Şimdi Ara

EL TERLEME PROBLEMİ YAŞAYANLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardan beri bu problemi çekiyorum fakat iyice can sıkıcı hal almaya başladı, sosyal hayatımı etkiliyor ve bundan çok rahatsız oluyorum.

Sık sık ellerimi yıkıyorum maksimum 10 dakika rahatım tekrar terlemeye başlıyor ellerim.
    Cildiyeye gittiğimde bir krem verdi kullandım fakat pek etkisi olmadı.
    Sizlerin verebileceği bilgi var mı nedir bu ne yapılır ?
    Hormonlar da mı problem var bilemiyorum, aşırı iştahlı olmama rağmen kilo da alamıyorum yıllardır ve onu da bu duruma bağlıyorum.
    Hem kilo almak hem el terlemesinin önüne geçmek adına neler yapılabilir ?

• İyontoferez tedavisi göreceksin, geçmezse ameliyat. Başka yolu yok. Ben ameliyat oldum rahatım şuan 4-5 sene oluyor
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    Hocam ameliyat şu an için olamam daha geçiçi çözümler arıyorum. Ameliyat ise ağustos ayından sonra olabilirim ancak fakat şu an neler yapılabilir fikriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

İyontoferez tedavisi göreceksin, geçmezse ameliyat. Başka yolu yok. Ben ameliyat oldum rahatım şuan 4-5 sene oluyor

Ameliyattan sonra başka yerlerinizde terleme başladı mı?Ben de olmayı düşünüyorum fakat bu mesele kafamı kurcalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

İyontoferez tedavisi göreceksin, geçmezse ameliyat. Başka yolu yok. Ben ameliyat oldum rahatım şuan 4-5 sene oluyor

Ameliyattan sonra başka yerlerinizde terleme başladı mı?Ben de olmayı düşünüyorum fakat bu mesele kafamı kurcalıyor.

Var ama buna refleks terleme adı konulamayacak kadar az var bacak ve sırt bölgemde. ama diğer ameliyat olan herkese zıt biçimde benim elimdeki ter tamamen geçmedi. ellerimdeki terleme ameliyat öncesine oranla %75-80 oranında azaldı ben refleks terlemenin olmamasını buna bağlıyorum.

açık konuşmak gerekirse internet ortamında fake yorumlar harici benimki gibi bir sonuç görmedim. Yani ameliyat olan herkesin elleri kupkuru oluyor hatta yumuşatıcı falan sürüyorlar. doğal olarak herkes refleks terlemeden şikayetçi. doktorunuza; el terlemesini tamamen geçirmeyecek, yani büyük oranda azaltacak biçimde bir işlem yapıp yapamayacağını sorun. belki klipslerin siniri sıkma gücü bile etki edebilir bilemiyorum. Ben klipsli ets oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Hocam ameliyat şu an için olamam daha geçiçi çözümler arıyorum. Ameliyat ise ağustos ayından sonra olabilirim ancak fakat şu an neler yapılabilir fikriniz var mı ?

İyontoferezden başka yol yok o zaman. forumda nasıl yapılacağını anlatan bir konu vardı evde yapabilirsin yada istanbuldaysan türkan saylanın kurduğu lepra devlet hastanesinde bildiğim kadarıyla iyontoferez vardı. orda sgk kapsamında ücretsiz tedavi görebilirsin
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim eczaneden bir ilaç aldım gece yatmadan evvel sürüyorum ellerime uyuyorum sabah temizliyorum. Farkı inanılmaz şekilde gördüm neredeyse %70 oranında kesildi artık daha rahatım. Bunu geçiçi çözüm olarak kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sertleşme sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni bir güncelleme yapayım. İlaçtan gayet memnunum ellerimdeki ter oranını çok yüksek miktarda kesti. Fakat fazla kullanınca elde çok fazla kuruluk oldu bu seferde

Periyodik olarak belirli zamanlarda kullanmak gerekiyor. Bu sıkıntıyı çekenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Yeni bir güncelleme yapayım. İlaçtan gayet memnunum ellerimdeki ter oranını çok yüksek miktarda kesti. Fakat fazla kullanınca elde çok fazla kuruluk oldu bu seferde

Periyodik olarak belirli zamanlarda kullanmak gerekiyor. Bu sıkıntıyı çekenlere tavsiye ederim.

ilacın adını özelden atar mısınız ? Bir de sizde ayak terlemesi de var mı ?
  • İlacın adını öğrenebilir miyiz hocam.bu el ve ayak terlemesi olayı çok sıkıntılı.telefon kullanırken yada araba sürerken çok sinir bozucu hal alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu hort olacak ancak kullandığım ilacın ismi DRICLOR. Roll-on tarzında bir ilaç gece yatarken elinize sürüyorsunuz yediriyorsunuz sabah güzelce yıkıyorsunuz gün boyu rahatsınız.
  • el titremesi sorununu ben de yaşıyorum geçmiyor illet yaş 20 bitmek üzere
  • orhan6894 kullanıcısına yanıt
    el titremesi için mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.