< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
El Yapımı Ahşap Atx PC Kasası (2. sayfa)
-
-
Ahşap olduğundan çok ağır değil muadil metal kasayla bunun arasında ağırlık farkı yok denebilir ki benimkinin boyutları daha büyük olmasına rağmen.
-
Açıkçası benim de pek hoşuma gitmedi. Şimdilik biraz kullanıp sonra güncelleme yapacağım.
-
Güzel bir model seçmissin başarılı bir kasa çıkmış
-
Bir an kendimi 2007 donanımhaberinde hissettm , çok güzel olmuş birde şu ahşap parlatıcılardan süreresen daha şık durur bence
-
Verniğinizden kaynaklı hocam. Hem işe yaramaz bir vernik seçilmiş bide her yere eşit yaydıramamışsınız, yek pare gövde olsa aslında eskitme görünümü verirdide böyle hoş durmamış pek. En üst kata daha ince zımpara geçtikten sonra yat verniği denen vernikten kullanın çok daha güzel görüntü ortaya çıkacaktır. Tabi bu kadarıyda büyük başarı orası ayrı güle güle kullanın hocam.
-
Vay be, eski DH ruhunu yansıtan bir konu olmuş. Güzel tasarım olmuş.
-
Hocam tebrikler çok güzel bir çalışma olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu tarihine direkt baktım, 2022 yazıyor. Tebrik ederim hocam, 2010'lu yıllara döndük.
-
DH bu idi...
Ne diyelim emeğine sağlık. 20 yıl öncesinde çok gördüğümüz, DH'i DH yapan konulardan.
O tarihlere döner miyiz...? Sanmam.
Durmak yok birbirimizi yemeğe devam.
-
donanim ahsap uyumu super
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış gelmişsiniz hocam 2007 yılı diğer kapı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hort sandım, eline sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline sağlık güzel olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kabaca boyutlarını göstermek için sketchup çizimini koyuyorum. Tam boyutlu çizdiğim skb dosyasını da koyacağım. Belki yapmak isteyen olursa yararlanabalir.
google docsmasaüstü8.skphttps://drive.google.com/file/d/17_m3jbltfJKBriFSnPcy3gTktOTh1Csy/view?usp=sharing
-
Eskiden forum böyle konularla coşardı forumdaşlar yarış içindeydi uzun zamandır forumda böyle bir çalışma görmemiştim. Elinize sağlık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Ben o zamanlar buradaki akımı kaçırdım biz diyaudiotr formunda aktiftik. Keşke o günlere dönebilsek... elektronik konusunda kendimi baya geliştirmiştim. Günümüzde forum kültürü malesef büyük oranda bitti. Donanımhaber de bir gün kapanırsa bir devir sonlanacak. Ben bu tarz şeyleri sürekli yapıyorum. Yeni çalışmaları yine koyacağım. Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ®embrand -- 8 Kasım 2022; 22:8:20 > -
cd room var mı
-
neden yalan söyleyim? ben beğenmedim.
ben elektrikle oyun olmaz diye düşünüyorum. standart ve orijinal metal kasadan vazgeçmemek lazım. güvenli olsa, standing tarzı transparan bir model kullanmayı isterdim ama yani bu da crop top bluz giymek gibi bir şey olacağı için bunu da önermiyorum.
-
harika olmuş elinize sağlık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X