Şimdi Ara

Eksen Bilgisayar İnternetten alışveriş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba eksen bilgisayar.com dan bir güç kaynağı aldım. Memnun değil 7 gün içinde iade etmek istedim. Almıyorlar. Ne yapmam gerek hakkımı nasıl arayabilirim. Kolay gelsin.
    Ciddi ve acil tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.

• semusta37 S kullanıcısına yanıt
    Kanunen almak zorundalar. Almak istemiyorlarsa kanunlardaki o maddeyi hatırlatın. Hala almazlarsa Tüketici Hakem Heyetine gidip şikayet edeceğinizi söyleyin. Yine de diretirlerse faturayı ve ürünü aldığınız gibi kaymakamlıktaki tüketici hakem heyetine gidin. Önünde sonunda alırlar.

Tabi ürünün yeniden satılabilirliğine bir zarar vermemeniz lazım. Kutusu, aparatları vs. her şeyi duruyor olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan07-36 -- 18 Eylül 2013; 13:51:02 >
  • herşey duruyor dostum kadıköy mağazalarına gittim, yüzlerine karşı kanun var dedim yok biz bilmiyoz dediler aynen öyle yapıcam tüketici heyetine gideceğim mail telefon ulaştım kanun var 7 gün yok diyolat
    arkadaşlar sakın almayın burdan kanunları hiçe sayan bir firma ama elli yaman belmi yaman görücez. kolay gelsin. çok saolun
  • semusta37 S kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:26:40 >
  • Arkadaslar merhaba laf etmeden gecemeyecem ayni olay benim basimda geldi eksen bilgisayara verin tuketici haklari mahkemesine siz ugrasmayin malini satana kadar aga pasayiz urun iade etmek isteyince kurt kesiliyorlar olay soyle gigabyte z87 ud5 anakartla i5 4670k islemci aldim 10 gun sonra bios su uctu neyse servise verdim 18 gun gecti ne ses ne seda var aradim.ekseni daha kartinizi gelmedi daha 10 gun bekleyeceksiniz dediler abi bi cildirdim.mail.ustune mail attim.urun u islemciye iade edecem diyince yok edemeZSINIZ DEDILER IKI GUN KART GELDI IADE ETTIM YENI Anakart aldim sifir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutusunu açmazsan 7 gün içinde alırlar,ama dışında jelatini dahi söktüysen ancak ayıplı statüsünde olursa iade alabilirler yapacağın birşey yok.Açtım denedim beğenmedim diye birşey yok maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürün para önemli ama en önemlisi müşteri ilişkisi ve memnuniyetidir. Benim canımı sıkan beni suçlu bulmaları arkadaşın dediği gibi kurt kesilmeleri. Ben derdimi anlatıyorum, anlamıyorlar.
    Gold'a 7 gün içinde asus monitor iade ettim aldılar, memnun değilim diye.
    Vatan 15-16 gün sonra işlemci fanı sesi rahatsız etti aldılar.
    Bunlar almıyorlar, mağaza müdürüne söylüyorum. Gold aldı. Vatan aldı. 7 gün kanuni hakkım var. Telefon edip bilgi alıcam diyo, karşımda telefon ediyor. Öyle birşey yok diyor.
    Adamlarla, adam demiyeyim. Heriflerle bugü e-mail yazışıyorum. Diyorum kanun var. Bana dediği hangi kanun gösterin bize. Dedim onu siz bileceksiniz. Ama ben buldum gönderdim.
    İnanırmısınız, ondan sonra cevap veremediler. Bunlar bence küçük basit bir firma. Müşteri zarar etsin. Biz kar edelim. Diğer firmalarda gold, hizlial, vatan şunu sezdim. Onlar ne olursa olsun, kanun dahilinde alıyorlar. Onlara iade yaptım hiç sorun olmadı.
    Eksendende işte Vatan'da vakıf world geçmeyince kazala alışveriş yaptık. Ama güzel oldu. Firmayı tanıdık. İnsanlara eşime dostuma tavsiye etmem. Heryerde kötü reklam. Kendileri bilirler. Çok adam kaybederler. Böyle.
    E-ticaret kanununa uysalar hiç bir problem yok, ben uyuyorum. Ürün kutusu içeriği eksiksiz, beyefendiler umurlarında değil. Dediğim gibi arkadaşlar

EKSENDEN UZAK DURUN, SAKIN UCUZ DİYE ALMAYIN. SONRA ARIZA DEĞİŞİM ÜRÜN İADE ELİNİZDE PATLAR.

