< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihad0699 -- 3 Şubat 2022; 22:1:28 > |
El freni donması
-
-
El freni telinin izolasyonu delinmiştir su alıyordur sonra da donuyordur, serviste baktırın o kadar sıkıntılı bir durum olmasa gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 30 Ocak 2022; 0:33:11 > -
Teşekkürler yorumunuz için. -
Ustalar der ki ( İsmail ustanın kardesi Kemal usta youtubeda var:))))) kışın çok soğuklarda araç egervki düz konumdaysa vitesi 1e tşk el frenini mümkünse inik bırakın yoksa işte böyle şeyler başınıza gelir ben çok sert soğuk havalarda öyle yapardım sıfır sikinti
-
Tamam bende öyle yapıyorum, yapsın ama hava -1 olunca yapmasın su falan mı kaçıyor teline anlamadım ki. -
Genelde donan kısım balata ile kampana veya disk arasıdır. Orası nem yapıp donabilir. -1 de gayet donmak için müsait bir sıcaklık. Sonuçta sıfırın altı donmaya müsait.
Sabaha karşı hava çiy yapıyor, o donuyor olabilir. Eskiden olmuyordu demişsiniz, bu kullanım alışkanlıkları ile alakalı da olabilir (Eskiden havalar ısındıktan sonra yola çıkıyorsunuzdur şimdi daha sıcaklık düşükken çıkıyorsunuzdur) aynı şekilde kullandığınız balata / diskten kaynaklı da olabilir.
El freni teline pek ihtimal vermiyorum ben. Yapışan balata bence.
-
Benim 307 de donardi. Hatta şanzıman bile donardi, vitesi hep boşta bırakırdım o yüzden.care bulamadım zamanında. -
bu başlığı dün gördüm ve korktum.9 gündür yatıyor çünkü araba dedim çekmeseydim keşke.sabah sorun olmadı tuşlu frenden astra 2015.benim bir sorunum oldu yıkamacı detay temizlerim diye her yeri yıkamış bir oturdum el freni servise gidin diyor.biraz sürünce geçti uyarı kurudu tabi.su kaçmayacak o tarafa yani ben onu anladım.
-
307 ile ilgili tek bir iyi söz edeni görmedim nedense -
Kronik olmayan bir yeri yok çünkü bir de genelde ya bayan kullanıyor ya gençler o yüzden -
Kesinlikle arabadan arabaya değişiyor kullanım yer aynı çünkü. Ya içine su nem bir şey kaçmış ya da el freni donmaya müsait. Neyse ki şimdi havalar ısındı seneye kadar rahatım inşallah :) -
-20 derecede bile donmadi hic. Ford fiesta
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X