Şimdi Ara

Eldorado'da 42+ Nuker veya Bow Aranıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar Eldoradoda 42+Nuker yada full str bow Arıyorum.Karşılığından Aynı ID de 42lv full str blade ve 34 Bow vereceğim

Bowda 32+3 SOS Bow var
    Skiller:Pacheon Cold Lightning Fire 33 lvdedir ve uplanması gereken butun skiller açıktır

Blade de: fire 42 bicheon 41 lightning 24 lv dedir uplanması gereken bütün skiller uplanmıstır
    38+5 sheld 38+3 blade 41+1 blade ve 41Lv NO NAME Wolf vardır

Bankada: 16+1 SOS Bow , 16 SOS Spear , 26+5 bow yaklası 10 tane Elixir Weapon Pro ve Sheld , 20 kdarda Elixir Acc vardır ve 2m para vardır ayrıca 7 silk vardır

Takas etmek istene buraya yazabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegame018 -- 27 Nisan 2008; 18:11:14 >

• Satış kurallarına göre düzenlersen daha iyi olmaz mıydı?
  • up!!
  • malesef.Eldorada da arıyorum

Güncell !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegame018 -- 27 Nisan 2008; 18:07:12 >
  • 54 lvl nuker var ama verdigin charlar işimi görmez.
    3 m parayla birlikte sana 350 silke bırakırım charı
    53 lvl ken ki halli
    http://forum.donanimhaber.com/m_22352848/tm.htm
    ilgilenirsen 54 lük hallerini koyarım
  • yok kardes bn bu charlara karsılık düzgün bi 42+nuker olsun yeter fazla bişe istemiyorum aslında 42+ nukere takas etmem ama arkdaslar orda o yüzden eldoradoya gececem.Yinede sağol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegame018 -- 27 Nisan 2008; 19:26:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 lvl 2h Ortak aranıyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla dostum bence fetelin0'yu dinle o charı aldığında kötüydü ama baya adam etti ayrıca verdiklerinde bişey değil o iki charı toplam 3 günde kasarız
  • öğrenci adamız silk bulsam kendim alırım kasarım 3 günde ama hazır char varken kasmak istemiyorum bu ikisine karsılık aynı lvde char istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.