Şimdi Ara

El Terlemesi Hayatımı Mahvetti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurtulunmuyo hocam, tamamen bu dertten kurtulanıda görmedim. Allah sevdiği kuluna verirmiş derdi diyorum böyle yaşamaya çalışıyorum, napalım başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

KLİPSLİ ETS AMELİYATI OLDUM BENDE DE AYNI DURUM VARDI.

Bende olmayı düşünüyorum ama bu ameliyatı olunca eller kupkuru mu oluyor? Yoksa normal el gibi az bişey nemli mi?

HAH İŞTE BENİ AMELİYAT EDEN HOCA ONDAN DA BAHSETTİ. AMELİYATIN MAKBUL OLANINDA ELLERİN KUPKURU OLMAMASI LAZIM GİBİ BİR ŞEY DEMİŞTİ.
    BEN KENDİ YAZIMDA KUPKURU DERKEN MÜBALAĞA YAPTIM, O ZAMAN GERÇEKTEN DE KUPKURU GELMİŞTİ.
    ANCAK MESELA ŞU AN KALORİFERLİ BİR ORTAMDAN YAZIYORUM HAFİF NEMLİ ELLERİM, AMA O TERLEMENİN YÜZDE 1İ BİLE ETMEZ İNAN.
    AYAĞIM HALA TERLİYOR ÖRNEĞİN AMA SORUN DEĞİL ÇORAP FALAN GİYİYORUM EMİYOR TERİ.

ANCAK EL VE AYAK ÇOK FARKLI. ELLER İNSANIN GÜNLÜK İŞLERİNİ YAPMASINI SAĞLIYOR, SOSYALLEŞMESİNİ SAĞLIYOR VSVS.

Hah iste tam istedigim cevabi yazmissin cunku kupkuru olunca insan sayfa bile ceviremiyor.

Ayni seklde bnimde ayaklarim terliyir ama dert degil.

Kac paraya mal oldu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

KLİPSLİ ETS AMELİYATI OLDUM BENDE DE AYNI DURUM VARDI.

Bende olmayı düşünüyorum ama bu ameliyatı olunca eller kupkuru mu oluyor? Yoksa normal el gibi az bişey nemli mi?

HAH İŞTE BENİ AMELİYAT EDEN HOCA ONDAN DA BAHSETTİ. AMELİYATIN MAKBUL OLANINDA ELLERİN KUPKURU OLMAMASI LAZIM GİBİ BİR ŞEY DEMİŞTİ.
    BEN KENDİ YAZIMDA KUPKURU DERKEN MÜBALAĞA YAPTIM, O ZAMAN GERÇEKTEN DE KUPKURU GELMİŞTİ.
    ANCAK MESELA ŞU AN KALORİFERLİ BİR ORTAMDAN YAZIYORUM HAFİF NEMLİ ELLERİM, AMA O TERLEMENİN YÜZDE 1İ BİLE ETMEZ İNAN.
    AYAĞIM HALA TERLİYOR ÖRNEĞİN AMA SORUN DEĞİL ÇORAP FALAN GİYİYORUM EMİYOR TERİ.

ANCAK EL VE AYAK ÇOK FARKLI. ELLER İNSANIN GÜNLÜK İŞLERİNİ YAPMASINI SAĞLIYOR, SOSYALLEŞMESİNİ SAĞLIYOR VSVS.

Hah iste tam istedigim cevabi yazmissin cunku kupkuru olunca insan sayfa bile ceviremiyor.

Ayni seklde bnimde ayaklarim terliyir ama dert degil.

Kac paraya mal oldu acaba?

VALLA O İŞLERİ ZAMANINDA BABAM HALLETMİŞTİ BEN DE TABİ MERAKIMDAN SORMUŞTUM AMA TAM HATIRLAMIYORUM. O ZAMANLAR 2-3 GİBİ BİR FİYATI VARDI SANIRIM, YARISINI DEVLET Mİ KARŞILIYORDU ÖYLE Bİ ŞEY DE VARDI.

• Bende de var sırf bu yüzden kızlarla buluşmuyorum hayatımı mahvetti resmen. Ameliyat olucam para denkleştiremiyoruz 2 bin falanmış sanırım yakın zamanda olucam ama.İyontoforeze başladım tekrar yazın yapıyordum bi ara baya etkili olmuştu 1 ay hiç terlemedi elim sonra bırakınca doğal olarak tekrar başladı. Şimdi 4. günüm tekrar başladım 11 ve 12. günlerde başlar etkisini göstermeye ameliyata kadar idare edicez
  • Bendede var ayni sorun bazen gercekten sorun oluyor anliyorum seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

Bende de var sırf bu yüzden kızlarla buluşmuyorum hayatımı mahvetti resmen. Ameliyat olucam para denkleştiremiyoruz 2 bin falanmış sanırım yakın zamanda olucam ama.İyontoforeze başladım tekrar yazın yapıyordum bi ara baya etkili olmuştu 1 ay hiç terlemedi elim sonra bırakınca doğal olarak tekrar başladı. Şimdi 4. günüm tekrar başladım 11 ve 12. günlerde başlar etkisini göstermeye ameliyata kadar idare edicez

evet hocam ya iyontoforezde her gün yapmak işkence malesef

@Series Followers malesef öyle hocam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 14 Mart 2015; 17:31:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

