Şimdi Ara

El Bileğim Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • El bileğim kırılmıştı doktor parçalı kırık mı ne olsaydı seni ameliyat yapacaktım dedi ve yapmadı alçı tedavisi uyguladı 3 hafta durdu ve cıktı gittim kontrole iyi gözüküyor 2 haftaya eski haline gelir yumruk atabilirsin 2 haftaya dedi 2-3 gün içinde ağrırsa tekrar gel dedi ben de ağrıdığı için gittim ve tekrar film felan çekildi doktor tekrar hiç birşey yok dedi ve hiç birşeye yönlendirmedi herhangi birşeyi uygulada demedi şuan 1 hafta felan geçti üstünden acıyor yani ora baya orda kendini belli ediyor bu durumu yaşayanlar varsa önerileri tavsiyenizi yazarsanız sevinirim

• önerim yok
    tavsiyem yok
    kg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim benimde sol el bilegim elimin üstüne dusmemden dolayı kırıldı yaklasık 1 ay alcıda kaldı sol kol dirsegımden elime kadar 100/30 luk bi zayıflık vardı nerdeyse kemıklerım gozukuordu welhasıl su an azda olsa normale donmus durumda ama sağa sola tepretince kemiklerden tak tuk sesler gelıor ama ağırlık filan kaldırabılıorum onda sıkıntı yok sizdede su an aynı sorunlar varmı acaaba merak ettım ...
  • Bende dik tutamıyorum elimi o sesler bazen geliyor yumruk tam atamıyorum bileğim acıyor.
  • hangi elin bileğini kırdığın önemli.

• valla dostum benim sol el bilegim kırıldı elimi oynattıgımda kemik sesleri gelıyor ve sol el bilek tarafından kafamın ustune koyunca hafif bi baskıda müthiş bi ağrı olusuyor çok sukur baskada bi sıkıntı yok
  • sağ el bileğim kırılmıştı
  • Bir fizyoterapistten yardım alarak egzersizler yapmalısın. Yoksa eskisi gibi sağlam ve esnek olmuyor. Ben yapmadığım için pişmanım. Sağ el bileğimi kırdım. 4 sene oldu. Hala sert bir cisme yumruk atamıyorum. Daha doğrusu attıktan sonra bir hafta ağrı yapıyor. Ben güçlendirme çalışmaları yapmadığım için bileğimi çok az bile zorlasam ağrı yapıyor.

Özetle bir fizyoterapistten yardım almalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben aslında gitmek istiyordum fakat sıcak su felan önerdiler bana o yüzden gitmedim ama galiba gitmek gerek.
  • Çok sert mi asıldın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sinirden duvara yımrıh atmıştım. Sağ elimin serçe parmağının hemen altının ters tarafı çatlamıştı. 6 ay falan ağrısını tattım. Şuan yumruk atabiliyorum ama duvarları yasakladılar bana.
  • Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.