Şimdi Ara

Elazığ Fırat Tıpa girebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2022 de 23k ile almış ama okul birinciliği kont. ile giren son kişi 33k dan girmiş (6 okul birincisi alıyor)
    2023 de yine 23k ile almış okul birinciliğinden giren son kişi 31k dan girmiş...
    Bu sene kontenjan artışı nasıl etkileyecek bilmiyorum ama 29500 sıralamamla okul birinciliğinden girme ihtimalim kaçtır? Akreditesi var diye istiyorum bu da olmazsa zongudak tıpı zorlamayı düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aga bence gelebilir okul birinciliği varsa. kontejyanlar da çoğu okulda 5-10-15 diye artmış yeni bir okul daha açılmış tıp kontejyanları artmış.

• ben de sana yakınım tıp için girdim sınava lanet obp 3k geri attı 28k oldu. ben büyük ihtimalle giremem ama sen girersin okul birinciliği olduğu için

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Sıralamalar söylediği gibi 2k civarı geri giderse 26k da baya bi tıp var hocam taşrada, iyi bir tercih listesi hazırlamak lazım

• öyle yapıcam baya bir yazıcam. ne olacağı belli olmaz geri de çekebilir ileri de.

• Okul birinciliği sıralamalari çok stabil olmuyor.33-31-29 diye gitmez yani.Girersiniz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uptullah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 29190la bana da gelir mi sayın okul birincim 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slash702 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralamalar bahsedilen gibi geriye giderse tıp için secenek artmis oluyor baya 29k ya ama stabil kalirsa adiyaman harran ile sınırlı kalabilir bana da normalde adiyaman tek gelebiliyor gibi okul birincligi olmazsa elazig zonguldak vs jayaldi benim icin

• hocam 500 + kontenjan var tıpta ilerleme olsa bile en azından bu artış stabil tutabilir gibi geliyor bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.