Bildirim
Elçi kodu yardim...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sorma banada lazım bir kod bulamadım bu kod kim dağıtır kimden alınır -
Forumda bu kodu satan bir arkadaş var. Kodu alıp mh yi arıyorsunuz elci yakini kodum var diyorsunuz kodu veriyorsunuz ve elçi yakını tarifesine geçiyorsunuz. -
Elçi tarifelerinin pek bir esprisi kalmadı sanki. -
Kim satıyor peki -
evet faturasız hoş geldin 20gb/65TL paketine geçerim daha iyi. elçi kodunu 100 TL ye sattıkları düşünülürse daha ucuz bile oluyor. -
Başka operatöre gidip gelmek gerekmiyor mu bahsettiğiniz faturasiz tarife icinquote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__
evet faturasız hoş geldin 20gb/65TL paketine geçerim daha iyi. elçi kodunu 100 TL ye sattıkları düşünülürse daha ucuz bile oluyor. -
evet gerekiyor, faturasız olduğu için de bir ay dışarda durmak gerekiyor. Bir ay sabrederdim ben olsam. -
Arkadaslar bugun tim e gittim arkadaslarin yardimci olma gibihic niyetleri yok mevcut tarifem lifecell sari gunler 65 tl ye 15 gb 1000 dk kullaniyorum ayni sartlarda 75 liralik tarifeye grcebilirsiniz diyorlar bana cok mantikli gelmedi eger elçi tarifesine gecemeyeceksem vodafone gecmeyi siddetle dusunuyorum -
Ah şu bayiler...
Bazı bayiler öyleler hocam aldırmayın, diğer bayilere de bir göz atın, ancak niyetiniz başka operatör'e geçmek olursa da yine paket/tarife tavsiyesin de bulunabiliriz diğer operatörlerden de hocam -
Hocam acikcasi vodafoneden de bir eş dost sifresi denk getirsem cok guzel olacakta tt hic dusunmuyorum -
Arkadaslar merhaba vodafoneden tarife tavsiyesi alabilirmiyim 20 gb gibi bir internet istiyorum geri kalani gelir zaten onemli degil acikcasi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X