Şimdi Ara

El Terlemesi Hayatımı Mahvetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
6
Favori
8.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 4-5 senedir sıkıntısını çektiğim berbat birşey olan el terlemesi yüzünden şuan bu yazıları gözüm yaşlı olarak yazıyorum. küçükkende ellerim terlerdi ama normal derecedeydi fakat son 4-5 senedir aşırı derecede terliyor sınav olucaz sınav kağıdı ıslanıyor, sınıfta yazı yazıyoruz defter ıslanıyor, insanlarla el sıkışırken rahatsız etmekten korkuyorum otobüste metroda heryerde sorun oluyor, dokunmatık telefon kullanmak başlı başına bir sorun. İnternette çok araştırdım 5-6 tane farklı krem kullandım iyontoforez elektrik tedavisi gördüm iyontoforez 25. seans sonunda fayda etmeye başladı fakat onuda her gün yapmak işkence sonuçta elektrik akımı veriliyor. En son internette araştırma yapıyordum pudranın fazla nemi alarak terlemeyi azalttığını okudum ve 1 hafta önce pudra aldım çok işe yaramıştı baya bir azaltmıştı çok mutlu olmuştum ama pudra kullanmaya devam ettiğim halde son 2 gündür hiçbir işe yaramıyor 1 haftalık mutluluk çok geldi demekki bana. Lütfen yardımcı olabilecek birileri varmı yemin ederimki troll konu değildir. Bu derdi çekmiş ve kurtulmuş olan bana önerilerde bulunabilecek abilerim, arkadaşlarım var mı acaba?

Edit: İlgi gosteren, yorum atan butun arkadaslarima tesekkur ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 4 Ağustos 2015; 14:19:59 >

• yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KLİPSLİ ETS AMELİYATI OLDUM BENDE DE AYNI DURUM VARDI.
  • Tek çözüm Klipsli ETS Ameliyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlarla tokalaşacaksan tokalaşma , ellerimde rahatsızlık var de . Utanma.
    Yazı yazarken eline poşet eldiven geçir kağıt ıslanmasın .

Çözüm bulamazsan bunları yap kardeşim ne diyeyim . Allah şifa versin .
  • Helal.Güzel CSB.

Blok.

• Aynı sorun bende var, araştırdığım kadarıyla koltuk altından ameliyatla bir şey yapılıyor, daha el terlemesi olmuyor. Ama ben bunu göze alamadım, o yüzden hayatıma böyle devam ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende yaşıyorum şuan da terli ,maç izlerken, stres yapınca ,sınavda, Anlıyorum seni bende kurtulmaya çalışıyorum Yöntem denemedim daha ama sen baya takıntı yapmışsın gibi haksız da değilsin ama

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

KLİPSLİ ETS AMELİYATI OLDUM BENDE DE AYNI DURUM VARDI.

ameliyat olayınıda araştırdım fakat ailem izin vermiyor buna. doktora gitmiştik 1 sene önce kadın öncelikle bunun hiçbir çözümü yok ömrünün sonuna kadar seninle gelicek demişti o gün zaten intihar edesim gelmişti

@Furkanİptek evet maalesef takıntı yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 14 Mart 2015; 15:56:21 >
  • 15 kişi bakmış kimse cevap vermemiş knk.Benimde ellerim terliyor minibüste, telefon kullanırken bazen sorun oluyor kışın bile terliyor ama seninki kadar terlemiyor.

Bir ameliyat vardı ter bezlerini aldırıyordun kollarından öyle sorun çözülmüş oluyordu.İmkanın varsa yaptır tek derdin bu olsun.Ben nelerle uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Aynı sorun bende var, araştırdığım kadarıyla koltuk altından ameliyatla bir şey yapılıyor, daha el terlemesi olmuyor. Ama ben bunu göze alamadım, o yüzden hayatıma böyle devam ediyorum.

Yav sen metin2 ile ilgili forumlarda birşey yapmıyormuydun.

