Şimdi Ara

El Terlemesi Hayatımı Mahvetti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JessePinkman.

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

Orijinalden alıntı: JessePinkman.

aynen,aynı sorun bende de var.yazı yazarken 5 dk sonra ellerim terlemeye başlıyor.resmen elimden kalem kayıyor.

Hocam inşallah kurtuluruz bu dertten. kuru ellere sahip olmak için neler vermezdimki

@kukaraça hocam ailem izin vermiyorki ameliyata

@Surfer Rosa mendille silmek hiçbi işe yaramıyor hocam daha çok terliyor hatta

inşallah hocam.ayrıca ellerim terli olduğu için her türlü pislik toz elime yapışıyor. iğrenç bir durum hele ki stresli filan olduğumda sınav anlarında filan bayağı bir terliyor.tokalaşmak filan zaten bahsetmiyorum onlardan. inşallah iyileşirsiniz.

bendede saç dökülüyordu. tiroid az çalışıyormuş , ama bi süre sonra tiroid normale dönünce el terlemesi yaşadım. Hemde senin gibi öyle böyle değil telefona dokun anında iz yapıyor . yani şöyle kitapların üstüne elimle bastırsam kitaplar yapışıyor ameliyat olmayı düşünüyorum bende gerçekten çok kötü bir durum hele ülkemizde her gördüğünle el sıkışma gibi gelenek varken

• hocam bende de aynı sorun var. dokunmatik teller sorun oluyor. şimdi dört çeşit antidepresan kullanıyorum. beşti bir tanesini bıraktım. doktor aşırı terleme ve kalp çarpınıtısı için dideral verdi. eğer dahiliye, cildiye gibi doktorlar işe yaramıyorsa bir psikiyatriste gözük. geçmiş olsun.
  • Şu konuyu ne zaman görsem ellerim terliyor gibi hissediyorum.
  • Zor valla unide sinif arkadasindada ayni sorun vardi.Çocuğun elleri terliyordu langirt oynardik bunun tuttugu yerler ipislak olurdu,snav kagidi desen keze sudan çıkmış balik gibi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğal kayganlık daha ne istiyorsun işte.
  • Aynı sorun bende de vardı fakat 1-2 yıldır kendi kendine azaldı şuan sadece nemleniyor.
  • ÇÖZÜMÜNÜ BİLENLER YARDIM ETSİN LÜTFEN... EN AZINDAN TAVSİYE VERİN......
  • Bunun tek cozumu ameliyat degil. Doktorlar en son ameliyati öneriyorlar cunku baska yerden terletme ihtimali fazla. Sana tavsiyem iyontoforezi denemen. Ben de ise yaradi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Bunun tek cozumu ameliyat degil. Doktorlar en son ameliyati öneriyorlar cunku baska yerden terletme ihtimali fazla. Sana tavsiyem iyontoforezi denemen. Ben de ise yaradi.

İyontoforez cihazını ne kadara aldınız hocam ?
  • İyontoforez cihazını ne kadara aldınız ?
  • cok kotu bir durum. allah sifa versin.

bir arkadasimda vardi. surekli terliyordu. kendisi pek uzulmuyordu duruma biz hatta saka falan yapardik. kendiside saka yapar gulerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlık bölümünde bununla ilgili konu vardı dostum ameliyat olmuştu arkadaş sor ona istersen
  • Bendede var maalesef.Özellikle ayaklarım çok terler.Ellerim ise yazı yazarken felan felaket terler yazı yazamıyorum sırf bu yüzden not tutamıyorum.Ayaklar içinse çoraplı dolaşırım yaz günlerinde bile.Yatarken ise kılıflı battaniyeler var.Yün değilde hani böyle üstüne örttüğünde üşürsünya soğukmuş dersin.Onlar fazla terletmiyor.Ama yün felansa o gece zehir olur benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Bunun tek cozumu ameliyat degil. Doktorlar en son ameliyati öneriyorlar cunku baska yerden terletme ihtimali fazla. Sana tavsiyem iyontoforezi denemen. Ben de ise yaradi.

İyontoforez cihazını ne kadara aldınız hocam ?

Bulunduğun yerde hastanelerde uyguluyor olabilir. Ben 500tlye almıştım alalı 3 yıl falan oluyor ucuzlamıştır belki.
  • eldivene pirinç doldurup boş zamanlarda giy
  • Bendede var şu nalet ter olayı kimseye dokunamıyorum el sıkışamıyorum bildigin yeni yıkamışım gibi su akıyor sınav falan hikaye bazen okadar terliyorki kalem tutamiyorum dokunmatik telefon kullanamıyorum çok nalet birşey hiç birşey de çözüm olmadı
  • allah başka dert vermesin eli terliyo diye ağlar mı bi insan
  • zamanla geçer ya bak bizim geçen vefat eden komşu var onumda elleri terlemeye başladı böyle sonra doktora falan gitti öyle işte

• iyontoferez falan uğraşma boşuna. bunu kullanıp da geçenler elleri az terleyendir. benim musluk gibi terlerdi evde bildiğin kışlık eldivenlerle dolaşırdım onlar bile terden kokardı ameliyat oldum kurtuldum reflex meflex de yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.