Şimdi Ara

Eldiven ve Sayaç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bilen bilir yakın zamanda salcano vs kron diye bir konu açmıştım...Bugün gaziantep kron yetkili bayiine gittim ve KRON'A TABİRİ CAİZSE AŞIK OLDUM ARAMIZDA İLK ANDA İNANILMAZ BİR BAĞ OLUŞTU Şaka bir yana ng650 ile xc250 arasında kalmıştım gittiğim bayii aynı zamanda salcano da satmakta ng650 için söyleyebileceğim şey bana göre BASİT bir bisiklet ve hiç çekici değil xc250den 100tl ucuz olmasına ve bütçemin kısıtlı olmasına rağmen hiç tereddüt etmeden xc250yi aldım yalnız renk seçeneği malesef yoktu bu yüzden aslında en istemediğim renk olan yeşil rengi aldım fakat şu an inanılmaz ısınmış durumdayım ve bence gayet güzel bir renk... Bisikletim 26jant vbrake,fotoğrafları en kısa sürede ekleyeceğim....

Artık ben de bir kron kullanıcısıyım umarım memnun kalırım bu arada bisikletimin ismini '' HULK'' koydum bence cuk turan bir isim oldu tercih sürecimde bilgi ve tecrübeleriyle bana yardımcı olan tüm dh kullanıcılarına teşekkür ediyorum...

Şimdi eldiven önerilerinizi bekliyorum ve assize 880 marka bir km saati almayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Eldiveni sana uygun seçebilirsin. Kesinlikle kask al önerim Prowell f59r olur. Arka ışıklandırma kesin al gece çok işe yarıyor. Bende de var turuncu siyah xc250,bir çok kişi ng650 ile kıyaslıyor fakat kron tam mtb gibi duruyor,ng650 basit bir bisikletin gelişmiş hali gibi,2 ayda toplam 600 km yapmışımdır hiç sorun yaşatmadı. Üstündeki lastik çok kaliteli geçmediğim cam,yol kalmadı hiç bir şey olmuyor. Xc250'den mennun kalırsın,hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Eldiveni sana uygun seçebilirsin. Kesinlikle kask al önerim Prowell f59r olur. Arka ışıklandırma kesin al gece çok işe yarıyor. Bende de var turuncu siyah xc250,bir çok kişi ng650 ile kıyaslıyor fakat kron tam mtb gibi duruyor,ng650 basit bir bisikletin gelişmiş hali gibi,2 ayda toplam 600 km yapmışımdır hiç sorun yaşatmadı. Üstündeki lastik çok kaliteli geçmediğim cam,yol kalmadı hiç bir şey olmuyor. Xc250'den mennun kalırsın,hayırlı olsun.

teşekkür ederim sağolun giriş yapmış oldum ve aldığım ürün henüz kullanma fırsatım olmamasına rağmen içime sindi...umarım kullanırken de sıkıntı çekmem..eldiven icin onerebileceginiz fiyati uygun bir model var mı ...kask hiç içimden gelmiyor ama guvenlik icin şart.. bir de km saati olarak kablosuz uygun fiyatli urunler var mi kablolu urunlerin kullanima yönelik olumsuz bir etkisi olur mu

• Ben onceki konunda salcano icin cocuk bisikleti dedigimde topa tutmustu bazi kendini cok bilmis vatandaslar ama dogru yolu bulmussun tebrikler hayirli olsun

• hayırlı olsun sağlam bisiklet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Ben onceki konunda salcano icin cocuk bisikleti dedigimde topa tutmustu bazi kendini cok bilmis vatandaslar ama dogru yolu bulmussun tebrikler hayirli olsun

[gittiğimde objektif olarak baktım gerçekten sıradan bir bisiklet gibi duruyor/b]

• quote:

Orijinalden alıntı: escober12

hayırlı olsun sağlam bisiklet.

teşekkür ederim yukarıdaki sorduğum sorular hakkinda bilgi sahibiyseniz önerilerinizi bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rot başı için marka önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge

quote:

Orijinalden alıntı: escober12

hayırlı olsun sağlam bisiklet.

teşekkür ederim yukarıdaki sorduğum sorular hakkinda bilgi sahibiyseniz önerilerinizi bekliyorum

dostum soruların hakkında en ufak bilgim yok.kusura bakma
  • yanıtlarinizi bekliyorum arkadaşlar aksesuar olarak neler almaliyim ? Aksesuar açisindan internetteki en uygun ve guvenilir site hangisidir

• Hayırlı olsun aksesuarlar için sıcak fırsatlar konusuna bakabilirsin.
  • teşekkür ederim dün gördüm artık takip ediyorum..

• quote:

yanıtlarinizi bekliyorum arkadaşlar aksesuar olarak neler almaliyim ? Aksesuar açisindan internetteki en uygun ve guvenilir site hangisidir

halka küpe takmayın, decathlon a bakabilirsiniz şehrinizde varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

yanıtlarinizi bekliyorum arkadaşlar aksesuar olarak neler almaliyim ? Aksesuar açisindan internetteki en uygun ve guvenilir site hangisidir

sedona bioxcell eldiven onerirmisiniz bir de sedona mini pompa almayi düşünüyorum işimi gorur mü sizce ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

sedona bioxcell eldiven onerirmisiniz bir de sedona mini pompa almayi düşünüyorum işimi gorur mü sizce ?

ben parmakları kapatması taraftarıyım eldivenin, ama tercih meselesi rahatsız olurum diyorsan güzel eldiven, pompa hakkında bilgim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.