Şimdi Ara

Elazığ da süleymancıların yurdunun valilik tarafından gasp edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cemaat ile herhangi birbağım yok ancak bu yapılan haneye tecavuze girmiyor mu bina arsasından binadaki her seyine kadar yasal ve mevzuata uygun objektif olarak bakmanızı istiyorum.

Kaynak
    Elazığ Haber - Elazığ Son Dakika - Elazığ Son Haber - Günışığı Gazetesi
    Süleymancılara ait öğrenci yurduna El Konuldu
    https://www.gunisigigazetesi.net/elazig-guncel/suleymancilara-ait-ogrenci-yurduna-el-konuldu-h76196.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okullar açıldığında haziran ayında üniversite sınavına girecek olan 500 öğrencinin yurdu, bunların barınması nasıl olacak

• süleymancılar alenen chp ye destek verdi.

size rte bir tek söz söyledi :

ben varken ne yaparsanız yapın kanun ve kurallara uygun yapın .

sırf bunun yüzünden bu kininiz bu düşmanlığınız anlaşılır gibi değil.

-----------

ümraniyedeki olayda zabıta size yalvardı şurayı yıkın ruhsatsız diye 10 kere geldi.

siz ne dediniz sen değil feriştahın yıkamaz orayı

ruhsatsız kanunsuz yaptığınız her kurs yıkılacak.

fetö den bae destekli aldığınız paralar kesilince ne olduğunuz ortaya çıkacak.

kimse süleyman hilmi tunahan efendi üzerinden kendi mesnetsiz yaşam biçimini dayatmasın.

kemal kaçar ın eşi bedia hanımefendi neden zorla tutuldu.

sizin yatacak yeriniz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

süleymancılar alenen chp ye destek verdi.

size rte bir tek söz söyledi :

ben varken ne yaparsanız yapın kanun ve kurallara uygun yapın .

sırf bunun yüzünden bu kininiz bu düşmanlığınız anlaşılır gibi değil.

-----------

ümraniyedeki olayda zabıta size yalvardı şurayı yıkın ruhsatsız diye 10 kere geldi.

siz ne dediniz sen değil feriştahın yıkamaz orayı

ruhsatsız kanunsuz yaptığınız her kurs yıkılacak.

fetö den bae destekli aldığınız paralar kesilince ne olduğunuz ortaya çıkacak.

kimse süleyman hilmi tunahan efendi üzerinden kendi mesnetsiz yaşam biçimini dayatmasın.

kemal kaçar ın eşi bedia hanımefendi neden zorla tutuldu.

sizin yatacak yeriniz yok.
    Kardeş cemaatin birinin akepeye değil de başka partiye oy vermesi niye zoruna gitti. İsteyen istediğine verir. Ne çıkarınız var merak ediyorum bu işten. Size verse yurdu yikmazlardi kesin. Ceza mı verdi yoksa hükümet

• quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

Kardeş cemaatin birinin akepeye değil de başka partiye oy vermesi niye zoruna gitti. İsteyen istediğine verir. Ne çıkarınız var merak ediyorum bu işten. Size verse yurdu yikmazlardi kesin. Ceza mı verdi yoksa hükümet

Alıntıları Göster
    evet oy verdikleri halde yıkıldı ruhsatsız kursları.

amaçları öc almak
  • quote:

evet oy verdikleri halde yıkıldı ruhsatsız kursları.

amaçları öc almak

Alıntıları Göster
    E tamam ruhsatsizsa yıkılmış olay bu kadar basit. Bu ülkenin kuralları var herkes kurallara uyacak. Peki sen cümleye niçin chpye alanen destek verdi diye girdin. İnsan şüphe ediyor akepeye verse demek de yolu yordamını bulup çaresine bakilacakti yani. Bide benim bildiğim chpye değil iyi partiye destek verdiler. Beni ilgilendirmez istediklerine versinler yeter ki feto gibi aynı şeyleri yaşamayalım. mahmutcular tehlike arz etmeye başladı orası ayrı konu

• Yiyin birbirinizi ete para vermeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

