Şimdi Ara

Ektomorf musun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende standart ektomorflardanım.Ben bütün ektomorf kardeşlerime motivasyon amaçlı kendi hikayemi bir video altında topladım.Umarım izleyip gereken motivasyonu elde edebilirsiniz.Eğer etrafındakilerden tepki almakdan sıkıldıysan bu videoyu izle ve yapman gerekeni yap.Teşekkür ediyorum şimdiden herekze iyi forumlar.
    buyrun link:https://www.youtube.com/watch?v=1RaZY7oinSg

• biraz daha kilo alman lazım kardeşim, başarılar
  • Dünyanın en şanslı özelliklerinden biri ektormof olmak yiyip yiyip kilo almamak
  • Kusura bakma ama ben pek bir değişim görmedim.
  • Bende bir değişim göremedim, ilerde bu videoyu paylaştığın icin pişman olabilirsin forumda vs de dalga konusu yaparlar, yanlıs anlama dostum kaldırmanı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eski halinize göre iyisiniz fakat video çekmek için 2 seneniz daha var diye düşünüyorum. Sonunda suplement kullanmanıza gerek yoktur demişsiniz keşke kullansaydınız
  • Geçmiş olsun öncelikle.
    Gelişim var belli oluyor fakat video yapmak için biraz daha acele etmişsin sanki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücut tipim nedir ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moralini bozmak gibi olmasında fazla gaza gelmişin ortada Transformation'ın T'si yok
  • Yorumlarınız benim için çok değerli saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum.Daha yolun başındayım devam ediyorum inşallah daha iyi olucam.İki akciğerinden ameliyat olan biri inanın bu kadarını yapabiliyor.Yaralarım kapandıkca daha yüksek ağırlıklara giricem şimdilik bu kadar arkadaşlar.İyi forumlar.
  • Aldırma konuşanlara, inan saygıyı hak edecek tek yorum yok yukarı tarafta...
    Geçirdiğin ameliyatın zorluğunu biliyorum ki sen 4 defa ameliyat olmuşsun...
    Bir daha bu işe cesaret etmek bile çoğu insan için büyük meseleyken ben müthiş bir değişim görüyorum.
    Sen değişmişsin kardeşim, bu tamamen bakan kişiyle ilgili...
    Değişim sadece fiziksel olmaz, asıl değişim kafanda yani mental olur.
    Çoğu kişi aynaya baktığında gelişemiyorum diye yakınır, çünkü hiçbiri asıl meselenin kafada olduğunu bilmez...
    Pes etme, hayatında bir kere olsun yaptığın işin hakkını ver ve yoluna kim çıkarsa çıksın o yoldan şaşma...
    Yazdığın yazılar, motivasyon cümleleri, bu işe bakış açın...
    Doğru yoldasın kardeşim. Yapılan yorumlar motivasyonunu etkilemeye yönelikler... Yani sahip olduğun en önemli şeyi...
    Devam et, yılma, gelişiyorsun ve daha da gelişeceksin kal sağlıcakla...

• quote:

Orijinalden alıntı: omerkaracan67

Yorumlarınız benim için çok değerli saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum.Daha yolun başındayım devam ediyorum inşallah daha iyi olucam.İki akciğerinden ameliyat olan biri inanın bu kadarını yapabiliyor.Yaralarım kapandıkca daha yüksek ağırlıklara giricem şimdilik bu kadar arkadaşlar.İyi forumlar.

büyük ihtimalle iyi çalışıyorsun fakat beslenmenin önemini iyi bilmiyorsun.Ben de o hataya düştüm, çok sıkı antremanlar yaptım fakat beslenmeme dikkat etmedim.Kilo alman, hacim kazanman gerek.Devam et güzel gidiyorsun
  • Kötü, heves kırıcı yorum yapmış herkesi eksiliyorum.

Dostum çalışmaya devam et, Haftada 3 gün git, fullbody tarzı çalış ve beslenmene özen göster.
  • Mike Ross kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun üşenmeyip bu kadar şeyi yazdığın için.yüzümde bi nevse olsa gülümseme oldu iyi hissettim tesekkur ediyorum.

• Her birinize yorumlariniz icin ayriyeten tesekkur ediyorum tavsiyelerinizi değerlendiricem.iyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.