• Ayni sorun bende de vardi. Yasim 21 lisedeyken surekli terliydi ellerim. Su an eskisine oranla azaldi ancak mevsim degisikliklerinde ve psikolojik olarak yine baslayabiliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

KLİPSLİ ETS AMELİYATI OLDUM BENDE DE AYNI DURUM VARDI.

ameliyat olayınıda araştırdım fakat ailem izin vermiyor buna. doktora gitmiştik 1 sene önce kadın öncelikle bunun hiçbir çözümü yok ömrünün sonuna kadar seninle gelicek demişti o gün zaten intihar edesim gelmişti

HOCAM İYİ GÜLDÜM YA NE DEMEK ÇÖZÜMÜ YOK.
    İLHAN AKASLAN IN WEBSİTESİNE BAKIN ORDA OKUMANIZ GEREKEN ÇOKÇA MATERYAL VAR.
    GÖĞÜS CERRAHİ BÖLÜMLERİ KLİPSLİ ETS AMELİYATINI YAPIYOR. ANCAK TABİ İYİ BİR ARAŞTIRMA İLE İYİ BİR DOKTORA GİDİLMESİ GEREKİR. (BEN İLHAN AKASLANA GİTMİŞTİM)
    KOLTUK ALTINDAN İKİ KESİ ATIP GİRİYORLAR UYANDIN MI ELLERİN KUPKURU OLUYOR.

BEN DE NE ÇEKTİĞİNİ BİLİRİM, SINAVLAR ÖLÜM GİBİ OLUYORDU. AMELİYATI 11. SINIF YAZINDA OLDUM VE AKADEMİK PERFORMANSIM GÖZLE GÖRÜLÜR DERECEDE ARTTI. BENİ MASADA OTURTMAYAN ŞEY, BENİ SIKAN ŞEY MEĞERSE ELLERİMİN TERLEMESİYMİŞ.

AMELİYATTA DA SİNİRLERİ KLİPSLİYORLAR TİTANYUM KLİPSLER İLE. TER BEZİ ALDIRMASI VS YOK. İNSAN ÖLÜR ÖYLE BİR ŞEY YAPSALAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 14 Mart 2015; 16:00:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sikörtıll

İnsanlarla tokalaşacaksan tokalaşma , ellerimde rahatsızlık var de . Utanma.
    Yazı yazarken eline poşet eldiven geçir kağıt ıslanmasın .

Çözüm bulamazsan bunları yap kardeşim ne diyeyim . Allah şifa versin .

Teşekkürler sağolun.

@eticicibebeseven2001li forumda troll mesajlarını görüyorumda neyse sana ciddi cevap vereyim, keşke csb olsaydı yemin ederim csb olması için neler yapmazdım

@Masquerade89 ailem müsade etmiyorki ameliyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 14 Mart 2015; 16:00:11 >
  • arkadaşlar birde internette pudranın işe yaradıgı yazılmıştı 1 hafta önce aldım hergün kullanıyordum çok faydalı olmuştu baya bir işe yaramıştı ama son 2 gündür pudrayı kullandıgım halde hiçbir işe yaramamaya başladı neden böyle oldu ki

• Şuan terli stres filan da yapmadım ama terli kalemi zor tutuyorum kremin ismini öğrenebilirmiyim ?

• Bende de vardı kışın buz gibi havada bile terlerdi. 1 yıl önce aile doktoru bir krem söylemişti, 1-2 ay kullandım, şimdi rahatım. Çok kötü bir olay, hele o yazı yazdığın kağıdın bile ıslanması...

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Şuan terli stres filan da yapmadım ama terli kalemi zor tutuyorum kremin ismini öğrenebilirmiyim ?

hocam pudra kullandım 1 hafta çok işe yaradı baya baya azalttı terlemeyi ama son 2 gündür pudrayı kullanmaya devam ettiğim halde hiçbir işe yaramamaya başladı

Pudranın ismi: Utalk

@Gravity Gun eğer krem ismi aklınızdaysa rica etsem söylermisiniz

• Düşüncesi bile ürpertici. Ameliyat diyor arkadaşlar, en iyisi doktora gidip ona sorman.Kesin ve garanti çözümse hiç bekleme psikolojin bozulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

arkadaşlar birde internette pudranın işe yaradıgı yazılmıştı 1 hafta önce aldım hergün kullanıyordum çok faydalı olmuştu baya bir işe yaramıştı ama son 2 gündür pudrayı kullandıgım halde hiçbir işe yaramamaya başladı neden böyle oldu ki

Hocam vücut alışıyor bir süre sonra sanırım sen pudraladıkça daha fazla salgılıyor olabilir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.