
Yoksa unuttuk mu sandın? Açılım rezilliginiz yüzüme vururlar diye de mi korkmadın?
Büyük cesaret. Ama önce kapının onunu evinin içini iyice bir sirke ile temizle. Sonra konuşuruz.
Zira b.k kokusundan kapınızın önünden geçilmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bir konuyu unutmuşsunuz yazmayı,
Çok iyi reklam yapıyor, sosyal medyada nereye girsem ekrem imamoğlu, bilbordlarda ekrem imamoğlu, engelliyorum bu sefer websitelerinde çıkıyor, kusacağım geldi bi ara da Allahtan artık pek çıkmıyor, acaba nekadar para verdi bu işe birde sağlam tatil yapıyor onu yaz.
yukarda yazılanların çoğu zaten akp'nin yarım kalan işleri, tamamlayıp prim yaptı diyemiyorsunuz.
evde 2 çocuk var hanım sokakta sabahın köründe gizlice gelen arabayı görünce bizde talep edelim nede olsa bi kriter yok die başvurmuş, aa o da ne belli bir gelir altındakilere veriyorlarmış.aldığımız maaş da 4500. gittikleri kapılarında kimin kapıları olduğunu az çok öğrendik.
öğrencilere indirim yapıp normal vatandaşa aynı oranda bindirmedimi bu vatandaş ? isparkların fiyatları 2 katına çıkmadı mı? arabayı nerdeyse evin öüne parkedemicez heryeri ispark yapmışlar 1 yılda,
suya indirim yapıp 2 kez bindirim yaptı. sonra güncelleme dedi.
istihdam büroları senelerdir her belediyenin bünyesinde zaten olan bişey ki ben zamanında çok yararlandım, İK cı olduğum için 3-4 sene önce paya personel sıkıntısı çekmiştim, direk bağlı bulunduğu beldiyenin kariyer merkezlerinde toplu mülakatlara katıldım. yeni bişey değil yani. adam resmen çin gibi taklit işler yapıyor bunada sizler çanak tutuyorsunuz. oyaki yaptığı bişe yok.
korkama ekrem imamoğlu seni görmüyor adamı her platformda pohpohlamana gerek yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GoSSgO
Ohooooo simdi sen diyorsun ki hdp ile akp mhp den önce nasıl kol kola yürüdü iktidar uğruna hendekler kazilirken görmezden geldi, Oslo da pkk ile görüştü,
Hepsini yüzüme vur. Ama sabah sabah sirketteyim vaktim yok.
Kozmik oda ihanetinin, tank palet ihanetiniz, katarlilara ve yabancilara satilan toprak ihanetiniz, açılım ihanetiniz. Hangisinden başlayayım?
Hayır geçmişini b.k götürüyorken de chpkk falan yazabilmek büyük cesaret.
Daha yeni kırmızı bültenle aranan aponun kardeşini TRT ye cikarttiniz. Fetonun sıcaklığı hala yatağınızda.
Yani insan önce bir düşünür. Cinsel istismar konusunda da ne duyarliymissiniz. Şimdi oturup burda 1 sayfa dolusu cinsel istismar ve çocuk tecavuzlerinden bahsederim diye de mi korkmadın.
Birkereden birşey olmaz diyecek kadar aşağılık insanlar gördük. Terör, istismar, hdp ile ortaklık falan diye yazmadan önce oturup geçmişi düşündün mü?
Yoksa unuttuk mu sandın? Açılım rezilliginiz yüzüme vururlar diye de mi korkmadın?
Büyük cesaret. Ama önce kapının onunu evinin içini iyice bir sirke ile temizle. Sonra konuşuruz.
Zira b.k kokusundan kapınızın önünden geçilmiyor.
Alıntıları GösterÖnce açılım yapıldı sonra kapatim yapıldı. Selonuz ve bütün ağa babalarınız içerde... Hendeklere de gömdük hepsini.. hendege gomerken eren diye bir vekiliniz vardı hendege girmek isteyen.
Seçimden önce Eyüp Sultan da yasin oku, seçimden sonra patlasin şampanyalar..
Sahi bir kişinin yemek ücreti 6500 TL idi demi..
Kendi kapının önünü süpür aslan parçası..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
eksik yazmışsınız adam kayak yaptı ekleyin.ironi
-
Ben yıllardır işim gereği gidip geliyorum oraya baya baya yenilendi düzenlendi hem içerisi hem dış çevresi. Siz esenler otogarı diye Alibeyköy otogarına gitmiş olabilir misiniz ?
-
efenim merhaba aslında doğru söylüyosunuz teşekkür ederim -
Bu yazdıklarınızdan arkadaşın haberi var mı merak ettim şimdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobar
Bu mesaj silindi.akpliler de bu mantıkla mı tayyip e oy veriyor? Siz kudurun diye?
-
Orduya kumpas ? Kozmik oda rezaleti? Megri?quote:
Orijinalden alıntı: sonnickÖnce açılım yapıldı sonra kapatim yapıldı. Selonuz ve bütün ağa babalarınız içerde... Hendeklere de gömdük hepsini.. hendege gomerken eren diye bir vekiliniz vardı hendege girmek isteyen.
Seçimden önce Eyüp Sultan da yasin oku, seçimden sonra patlasin şampanyalar..
Sahi bir kişinin yemek ücreti 6500 TL idi demi..
Kendi kapının önünü süpür aslan parçası..
Alıntıları Göster
Fetö terör örgütü ortakliginiz? Hoca efendinize laf soyletmeyiziniz ?
Tank palet? Şeker fabrikaları? Silahları görmezden geldik söylemleri? Irak teskeresi? Onur? Haysiyet?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yanlış hatırlamıyorsam bazı metrolar günün 24 saati hizmet vermeye başlamıştı sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
açtığı metroların devam ettirdiği inşaatların hepsini ak partinin yapmış olması :D
-
Günde 300 fabrika açılmış ona inanıyorsun da, 1 yılda iki tane orman açılmış ona mı inanmıyorsun
-
Ben herhangi bir değişiklik görmedim İstanbul hala kaos şehri.
Nüfus azalmadan İstanbul'un sorunlarını kimse çözemez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrjudge07
Bu mesaj silindi.parayla itlik yapmayı atm memurlarına sor istersen.
-
efenim merhaba ben kimsenin trölü değilim kimsedende para almadım almayacağım
edit1'de durumu yeterince izah ettiğimi düşünüyorum ama yinede sizin için bir kez daha anlatayım bazı insanlar imamoğlu'nun çalışmadığını öne sürüyorlar imamoğlu'nu beğenmiyorum sevmiyorum diyebilirsiniz fakat bir olguyu nesnel bir olguyu rededemezsiniz bu yüzden de çok küçük çaplı bir araştırma yapıp bu verilere ulaştım teşekkür ederim -
efenim merhaba bazı metroların inşaatına başlanmış fakat daha sonradan kaynak yetersizliğinden proje durdurulmuş imamoğly basa geldiği zaman yeterince kaynak bir araya getirilip projelere tekrar başlanmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X