Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu şimdiye kadar ne yaptı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
9
Favori
17.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
337 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben orayı çok uzun yıllardır çok sık kullanıyordum anlatayım.

O ormanın binde biri düzenliydi. piknikçilerin içeri girme metotları da vardı fakat bugünkü gibi park düzeninde değildi.

Akepe mesela ilk geldiğinde Emirgan parkında kapalı olan bölümleri de halka açmıştı. Çok doğru bir işti.

Burada da benzeri bir durum oldu. Çok büyük bir alan düzenlendi ve çok büyük mahalleler için acaip iyi oldu.

Derbent, Darüşşafaka, Cumhuriyet mahallesi, Tarabya mahallesi ve Ferahevler mahallesi sakinlerinin Belgrad ormanı düzenli şekilde ayaklarına geldi, evlerinin dükkanlarının değeri arttı. Metroya da bağladı. Konser alanıyla, köprüsüyle yabani kuşlarıyla bayağı güzel bir yer oldu.

Düzenlemesi de güzel. Çok kişi kullanıyor. Gelip görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 9 Aralık 2020; 0:32:41 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bursayi gezdin mi hic? Akp belediyeciligi iyi midir tartisilir ama Bursa'da berbat bir yönetim var belediyecilikte. Akp 15 senedir bu sehri yonetiyor ve Hikmet Şahin disinda hicbir hizmet yapilmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultra sonic U kullanıcısına yanıt
    Cocuga küçük olan annelere ücretsiz akbil cıkardı
  • Biri de çıkıp Ekrem başkanımıza hakaret bu yaa demedi, iyi mi?

Bu kafayla Tayyip Başkan ne yaptı diye bir başlık açılsa herhalde 100000 sayfalık kitap olurdu.

Bazen düşünüyorum da, hiç mi hizmet yapılmadı da bu CHPli tayfa rutin işlerden bile basit olan işleri hizmet olarak algılıyor. Bunların yapılması için bir başkana gerek yok, o koltuğa bir odunu koysan yine bu işler yapılırdı...

Bunlarla Ekrem başkan CHPli seçmeni bile tutamaz nerde kaldı tüm muhalif seçmenleri kazansın. Soyut şeyler yazın ki Ekrem başkan konumunu korusun. Mesela israfa son verdi. Yandaşlara musluğu kesti. Kanal İstanbul'u yaptırmamak için mücadele etti gibi soyut şeyler yazın. Zaten onu seçenler somut icraatlar yapsın diye seçmedi. Ondan kimsenim böyle bir beklentisi yok. O yüzden somut icraat yapamadı diye üzülmenize gerek yok.

Bundan yıllar önceydi, tabi ozaman minnacıktım. Şişliden geçiyorduk. Camdan bakıp gördüğüm her parkta şöyle bir afiş vardı. Bu park Mustafa Sarıgül tarafından yapılmıştır veya onarılmıştır. Bu konudaki maddeler aynı o afişler gibi, icraat park yapmak veya onarmak.

Alınan kredi için 4 yeni metro yapılacak dendi. Aha dedim, Ekrem başkan nihayet bir proje yapacak dedim. Sonra hüsrana uğradım. Meğerse yeni proje yokmuş, varolan metro çalışmaları devam ettirilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 9 Aralık 2020; 0:46:17 >

• aeson01 kullanıcısına yanıt
    hocam söylediklerinizi hemen ekliyorum
  • Tatil

Kanım dondu yalanı

Temel atmama töreni

Kişi başı 6395 TL yemek :/

Buşon ücreti

6,6 faizle dolar borçlanma müjdesi:) (buda törenle)

Konu sahibi bunları da eklermisiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 9 Aralık 2020; 0:54:18 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    efenim merhaba yazınızı itina ile okudum benim orada bahsettiğim metro hatları 580 milyon dolarlık kredi den sonra olmadı orda bahsettiklerim bundan bir öncesinde yapımına başlanan ve 2021 içersinde açılması planlanan proje size daha önce bir arkadaşımız ormanlar hakkında gerekli açıklamayı yapmış ve sizde takdir edersiniz belediyenin bütçesi ve zamanı sınırlıdır 15 kreşi 18 ay içersinde açabilmek yeterince makul bir sayıdır ufak bir hesap yapıcak olursak neredeyse her ay bir kreş açıldı demektir ve unutmamak lazım ki daha önünde 2.5 yılı var sanirım o süre içersinde kalan 24 ilimize de kreş açacaktır
  • efenim merhaba bu konuyu biraz daha açar mısınız?
  • ekrem742 kullanıcısına yanıt
    efenim merhaba bu eklemeniz size çok teşekkür ederim
  • ultra sonic U kullanıcısına yanıt

Şu siteden Ekrem Başkanın Seçim zamanı verdiği bütün vaadleri görebilirsiniz.

https://www.dogrulukpayi.com/bulten/istanbul-adaylarinin-vaatleri

Burada 5 yılda 150 Kreş sözü vermiş sen 18 ayda 15 Kreş diyorsun ?

Hazır olan ormanı düzenlemiş sen orman açtı diyorsun.

Veya büyük arıştma tesisi temiz su tesisi gibi şeyler 1 yılda yapılacak işler değil AKP döneminden kalma Ekrem Başkan açılışını yapmış sadece. ( O yapmış gibi lanse ediyorsun. )

Seçim öncesi vaadlerine bir göz ucu ile bakmanı öneririm yakınından bile geçilmiyor. 500 Kapesiteli 20 Yurt demiş mesela :)

Veya 2000 TL ve beyaz eşya yardımı İBB çalışanlarına.

