Şimdi Ara

Elantraya dizel geldi, 84 Milyar :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
6.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün neredeyse tüm markaların 2014 model liste fiyatlarını inceledikten sonra,orta donanım dizel C segmenti araçların 70.000 tl ve üstü bantında gezdiğini farkettim.Elantra'nın o yüzden fiyatına da şaşırmadım.

Elantra ne kadar gösterişli bir araç olsa da,bir gerçek var.İki nesil aracından memnun eski Accent kullanıcısı olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki;Bu araç hele ki malum klasik otomatik şanzımanının getirdiği yüksek yakıt tüketimi,ağır platform v.s ile C Sedan araç tercihinin son sıralarında olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

1. 132 HP'lik üniteyi GDI zannediyorsun galiba Bildiğimiz yıllardır üretilen MPI motor lpg uyumuda son derece yüksek her lpg montajı yapa yer o araca yapar senin yazdığın fiyatın yarı fiyatına

2.Accent era gibi bir araca binip Hyundai hiçbir zaman frenlere önem vermedi demek 15 yaşında cahil liselilerin söyleyeceği bi kelime sizin gibi birine yakışmaz.Kullandığım aracın frenleri sınıfındaki bi çok aracın frenlerinden kuvetli (Örn:Focus 2,Civic vtec2,Megane 2)

Ayrıca Otm vites'ten bahsetmedim ben.Manuel 1.6 MPI 132 hp ELantra'dan bahsettim.Lpg ile Fd6 Civicten daha az yakıyor ikisinide kısa dönem olarak kullandım.

Hocam buradan anladığım Elantra'daki motor i30 ve ix35'tekinden farklı, yani GDI değil. Doğru mudur?

Ve LPG kitlerinin fiyatı da daha uygun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 26 Şubat 2014; 0:44:43 >

• zarinca Z kullanıcısına yanıt
    Acaba dizel, otomatik ve 2014 olduğundan olabilir mi ?
  • EPICA kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle İ30 Ve İX35'teki 1.6 Üniteler farklı Direkt enjeksiyonlu 135 HP'lik GDI Üniteler.Elantra'da kullanılar 132 HP'lik MPI Motor.
  • Bunu alan adam gitsin köprüden kendini soğuk sulara atsın bir bardak soğuk su yetmez çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bodrummavi

quote:

quote:

Bu fiyatları nerden buldunuz.. Hyundai sitesinde bu şekilde gözükmüyor....

Meslek sırrı :)

Hocam Fenerbahçe büyüklüğünün adı konamaz katılıyorum ama Dizel Elantra fiyatlarına katılamıyorum yahu nedir bu rakamlar :)))

Hocam Assan' ın amacı, bence, fiyatları abartarak, imajlarına katkıda bulunmak. Ama hata ediyorlar. Daha henüz o noktaya gelemediler. Fiyatları düşük tutup çok satıp piyasa oluşturmaları gerekiyor. Ondan sonra fiyatları abartmak istiyorlarsa abartabilirler :) İmajları hala yerlerde sürünüyor :)

Sadece Assan mı?

Tabi ki değil, tüm markalar böyle fakat Hyundai' ın imajı henüz o noktada değil bence. Nerdeyse Jetta 1.6 TDI High. DSG fiyatına gelmiş. İnsanlar gidip Jetta alır, en azından imajı var, 2.el değeri yüksek v.s

Az kafa yoran gidip Jetta ya da o kadar para vermez hatta DSG ye hiç bulaşmaz.Neyse konu sapmasın dsg vw ikilisine...

Yalnız söylemeden edemicem son yaşanan skandaldan sonra VW nin yani Doğuş otonun imajı yerlerde sürünen Hyundainin yani Assanın da altındaEn azından benim düşüncem bu...

Birde Elantra da ki şanzıman klasık tam otomatik mi (eşşek gibi yakar)

Jetta' yı geçiyorum, Octavia 77.000 TL :) Hocam son yaşanan skandaldan sonra Vw zaten ödülü iade etti. Vw imajıyla, Hyundai imajı asla bir değil bu bir gerçek.

O kadar ekmeğini yedi, reklamını yaptı. İade etse ne olacak ? Sizin gibi uğruna inananları kandırmaktan başka ?

Basit düşünmeyin lütfen, ne köprülerden ne sular aktı neler geçti. Ödülü iade etti kavga bitti, yok öyle.

• 84.000tl miiii Allah'ım 84.000tl lik hyundai elentra alana akıl banada para ver Yarabbim (amin)

• Ahahaha 85.000 tl allahın mal hyundaisind
    Cla akar

• Az bile yazmislar bizim milletimiz koyun olursa vw fiyatina bmw fiyatina boyle tenekeleri satar adamlar.

• avrupa ve amerikada fiyatı nasıl? oraya göre hesaplayıp burada iteliyorlar mı anlayabiliriz bence.. her türlü iteliyorlar zaten de en azından görelim ne kadar itelediklerini..
  • yakında hyundai premium araç mıdır konularını goruruz
  • Başımızdakiler parayı öyle bir götürüyor ki ortalık toz duman. Kredi çekip araba alan kalmamıştır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Aldığım bir duyuma göre HYUNDAI ELANTRA 1.6 128hp DİZEL OTOMATİK ELITE 83.900TL.

Duyum dediğime bakmayın,eski işyerimdeki Hyundai satış temsilcisi arkadaşım facebookta yazdı.

