Şimdi Ara

ekwb.com Ürün alanlar oldumu ve Öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sıvı Soğutma sistemi için parçaları Türkiyede olmadığından Mecbur Yurt dışından getirmemiz gerekiyor sanırım. Bu Sebep ile ekwb.com alış veriş yapanlar oldumu türkiye gönderim durumları nedir. Birde aşağıda seçmiş olduğum ürünler blok rokarlar bir birleriyle uyumlu son olarakta sizlerin önerisi nedir. sistemimde GTX 980 2011 v3 soketli anakart olacak buna göre önerileriniz teşekkürler.,

ekwb.com Ürün alanlar oldumu ve Öneriniz

• bende ekran kartı ve işlemcim için almayı düşünüyorum, hiç mi alan olmadı
  • Custom sıvı soğutma meraklılıarı için konu mevcut kullanılabilir siteler güvenilir siteler ile ilgili listeleri mevcut inceledinizmi ?
  • Ben birçok kere gümrük sınırına takılmayacak miktarda alış yaptım ek dan hiç bir sıkıntı olmadı.Hatta bir ürün ptt nin yüzüden geri gitti tekrar gönderdiler.Sorunsuz bir site.
  • yeni aldım gümrük vergisini ödeyip sıkıntı yok birçok parça olmasına rağmen eksiksiz geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenle alışveriş yapabilirsiniz, ekwb çok kaliteli bir markadır. Ayrıca frozencpu ve performancepcs sitelerini de öneririm. Özellikle performancepcs'de yok yok Sıvı soğutma konusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.