Şimdi Ara

El Terlemesi Hayatımı Mahvetti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Haklı olabilirsinizde bazı doktorlar gerçekten öyle. Aynı sorun bende de var ve emin olun h kimse benimki kadarını yaşamıyordur :))

5-6 yaşındayken farkedilmişti bende devamlı ellerim terliyordu. Doktora gittim olur öyle, geçer dedi. 10 yaşında falan gittim teşhis koyamadılar. Başka bir doktora gittim bu böyle olacak çaresi yok dedi

Bu arada balık burcu musunuz?
    Birisi bana bu sorun genelde balık burcu oşan insanlarda olur demişti

AYNEN BALIK BURCUYUM, SU GRUBU OLDUGU İÇİN Mİ TERLİYOR XD
  • Psikiyatri ye gitmiştim bir hap verdi neredeyse sıfırlamıştı ancak bu seferde kafam felaket terlemeye baslamıştı. Driclor diye roll on var onu deneyebilirsin. Bende ayrıca koltuk altım çok terliyor onun için kursept krrm aldım fayda etmedi son çare driclor deneyecrm umarım atlatırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • affiliation kullanıcısına yanıt
    bende balık burcuyum. Konuyu açan arkadaşta balık burcu ise konu kapanabilir teşhisi koyduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de var aynı sorun hocam iyontoforeze de gittim krem de kullandım fayda yok ameliyat da düşünmüyorum öğrendim kendimle barışık yaşamayı sınav kağıdı mı ıslanıyor koy peçete eline tokalaşmaktan mı çekiniyorsun açık açık söyle bi aralar ben de dert ediyordum artık alıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Aynı sorun bende var, araştırdığım kadarıyla koltuk altından ameliyatla bir şey yapılıyor, daha el terlemesi olmuyor. Ama ben bunu göze alamadım, o yüzden hayatıma böyle devam ediyorum.

Lenf bezlerini alıyorlar
    Bende de ayni sikinti var ama bir arti yani var bende ;herkesin elinin dondugu yerde bana ılık geliyor bu hava o nedenle pek onemsemiyorum ben

• Esimde vardı. Elleri havadayken şakir şakir su akıyordu. Koltuk altindan ameliyat oldu 2 senedir en ufak bir şey yok çok şükür.Ameliyat en ideal çözüm.

• Çok şükür el terlemesi gibi bir problemim yok ama sizin bu derdinizi okurken kendim yaşadım sanki olayları... inşallah en kısa zamanda şifanızı bulursunuz
  • hayret kusursuz tasarım niye böyle oldu ki??

kardeş bu arada geçmiş olsun, illet bir durum.
  • Bilenler konuşsun lütfen Yaşayan bilir nasıl bir dert olduğunu...
  • Hala, bi çözüm bulan çıkmadı mi ?

• Aynı sorunu aşırı yaşıyordum fakat psikolojik bir yanıda var. Artık kafama takmıyorum ve ellerim kabul edilebilir bir derecede terliyor sadece, hiç bir sıkıntı çıkarmıyor... Kafanıza takmayın, yönetmeyi bilin..
  • Arkadaslar konuyu 4 ay once acmistim hala bir cozum bulamadim

• Çok rahatsız ediyorsa ameliyat ol dostum. 17 yaşıma geldim ve pek çok dertten müzdarip oldum ameliyatla sonuçlandı hepsi. Ki bu basit bir ameliyat gibi geldi bana korkacak birşey yok aileni de bilgilendirebilirsin her ameliyatta risk vardır. Sokakta yürürken ölmeyeceğin garantisi var mı mesela bunla aynı şey. Geçmiş olsun tekrardan acil şifalar diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.