30 yüzme havuzu 30 kapalı spor salonu flan çok uçuk Vaadler hiç krıntısı yok bu vaadlerin.

Ayrıca Suya yüzde 40 indirim ve Ulaşımı ucuzlatacam Halk Ekmeğe zam gelmeyecek deyip bunların tam tersi zamları yapmasını saymıyorum bile... Anlıyorum Ekrem Başkanı parlatmaya çalışıyorsunuzda sabah akşam benzer konular açıp olmamış şeyleri olmuş gibi göstererek olmaz bu işler.

• Akplilere 20 yıldır yapmadıkları eleştirileri yapmayı öğretmesi var, konuda görüldüğü gibi. Belki 5 sene sonra falan aynı şeyler için aynı eleştirileri akp için de yapmayı başarırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 9 Aralık 2020; 1:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

Şu siteden Ekrem Başkanın Seçim zamanı verdiği bütün vaadleri görebilirsiniz.

https://www.dogrulukpayi.com/bulten/istanbul-adaylarinin-vaatleri

Burada 5 yılda 150 Kreş sözü vermiş sen 18 ayda 15 Kreş diyorsun ?

Hazır olan ormanı düzenlemiş sen orman açtı diyorsun.

Veya büyük arıştma tesisi temiz su tesisi gibi şeyler 1 yılda yapılacak işler değil AKP döneminden kalma Ekrem Başkan açılışını yapmış sadece. ( O yapmış gibi lanse ediyorsun. )

Seçim öncesi vaadlerine bir göz ucu ile bakmanı öneririm yakınından bile geçilmiyor. 500 Kapesiteli 20 Yurt demiş mesela :)

Veya 2000 TL ve beyaz eşya yardımı İBB çalışanlarına.

30 yüzme havuzu 30 kapalı spor salonu flan çok uçuk Vaadler hiç krıntısı yok bu vaadlerin.

Ayrıca Suya yüzde 40 indirim ve Ulaşımı ucuzlatacam Halk Ekmeğe zam gelmeyecek deyip bunların tam tersi zamları yapmasını saymıyorum bile... Anlıyorum Ekrem Başkanı parlatmaya çalışıyorsunuzda sabah akşam benzer konular açıp olmamış şeyleri olmuş gibi göstererek olmaz bu işler.

Haklısınız. Arkadaşin yazdığı icraatların yüzde 90 ni akp projesi. Ya yarımdi yada bitmek üzereydi . Bunları chp seçmeni olarak yazıyorum.

Son olarak da indirim yapacağım dediği herşeye zam yaptı en çok bunda kızıyorum.

Hdp destek vermese zaten seçilemezdi.

İstanbulun en büyük sorunu trafiktir. İmamoğlu daha bu konu ile ilgili çivi çakmadi..

Kendisinden 4.kopru veya Avrasya gibi devasal yatırım bekliyoruz ama tık yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonnick

Bende 4. Köprüyü ve Avrasya 2'yi yaptı sandım.
    Tabi, bir geçiş garantisi de o soksun 30 yil bir tarafımıza. Ben almayayım. Siz layiksiniz ama olan bana oluyor. Devlet kasasından yapılacaksa yapılsın, ahlaksızca ihalelerle peşkeş ve büyük vurgun şeklinde olanları bizler pek sevmiyoruz.

Ne yapayim ben savunamuyorum hırsızlığı. Ben mesela Su başlıkta bu yazdığınızı yazıp bunların yüzüme vurulmasindan korkar hic gitmezdim o topa.
    Yani o vatana millete ihanet anıtlarını burda yazmak ta miğde ister. Gerçi sizleri rahatsız ettigini sanmıyorum. Aslında sizin bugüne kadar rahatsız olduğunuz herhangi bir rant ve vurgun olduğuna da rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 9 Aralık 2020; 9:26:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Tatil

Kanım dondu yalanı

Temel atmama töreni

Kişi başı 6395 TL yemek :/

Buşon ücreti

6,6 faizle dolar borçlanma müjdesi:) (buda törenle)

Konu sahibi bunları da eklermisiniz!

Yapmaya calistigin partizanlik o kadar seviyesiz ve basit ki acaip gulunc durumdasin. Biraz kendini gelistir, mahalle kahvesindeki siyasetten bir farkiniz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Ekrem İ. 18 ayda SAYISIZ POLEMIK KONUSU OLDU  Zaman suyu bulandirma zamani, ne yaptiginin onemi yok nasil olsa bir kesim inanir sana  

• bende az kala 18 ayda sen ne yaptın dicektim ki konu o yönlü değilmiş
  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

20 yıldır akp ve rtede sayısız polemik konusu oluyor ama tam desteğe devam ediyorsunuz. Çünkü dediğim gibi aynı şeyler için aynı tepkileri daha akp için vermeyi öğrenemediniz.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Bence sizler Akp li gibi oldunuz desek ... veyahutta bu ulkenin tum gerceklerinden uzak ideolojik sevdalarla yasayan tipler olarak yasamayi birakip digerleri olarak gördüğünüz insanlari dinlemeye anlamaya yeni basliyorsunuz.

sizce cumhuriyet mitingleri bir daha yapilir mi bu ulkede yada siz katilirmisiniz ?

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

biz akpli gibi olduk diye bu kadar laf edip, devamlı eleştiri ve saldırı pozisyonundasınız öyle mi? Tamam o zaman. 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.