Kolay gelsin. sevgilerle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Barış

kutusunu açmazsan 7 gün içinde alırlar,ama dışında jelatini dahi söktüysen ancak ayıplı statüsünde olursa iade alabilirler yapacağın birşey yok.Açtım denedim beğenmedim diye birşey yok maalesef.

Kutusunu açmadan neden iade edelim. Güzel kardeşim. Sesi 1300rpm 16dba fazla diye iade istiyorum. Ben jelatin söktüm. Monitör iade ettim. İşlemci fanı montaj ettim. Memnun kalmadım iade ettim. Bunları nasıl açıklayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semusta37

quote:

kutusunu açmazsan 7 gün içinde alırlar,ama dışında jelatini dahi söktüysen ancak ayıplı statüsünde olursa iade alabilirler yapacağın birşey yok.Açtım denedim beğenmedim diye birşey yok maalesef.

Kutusunu açmadan neden iade edelim. Güzel kardeşim. Sesi 1300rpm 16dba fazla diye iade istiyorum. Ben jelatin söktüm. Monitör iade ettim. İşlemci fanı montaj ettim. Memnun kalmadım iade ettim. Bunları nasıl açıklayacaksın.

normal prosedür benim dediğim şekilde,eğer kullandığın,denediğin hatta jelatini söktüğün malın normalde cayma hakkına girmez.Alan firma varsa da insiyatif kullanmış olur.Ama o malı satmak zorunda distribütör almaz nasıl alıyorlar aklım almıyor.

Bende Vatandan mal almıyorum çünkü arasıra Repurfished(açılmış denenenmiş ürün) kitlemeye çalışıyorlar.Yani sana bir sorun sen denenmiş,el değmiş azıcık kullanılmış ürün satınalmak istermisinsıfırı ile aynı fiyata???ya da 1000 km de bayiden araç alırmısın sıfır diye???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• anladım bro.

ama internette işte tüketici kanunu bizleri ürünleri görmeden aldığımız için koruyor. ve 7 gün içinde hiçbir sebep göstermeksiniz istisna ürünler hariç iade hakkı veriyor.
    biz bunu diyoruz. yoksa distrübütör, kullanılmış ürün başka bir mesele bizi ilgilendirmiyor. kanunun dediği önemli, sana eğer kullanılmış ürün verirlerse alma zaten
    bana hizlial.com kullanılmış uydu alıcısı yolladı. almadım iade ettim. aldılar dedim böyle olmaz.
    esas mesele 7 gün iade hakkını her e-ticaret sitesinde geçerli olması ve bunlara uymaları gerektiğidir.
    yoksa kanunlar neden var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semusta37

quote:

normal prosedür benim dediğim şekilde,eğer kullandığın,denediğin hatta jelatini söktüğün malın normalde cayma hakkına girmez.Alan firma varsa da insiyatif kullanmış olur.Ama o malı satmak zorunda distribütör almaz nasıl alıyorlar aklım almıyor.

Bende Vatandan mal almıyorum çünkü arasıra Repurfished(açılmış denenenmiş ürün) kitlemeye çalışıyorlar.Yani sana bir sorun sen denenmiş,el değmiş azıcık kullanılmış ürün satınalmak istermisinsıfırı ile aynı fiyata???ya da 1000 km de bayiden araç alırmısın sıfır diye???

Acilmis urunu iade edip firmaya geri veriliyor firmalara arasi iade oluyor bi anakart serviste yeni bios atilmasi icin 20 gun bekler mi ya ben anlamiyorumn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de hiç açılmamış ürünlerde o iade geçerli diye biliyorum. Eğer ki arıza, problem vs. varsa garanti süreci işin içine giriyor zaten.