Bende de var sırf bu yüzden kızlarla buluşmuyorum hayatımı mahvetti resmen. Ameliyat olucam para denkleştiremiyoruz 2 bin falanmış sanırım yakın zamanda olucam ama.İyontoforeze başladım tekrar yazın yapıyordum bi ara baya etkili olmuştu 1 ay hiç terlemedi elim sonra bırakınca doğal olarak tekrar başladı. Şimdi 4. günüm tekrar başladım 11 ve 12. günlerde başlar etkisini göstermeye ameliyata kadar idare edicez

evet hocam ya iyontoforezde her gün yapmak işkence malesef

@Series Followers malesef öyle hocam :(

bi zamandan sonra 4-5 günde bir yapıyosun hocam

• Kardesim ben elim cok asiri terleyince iyice sabunlayip yikiyorum 2 ya da 3 saat ise yariyo

• Benim vücudumun genelinde var bu şikayet aşırı terleme

• benim de koltuk altlarım terliyor aynı şekilde. terkur kullanıyorum ama bir işe yaradığı yok. cildiye randevum var cuma günü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eticicibebeseven2001li

Helal.Güzel CSB.

Blok.

Keşke beynini kullanabilseydin de böyle bir şey yazmasaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

benim de koltuk altlarım terliyor aynı şekilde. terkur kullanıyorum ama bir işe yaradığı yok. cildiye randevum var cuma günü.

driclor
  • eğer bu konuyu hala takip ediyorsan sana söyleyebileceğim tek şey; ameliyat, para boksa botox yaptırman. elektrikle falan uğraşma, tamam elektrik ve kremle de bazı terlemeler geçer ama gördüğüm kadarıyla seninki ileri derecede. benim de ileri dereceydi neler yaşadığını çok iyi biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rvolt

eğer bu konuyu hala takip ediyorsan sana söyleyebileceğim tek şey; ameliyat, para boksa botox yaptırman. elektrikle falan uğraşma, tamam elektrik ve kremle de bazı terlemeler geçer ama gördüğüm kadarıyla seninki ileri derecede. benim de ileri dereceydi neler yaşadığını çok iyi biliyorum.

Tesekkurler yorumun icin

• eticicibebeseven2001li kullanıcısına yanıt
    arkadaş beynini kullanınca azalan birşey zannediyor sanırım
  • affiliation kullanıcısına yanıt
    Hocam neden bağırıyorsunuz?

Bir de arkadaşım bence ailenle konuş bu sıkıntı çok sorun oluyor bana de yaşadıklarını anlat anlayacaklardır herhalde seni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Hocam neden bağırıyorsunuz?

Bir de arkadaşım bence ailenle konuş bu sıkıntı çok sorun oluyor bana de yaşadıklarını anlat anlayacaklardır herhalde seni?

Hocam bilgileri var ve ilac krem filan hep aliyorlar sagolsunlar.Ama ameliyat icin musade etmiyorlar suan el terlemesi icin pudra kullaniyorum ise yariyor

• Klipsli ets olayı var fakat.Kimi bu ameliyattan sonra daha iyi olurken kimi tam tersi çok çok daha kötü bir hal alıyor.
  • Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu bu konuda 30 gün devam edilecek bir bitki çayından bahsetti yaklaşık 20 gün önce trt diyanette. 1 tutam testere dişli aslan pençesi + kırkkilit + adaçayını kaynar suya atıp 6 dakika kısık ateşte demliyoruz. 30 gün boyunca akşam yemeğinden en az 2 saat sonra 1 bardak ılımış haldeyken içiyoruz. Sabahları kahvaltıdan en az 20 dakika önce adaçayını ılımış haldeyken içmekte çare olabiliyormuş. Bu çözümler genel anlamda el ayak ve diğer bölgelerdeki fazla terleme problemine çözüm oluyormuş. Allah acil şifalar versin inşaAllah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelysy -- 25 Mart 2015; 18:21:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

Orijinalden alıntı: JessePinkman.

aynen,aynı sorun bende de var.yazı yazarken 5 dk sonra ellerim terlemeye başlıyor.resmen elimden kalem kayıyor.

Hocam inşallah kurtuluruz bu dertten. kuru ellere sahip olmak için neler vermezdimki

@kukaraça hocam ailem izin vermiyorki ameliyata

@Surfer Rosa mendille silmek hiçbi işe yaramıyor hocam daha çok terliyor hatta

inşallah hocam.ayrıca ellerim terli olduğu için her türlü pislik toz elime yapışıyor. iğrenç bir durum hele ki stresli filan olduğumda sınav anlarında filan bayağı bir terliyor.tokalaşmak filan zaten bahsetmiyorum onlardan. inşallah iyileşirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...kolera... -- 3 Nisan 2015; 14:24:03 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.