Piyasa şartları mı yoksa başka bir olay mı sizce? Lakin aynı durumdaki i30 75 bin lira.

Yıl 2014.

MİLYAR nedir?

Araba mı bu Elantra yoksa gemi filosu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu fiyatları nerden buldunuz.. Hyundai sitesinde bu şekilde gözükmüyor....

Meslek sırrı :)

Hocam Fenerbahçe büyüklüğünün adı konamaz katılıyorum ama Dizel Elantra fiyatlarına katılamıyorum yahu nedir bu rakamlar :)))

Hocam Assan' ın amacı, bence, fiyatları abartarak, imajlarına katkıda bulunmak. Ama hata ediyorlar. Daha henüz o noktaya gelemediler. Fiyatları düşük tutup çok satıp piyasa oluşturmaları gerekiyor. Ondan sonra fiyatları abartmak istiyorlarsa abartabilirler :) İmajları hala yerlerde sürünüyor :)

Sadece Assan mı?

Tabi ki değil, tüm markalar böyle fakat Hyundai' ın imajı henüz o noktada değil bence. Nerdeyse Jetta 1.6 TDI High. DSG fiyatına gelmiş. İnsanlar gidip Jetta alır, en azından imajı var, 2.el değeri yüksek v.s

Az kafa yoran gidip Jetta ya da o kadar para vermez hatta DSG ye hiç bulaşmaz.Neyse konu sapmasın dsg vw ikilisine...

Yalnız söylemeden edemicem son yaşanan skandaldan sonra VW nin yani Doğuş otonun imajı yerlerde sürünen Hyundainin yani Assanın da altındaEn azından benim düşüncem bu...

Birde Elantra da ki şanzıman klasık tam otomatik mi (eşşek gibi yakar)

Jetta' yı geçiyorum, Octavia 77.000 TL :) Hocam son yaşanan skandaldan sonra Vw zaten ödülü iade etti. Vw imajıyla, Hyundai imajı asla bir değil bu bir gerçek.

O kadar ekmeğini yedi, reklamını yaptı. İade etse ne olacak ? Sizin gibi uğruna inananları kandırmaktan başka ?

Basit düşünmeyin lütfen, ne köprülerden ne sular aktı neler geçti. Ödülü iade etti kavga bitti, yok öyle.

Reklamını yaptıysa, şimdide skandaldan dolayı tam tersi bir durum yaşanmakta. Adamlar en azından bu ödülü haketmediklerini anlayıp iade ettiler. Şuan Vw' nin haketmediği bir ödül yok müzesinde. Vw alanlar, asıl diğer markaları aldıkları için pişmanlar. Yani insanları kandıranlar Vw değil, salak saçma arabaları insanlara fahiş fiyatla satan markalardır. Bunu sadece Türkiye olarak görmeyin.

• bence araca göre parası cok ama piyasanın suanki durumuna göre normal. hyundai a para verilmez diyen arkdslar acaba hayatınızda kac kere yada kac km hyundai kullandınız emin olun ki şuan piyasada en az sorun cıkartan markalar arasında en ön sıralarda yer alır hyundai herzmn problemsizdi halende öyle. istedigin bütün hyundai servislerini ara dizel motorda günde,haftada,ayda kac kere turbo söküyorsunuz yada degiştiriyosnz diye sor,sonra cok övdügünüz vw servisini ara sor bakalım turbodan ottan b.ktan ugrasmaktan işlerine bakabiliyorlarmı. yani burda bos bos konusmayın elantranın dünya üzerindeki satışına bakın,toyota corolladan sonra en cok satan 2. aractır. yani dünya enayi bir tek siz akıllısınız
  • Bence piyasaya göre fiyatlar çok değil. Dizel + Otomatik + Full bir araç, git aynısının jettasını ya da golfünü al en az o kadar verirsin hatta daha fazlasını verirsin, 1 yıl sonra DSG de elinde patlar
  • Elantra ne kadar satıyor ki ülkemizde dizeli satsın. Boş yere yaygara koparmaya gerek yok.
  • Makyajlanmış dizel Elantra'nın fiyatı tabiki çok yüksek am ayılbaşından sonra tüm markalar bu şekilde değilmi ?

Ayrıca Hyundai'ye laf eden kişiler Elantra'nın dünyada Corolladan sonra en çok satan ikinci araç oldupundan haberdar değiller sanırım....

Tüm dünya salak bi siz akıllısınız....

Elantra'ya sallamadan önce gidin bi binin öyle laf edin...
  • quote:

Makyajlanmış dizel Elantra'nın fiyatı tabiki çok yüksek am ayılbaşından sonra tüm markalar bu şekilde değilmi ?

Ayrıca Hyundai'ye laf eden kişiler Elantra'nın dünyada Corolladan sonra en çok satan ikinci araç oldupundan haberdar değiller sanırım....

Tüm dünya salak bi siz akıllısınız....

Elantra'ya sallamadan önce gidin bi binin öyle laf edin...

Hocam, araca lafımız yok, araç güzel ve bence Civic' den Corolla' dan falanda kaliteli bir araç. Zaten öyle olmasa Dünya' nın en çok satan modelleri arasında yer almazdı. Ama durum şu ki, Türk insanı henüz Hyundai için o rakamları gözden çıkartabilecek bir durumda değil.
  • Dediğiniz doğruda, ülkemizde dünyadan farklı olarak Hyundai nin küçük araçları daha çok tutuluyor birde, Accent serileri.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.