Şimdi Ara

EL yapımı stereo amfi vs hazır stereo amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. çok merak ettiğim bir konu var. ses elektroniği ile yakından ilgileniyorum. acaba aranızda hiç deneme imkanı ya da denemiş olan varmı?
    soruma gelince. el yapımı stereo hi fi diye kast edilen amfilerle hazır pioneer a70 vs gibi son derece kaliteli stereo amfileri kıyaslama imkanı olan var mı?

ben şahsen kendim el yapımı olan lm3886 olan kendi yapımım stereo amfi ile pioneer vsx 921 k avr yi karşılaştırdım ve lm3886 ile yaptığım amfinin sesi pioneer den hiç de geri kalmıyor. distorsiyon vs gibi gürültü faktörleri de lm3886 lehine. ama tabi burada pioneer bir avr diğeris ise el yapımı iki kanal stereo. sizin de bu şekilde deneyimleriniz var mı? karşılaştırma için tavsiye edebileceğiniz bir müzik var mı? ayrıntıları vs fark edebileceğimiz. bu arada hoparlör olarak magnat monitor supreme 1000 kuleleri kullanıyorum.

• akyildizemre A kullanıcısına yanıt
    Ustat avr ile stereo hoparlör karşılaştırmak tamamen yanlis zaten.

Forumda stereo amp yapan a.togay abimiz var super bi amp yaptı inceleyin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ustat avr ile stereo hoparlör karşılaştırmak tamamen yanlis zaten.

Forumda stereo amp yapan a.togay abimiz var super bi amp yaptı inceleyin isterseniz

link var mı acaba
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72290161&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. lambalı amfilere her zaman çok ilgi duymuşumdur ama bunun için hem maddi hem de teknik olarak altyapım pek yok :(

üstadımızın çalışmasını daha önce okumuştum sanırım. imrenerek bakmıştım. gerçekten çok ince ve emek verilerek yapılmış bir çalışma. belki bir gün bende girişebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.