Şimdi Ara

EKSİKTİK DİYENLER İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gol kralı burak yoktu ve tek forvettik siz ise 2,5 forvettiniz.

yabancı sınırlaması yüzünden dany+chedjou gibi atik stoperlerle çıkamadık(hazırlık maçında 2si denendi ve sizin 2afrikalınız var webo ve sow onlara göre bu stoperler olur)

yani riera,burak,dany ve chedjou yoktu bence en önemlisi takımı çekip toparlayacak teknik direktör kenarda değildi

• Ya bırak acılarını dindiriyorlar avutma nedir bilmezmisin hee de geç
  • Fenerle oynadığımız son 6 maçta 3 kupa almışız. Onların eksikleri kolay kolay tamamlanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz geçen sene kaç kişiyle yendik? onların bahanesi bu; 10 kişiydik.

• Onlar tercih meselesi bizde zorunlukuktan oldu eksikler.Bari eksik olmamıza laf atmayın.

• Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Riera, Chedjou, Burak büyük eksik. Onlarda Volkan'ı eksik sayma zaten Mert uçurdu bugün kalede. GG evet önemli eksik, Meireless hakkında yorum yapmıyorum Allah'ından bulsun. Zaten oynasa da Cristian veya Topal'dan daha fazla katkı yapamazdı.
  • Bu adamların hepsi oynayacak durumda değil mi ? Td tercihi ile cezalı oyuncu bir değildir. Bu gün kimse Fener Gökhanı aramadı diyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeriN DarB

biz geçen sene kaç kişiyle yendik? onların bahanesi bu; 10 kişiydik.

ben okumadan yorum atmıştım

• Onlar kendilerinibkandiriyorlar.
    Zaten vardi on yuzbin tane orta sahalari var hepsi hazirbolsada ucu oynayacak. Meireles olsa emre oynamayacak. Salih vardi oynamadi iste. Egemen varsa bekir yok.

Gg haricinde eksikleri yoktu. Ayrica onlar daha erken yukleme yapiyor arsenal maci icin biz hala hazirliklardayiz.

Fenerin yedekte forveti yok emenike gelince webo yedek oturacak mecbur yada kuyt. Bes yabancinile sahaya cikacaklar hep zeka kupleri.

Yedek forvetleri yok olaya bak.

• Gokhan'ı çok aradık bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Riera, Chedjou, Burak büyük eksik. Onlarda Volkan'ı eksik sayma zaten Mert uçurdu bugün kalede. GG evet önemli eksik, Meireless hakkında yorum yapmıyorum Allah'ından bulsun. Zaten oynasa da Cristian veya Topal'dan daha fazla katkı yapamazdı.

Yapamazdi diyor , şaka mısın sen.Baroni ne katki yapmis ki ondan daha iyi katkı yapamayacak ?

• Bosverin, tarih eksiktik diye yazmaz. Neticeyi yazar.

• Eksiklerdi yendik ve süper kupayı aldık.. Problem?

• Burak eksik degil artiydi sanki ama uzatmada girse ahh aralara kacmasini aradim sahada kesin yururken oyle pozisyonda takardi 1 tane

• quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Onlar kendilerinibkandiriyorlar.
    Zaten vardi on yuzbin tane orta sahalari var hepsi hazirbolsada ucu oynayacak. Meireles olsa emre oynamayacak. Salih vardi oynamadi iste. Egemen varsa bekir yok.

Gg haricinde eksikleri yoktu. Ayrica onlar daha erken yukleme yapiyor arsenal maci icin biz hala hazirliklardayiz.

Fenerin yedekte forveti yok emenike gelince webo yedek oturacak mecbur yada kuyt. Bes yabancinile sahaya cikacaklar hep zeka kupleri.

Yedek forvetleri yok olaya bak.

Ama onlar planlamayı 6+0+4 e göre yaptılar.
  • Solda bugün rierayı aradı gözlerim hakanın bazen sıkıştığında kaleye döndüğü zaman riera hep bir şekilde ordan çıkardı.
  •  EKSİKTİK DİYENLER İÇİN

• didier drogbanın bi pozisyonu vardı hani çalım attı mehmet topalla bekir peşinden koştu,öncesinden topu aşırmıştı falan o pozisyon yok mu ya...özetlerde göremedim
  • 11 kişiyken ne yaptılar diye sorarlar adama. 10 dakka onlar oynadı 53 dakka biz oynadık 11 kişiyken. Fenerin tek dezavantajı gg'nin olmamasıdır. Ama biz de Burak'ı aramadık diyemeyiz Drogba çok yalnız kaldı yine. Sneijder hem ortayı toplayıp hem gizli forvet olamıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.