Şimdi Ara

[Elazığ] TürkNet 4 gündür ankestre bağlantısı için ekip yollayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetsiz,gelmeyen ekipsiz yeni bir güne Günaydın...

Elazığda yoğunluk var galiba 4 gündür ekip bekliyorum, sistemden paso kontrol sağlanıyor.

[Elazığ] TürkNet 4 gündür ankestre bağlantısı için ekip yollayacak

Sağla kardeşim sağla kontrolü bak geldi internet görüyormusun, iş ortağınız olan TTnet ekibi geldi güzelce bağladı kabloyu çatır çatır internet kullanıyorum şuan nasıl ama? Yeni sistem patenti için başvurdum kablo bağlanmadan internet alabileceksiniz Türkiyeyi zengin edeceğim Elon Musk starlink uydularına bin basar hey yavrum hey.

Anlaşamıyorsanız iki firma arasında başka bir firmanın saha elamanına para ödeyin, yönetim bilginiz yoksa kurumsal destek fiyatımı sizlere özel sade 85.99₺'ye sağlayabilirim en azından biraz adam edilir şirketiniz...

• Merhaba, sorun devam ediyorsa GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda size yardımcı olacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Gönderdim
    4 gün mü üzerine 10 daha ekle benim şu anki halim olur bence sabrınız sınanacak
  • satelist S kullanıcısına yanıt
    Pazartesi gününe kadar gelip bağladılar, homeofis çalışıyorum 1 dakika beklemem kapatırım başka sağlayıcıya geçerim işlerim var.
  • biz istanbulda hizmet alamıyoruz Elazığ daki vatandaş ne yapsın Türknet ve Türktelekom ortak saçmalığı yazalım ki millet görsün uzak dursun
  • bana bir hafta gelmediler sonra vae geçişi istedim bir 10 gün daha gelmeyeceklermiş :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi pazartesi mühlet sonrası başka sağlayıcı acelem var 1 günüm bile değerli pandemideyiz zaten tonla iş var
  • YavuzGurhan Y kullanıcısına yanıt
    sonuç sıfır olacaktır benim gibi siz şimdiden bakın firmalarla konuşun hangisi tam destek veriyorsa ona geçin pazartesine kadar sonuç almazsanız o gün başka bir firma ayağınıza gelir en azından hızlı işlemiş olursunuz
    Merhaba, VAE geçişi için telefon başvurunuzu yaptık, telefon başvurusu onaylandıktan sonra internet başvurunuzu yapacağız. Şu anda süreç içinde devam ediyor. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
    başvurular bitmez süreç çok uzak ben iptal dilekçesi yolladım onu kontrol edin onaylanması için biri hemen arasın ay bitmeden
    Merhaba, faks gönderdiğiniz numarayı paylaşabilirseniz ilgili birimimize dilekçenizi kontrol ettirebilirim.
  • Ankastreye kablo bağlamak için 100₺ ücret istediler randevu vereceklermiş -_-
    Merhaba, yerinde destek ekibimiz iç tesisat kablo bağlantısı talep etmeniz durumunda metre başına 3.5 TL elden almaktadır.
  • Başka firmalar ile konuştum vodafone falanda altyapısı ttnetden veriyormuş, dsmart vs'de aynı uydunete sordum 2 haftadan önce gelmez diyor sıkıştım kaldım superonline zaten taahüt vs 120₺ üzeri ktiliyorlar öyle bir ödemede bana zarar...

Kaç gün oldu Ankastre'ye bi bağlantı ve IP gelecek ne geldiği var ne gittiği TTNET'de işine geliyor zaten Türknete bağlanmasınlar sonuçta bize dönecekler diye Türknetinde sıkıştırdığı yok mobile 300₺ fatura girdim işleri yetiştireceğim diye, 1-2 ay fatura ödemeyecekmişim ödemesem ne olur zaten benden çıktı o fiyat size ödemedim telefona ödedim interneti kullanacağım diye. Anlaşamıyorsanız kullanmayın ttnetin yapısını çekin kendiniz arkadaş... Muz cumhuriyeti oldu memleket iyice...

Hattımdada sorun yokmuş gelen eleman baktı dedi TTnet sana sinyal vermemişki abi dedi boşuna bekledin teknik ekip iç tesitat boşuna uğraştın dedi, aleti taktı ölçtü biçti gelen veri yok dedi çocuk.

• 17.08.2020 tarihinden beri ne sinyal var ne bağlantı var ne internet var ... 1 ay olacak helal...

Jahreinle bidaha anlaşında belki daha çok müşteri çeker size reklamla olmuyor o işler icraat yapacaksınız.
    Merhaba, arızanız ile ilgili yerleşik operatör ile iletişim halindeyiz. Arkadaşlarım sorunu çözümleyebilmek için ellerinden geleni yapıyor. Bugün de sizinle iletişime geçerek arızanın durumu hakkında bilgi verdik. Güncel bilgi aldığımızda tekrar sizinle iletişime geçeceğiz.
  • [Elazığ] TürkNet 4 gündür ankestre bağlantısı için ekip yollayacak

Modem kurulumum olmadığı için internetim yokmuş Turk Telekom Paşazadeleri öğle buyurmuşlar.
    Merhaba, arızanızın önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım ekiplerden tekrar güncel bilgi talep ederek sizinle iletişime geçecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.