Şimdi Ara

El bileğim kırılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • el bileğim 6 ay önce ağrıdı fakat önemsemedim. mr çekildim bişi çıkmadı. geçen hafta doktora gittim yanlış kırılıp kaynamış olabileceğini söyledi. mr çektir dedi. büyük ihtimal yanlış kaynadı. hafif dışa doğru bi kayma var zaten ama abartı biçimde değil.

endişelendiriyor bu da beni kırıp bir daha alçıya alacaklar eskisi gibi olur mu ? ve kaç ay alçıda durur ?

• Geçmiş olsun 5 kere kolumu kırdım birinde v şeklinde kaynadı ameliyat oldum çok şükür şuan iyi 2 Ay alçıda kaldı alçı çıktı 1 ayda içindeki miller kaldı milleri çıkardıktan sonrada 15 gün pansuman yapıldı ameliyatın ilk gününden sonra alışıyosun birde alçılı kolla ani hareketler yapmıyosun geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynisi sol bilegimde basima geldi 4 yil once. Olayin yasandigi gun gittigimiz hastanenin acilinde gorememisler catlagi sonra da yanlis kaynadi. Hem goruntuden hem de elimi kulanmada yasadigim sikintidan anlasiliyordu sorun oldugu. Hacettepede sonradan ameliyatta kirip civi takarak tutturdular. O sekilde alcida 3 ay kadar durmustu sanirim (daha fazla da olabilir) Sonrasinda civileri aldilar ve bir sure de sargida kaldi. Su anda rahatlikla kullaniyorum ama cok zorlamamak kaydiyla. Aksi halde hafif bir agri hissettiriyor kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azaltmalısın bence. Bak kendine zarar veriyosun daha yavaş hareketler yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.