E tamam ruhsatsizsa yıkılmış olay bu kadar basit. Bu ülkenin kuralları var herkes kurallara uyacak. Peki sen cümleye niçin chpye alanen destek verdi diye girdin. İnsan şüphe ediyor akepeye verse demek de yolu yordamını bulup çaresine bakilacakti yani. Bide benim bildiğim chpye değil iyi partiye destek verdiler. Beni ilgilendirmez istediklerine versinler yeter ki feto gibi aynı şeyleri yaşamayalım. mahmutcular tehlike arz etmeye başladı orası ayrı konu

Alıntıları Göster
    imamoğlu mitinglerine birebir katıldılar

kursların yönlendirmesiyle katıldılar.

cemaatların o partiye veya bu partiye oy vermesi değil sorun olan.

sorun süleymancıların her zaman sağ kesim gözüküp her zaman sağ kesimi zayıflatmaya dönük çabaları.

aynısını özala da yaptılar.

rte nin onlardan tek isteği vardı chp iktidardayken 1 kere akp iktidardayken 2 kere dikkatlı davranın olmuştur.

onlar arpa bulmuş tavuk gibi her yere ruhsatsız kurslar açtılar.

yangın çıksa istismar olsa suçlanacak tek parti var akp.

işin kötü tarafı süleyman hilmi tunahan gibi bir büyük insanın ismini bu yaptıkları derebeyliğe alet etmeleri

babadan oğula geçen yönetim şeması.

bir tane çevrenizde süleymancı varsa şunu deneyin bir kıl çekin bakalım yağsız gelecekmi.

dinini yaşamak adına bir şeyler yapanı ayrı tutuyorum.

kurban bağışı alıp bu etleri satıyorsunuz.

başınızdaki kişinin bende gidersem secdeye kapanıp bekleyin dediğini ben biliyorum.

bu kadarmı körsünüz

fetö gibi mehdi ilan edin olsun bitsin.

• quote:

sorun süleymancıların her zaman sağ kesim gözüküp her zaman sağ kesimi zayıflatmaya dönük çabaları.

rte nin onlardan tek isteği vardı chp iktidardayken 1 kere akp iktidardayken 2 kere dikkatlı davranın olmuştur.

işin kötü tarafı süleyman hilmi tunahan gibi bir büyük insanın ismini bu yaptıkları derebeyliğe alet etmeleri

bir tane çevrenizde süleymancı varsa şunu deneyin bir kıl çekin bakalım yağsız gelecekmi.

başınızdaki kişinin bende gidersem secdeye kapanıp bekleyin dediğini ben biliyorum.

bu kadarmı körsünüz

Alıntıları Göster
    kardeşim son 4 satırını bana cevap olarak yazmışsın sanki. üstüme alınmıyorum. tüm cemaatler tehlikeli benim gözümde. ama filanca cemaat akepeye oy vermeyince düşman kesilenleri görünce gülesim geliyo o kadar :)yiyin birbirinizi ete para vermeyin. ... birbirinizi ... para vermeyin ;)

• Senin gibiler bu forumu sarmış sıktı artık forumu bırakıyorum bu ülkenin başına gelmiş en büyük pisliği sokan iktidar ve yandaşları bitsin bu sevda diye türkçe olimpiyatlarında kaç kez söyledi sonra yok biz kandırıldık bilmiyorduk kandırıldıysan çekil kenera aklı selimler geçsin, ülkeyi düzelteceğiz ekonomi uçacak dedi başkanlık geldi dolar 6 halk aç, iş bulamayan pek çok insan var savunmlarınaı çocuklar bile gülüyor çözüm yok diktatorluk coktan gelmiş hitlerle bile kıyaslanamaz çünkü hitler halkını ve milletini ön planda tuttu suriyeliler için askerler ölüyor tonla deprem vergisi toplandı nerede o paralar 99 dan beri böyle yıkımlı kaç deprem oldu prefabrik koymak yerine milletin mülkünü işgal etmesine karşıyım ben

• quote:

kardeşim son 4 satırını bana cevap olarak yazmışsın sanki. üstüme alınmıyorum. tüm cemaatler tehlikeli benim gözümde. ama filanca cemaat akepeye oy vermeyince düşman kesilenleri görünce gülesim geliyo o kadar :)yiyin birbirinizi ete para vermeyin. ... birbirinizi ... para vermeyin ;)

Alıntıları Göster
    sana değil yazdıklarım

görüşünü savunana saygıda duyarım.

hiç değilse birbirimizin ne olduğunu biliyoruz.

benim sözüm kaypaklara

• S.A Kardeşim, bir süleymancı olarak cevap veriyim.