Eğer öyle denenmiş ürünleri 1 hafta içerisinde koşulsuz iade edebilseydik nasıl suyu çıkardı bu işin bir düşünün.
  • İ5 3570k işlemcimi geri iade için VATANA götürdüm üstündeki barkodu yapışkan olarak kullanmışlar.Kutuyu açmak için mecbur barkodu kaldırıyorsunuz.Hala kutu üzerinde duruyor tabi.Neyse işlemcimi iade için gittim , kutusunu açtığım için işlemcimi geri almadılar.İade etmemin sebebini memnun kalmadığmdan olduğunu söyledim.Halbuki i5i verip i7 alıcaktım
  • ürünü kasaya vidaladıysanız ve içerisindeki aksesuar ambalajlarını yırtarak açtıysanız ürün satılabilir orijinalliğini yitirdiğinden değişim yapmazlar. 1 haftalık değişim hakkından yararlanmak için anakartı dahi uzay montaj yapıp 3-4 gün kullanın ve bakın. Hemen kasaya vidalamayın. Ürünün tekrar satılabilir orijinalliğini bozmayınki adamlarda size yokuş yapmasın.

Şöyle düşünün sizin kasaya vidaladıktan sonra herhangi bir sebepten dolayı iade etmek istediğiniz ürünü gerisin geri kutuya koyup tekrar başkasına satmaya kalkarlarsa bu seferde aynı ürünü alan başka bir müşteri eksen hakkında bunlar dolandırıcı sıfır diye 2.el parça satıyor tüketici mahkemesine gidiyorum diye konu açar. Yanlış anlamayın size karşı olduğumdan veya eksenbilgisayarın avukatı falan olduğumdan söylemiyorum biraz empati kurarsanız hak vereceksiniz. Aynısı sizin başınıza gelse sizde hayatta kabul etmezsiniz kutusu açılmış ve kullanılmış görüntüsü veren bir ürünü.

fanın sessizliği konusunu keşke ürünü almadan önce daha iyi araştırıp öyle karar verseydiniz ve dediğim gibi gelen ürünün kutusunu herzaman için en nazik şekilde açarak içindeki tüm aksesuar poşetlerini patlatmadan hatta mümkünse 3-4 gün deneme süresi boyunca hiçbirine dokunmadan ürünüde uzay montaj şekilde dışarıdan bağlayarak kullanmanızda fayda var.

Şu aşamada yapılacak en mantıklı şey ürünün üzerinde montaj izleri veya kullanıldığına dair belirtiler bulunmuyorsa bunun özellikle üstüne basarak iade talebininize devam edin. Yok, üründe montaj esnasında çizik, vida izi vb. şeyler oluştuysa bu şekliyle kullanmaya devam edin yada kullanmak istemiyorsanız 2.elden bir miktar zararına satışa çıkarabilirsiniz.

• arkadaş benim derdim ürün açıklamasında 1300rmp 16dba ses diyor, bende diyorumki bu power sesli değişim istiyorum. eski kullandığımd daha iyi, bende power i uzay montajı yaptım zaten.
    ama onlar değişim almıyorlar işi servis, distrübötör yoluna sokup hep bana sadece bana zaman kaybettirip yıldırmak hedefindeler
    kısaca benim daha eksen markasına ve siteleri olan eksenbilgisayar.com 'a güvenim yok, nedenleri : müşteri hizmetleri ve teknik servis ve kargolama sıfır sıfır sıfır
    o yüzden arkadaşlarıma ben mağdur olduğum için. eksenbilgisayar ve eksenbilgisayar.com'dan alışveriş yapmamalarını tavsiye ederim.
    kolay gelsin. ihtiyacım olan cevapları aldım. zaman ayıran bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
  • Zorlu bir haftadan sonra ürün iade edildi, ödeme ise taksitli aldığım için kartıma taksit taksit iade olacakmış.
    Zafer bilinçli tüketicinin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.