Şimdi Ara

EL TERLEMESİ :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür ne yaptıysam geçmiyor psikolojik olarak iyice kötüye gidiyor nasıl geçer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben sadece pubg mobile oynarken kastıgım icin terliyor durduk yere terlemez

• UYARI:Sınavda daha da çok terliyecek. Bende aynı böyleleydim sınavda kalemi tutmakta zorlandım. Galiba hava ve stresten kaynaklı birşey gerçi kışında da terliyordu bazen de bilmiyorum stres yada hormonlar az veya çok çalışıyor olabilir.
  • Bende de tam tersi elim buz gibi oluyor bazen büyük ihtimal stresten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuco-00 -- 18 Nisan 2020; 17:10:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende de var bir turlu cozum bulamadim internette bazi krem ilac tarzi seyler var ama pek guvenemedim.sinavda pek sorun olmuyor terledikce t-shirte sildim ben

• Sınav başlamadan önce peçetelerini aç uygun konuma getir ayrıca sık sık kalem değiştir

• merhaba dostum. bu süreç sadece fizyolojik değil sadece psikolojik de değil. özellikle sınav kaygısının bunda etkisi yüksek. bu konuda ayrıntılı konuşmak istersen mesaj atabilirsin. sınav kaygısıyla ilgili genel bilgileri de burdan bakabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    El freni sorunu
    geçen yıl açıldı
    Titriyorum (Kafa, El, Bacak) !
    10 yıl önce açıldı
    Motor terlemesi nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de son 2 gündür el ve ayak titremesi, aşırı terleme, birden acıkma gibi şeyler var, bunlar aynı anda oluyor. Doktora da gidemiyorum. Eğer tüm bunlar sınav stresi ise bir daha kitabın kapağını açmam aq bir sınav uğruna katlandığımız şeylere bak
  • Misugi Jun kullanıcısına yanıt
    Ben de senle aynı durumdayım sadece stresten değil gibi yediklerime dikkat etmeye başladım tuzdan oluyor sanırım tulum peyniri yiyordum sabahları kestim şu an azalma var gibi

sınavı çok mu önemsiyorsun dostum acaba

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Umarım kesilir hocam çok sinir bozucu bir durum

• qtay kullanıcısına yanıt
    2.mezunluğum hocam o yüzden biraz önemsiyorum ama bu sınavı kazanamazsam öldüm, bittim vs. derecesinde değilim.

anladım hocam, kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtay -- 18 Nisan 2020; 22:32:12 >
  • Up

• İlkokuldan beri ellerim terliyor.
    Stres heyecan bunlar artırıyor ama kesin bir çözümü yok çok rahat olunca baya azalıyor terleme

• ilkokuldan beri bende de var azaldi da cözüm bulamadim stres heyecan vs psikolojik oldugunu ogrendim sınav vakti pecetenin birini diger elinde tutarsan ise yarayabilir belki, öyle yapinca kalem tuttugum ele sıkıntı olmamisti pek umarim gecer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.