Bizde para bol allaha şükür, istedikleri kadar el koysunlar bu yurtlara 10 tanesi daha dikeriz evellahlah, yaaa inşaat resullahallah . Biz süleymancıları çok hafife alıyor devlet ama unuttuları bir şey var. En taşşaklı cemaat biziz, kimler geldi kimler geçti, fetöcüler bile mefta oldu biz dimdik ayaktayız.

Neden ayaktayız?

Çünkü süleymancıyız

Kimlik bunalımı yaşayan arkadaşlarıma sesleniyorum, bazı tarikatlar arasında kalmış olabilirsiniz, çeşit çok menzilcisinden, nurcusuna kadar. Ama en kralı süleymancılıktır, bir deneyen bizi bırakmıyor. Biz olayın premium segmentine hitap ediyoruz.

Kayıt olmak isteyene yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baller Lifestyle -- 18 Şubat 2020; 1:15:37 >
  • quote:

bu kadarmı körsünüz

Alıntıları Göster
    Imamoğlunu destekleme nedenimiz bazıları gibi ideolojik değil. Gömlek/Kumaş pantolon kombini en çok imamoğluna yakışıyor, o yüzden imamoğluna destek verdik.

Ha şimdi diceksin ne biçim tarikatsınız siz , eşinde dövme olan adamı destekliyorsunuz diye.

Evet haklısın ama bizim cemaat diğerlerinden farklı, biz daha relaxiz bu konularda anlatabildimmi. Bak benim ablamda süleymancı , burnunda piercing var ergenlik yıllarından kalma. Ama yüzünü tamamen örttüğü için kimse görmüyor, o yüzden no problem.

• Baller Lifestyle B kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir üslub böyle !

• Kendine musluman cemaatlerden hayir gelmez. Adamlar kestigin eti yemiyor, cemaatler tarikatlar cirit atiyor. Islam tektir, musluman sucu bucu olmaz, ya muslumandir ya degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 18 Şubat 2020; 1:39:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baller Lifestyle

Imamoğlunu destekleme nedenimiz bazıları gibi ideolojik değil. Gömlek/Kumaş pantolon kombini en çok imamoğluna yakışıyor, o yüzden imamoğluna destek verdik.

Ha şimdi diceksin ne biçim tarikatsınız siz , eşinde dövme olan adamı destekliyorsunuz diye.

Evet haklısın ama bizim cemaat diğerlerinden farklı, biz daha relaxiz bu konularda anlatabildimmi. Bak benim ablamda süleymancı , burnunda piercing var ergenlik yıllarından kalma. Ama yüzünü tamamen örttüğü için kimse görmüyor, o yüzden no problem.

Alıntıları Göster
    imamoğlunun eşinden banane.

nerden ne çıkarıyorsun.

imamoğlu sizden on kat daha müslümandır.

ondan da banane.

"Ha şimdi diceksin ne biçim tarikatsınız siz , eşinde dövme olan adamı destekliyorsunuz diye."

bu nasıl bir yaklaşımdır .

• Darısı diğer yurtların ve cemaat & tarikat vb. oluşumlarım başına inşaAllah.
  • bir süleymancıdan 1 kıl çekin yağsız gelmez.

adamlar bukelamun gibi

bir cübbeli ahmet in ne olduğunu herkes bilir.

bir celal şengörün ne olduğunu herkes bilir.

bunlar görüşümüze uysun uymasın zararsız insanlardır .

dibine kadar kendi görüşlerini anlatırlar.

bir süleymancının ne olduğunu bilemezsiniz . bukelamun gibi kendi çıkarlarından başka hiç bir şeyi düşünmeyen insanlardır.

seküler kesimden , seküler kesimin üst grubundan deli yardım alırlar , seküler olmayan kesimden de yardım alırlar.

adamlar bildiğin bukelamun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Darısı diğer yurtların ve cemaat & tarikat vb. oluşumlarım başına inşaAllah.
    İnşaAllah muhterem

Atatürk’ün kurduğu diyanet yolundan sapmayalım

Selam ve dua ile

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.