Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -Raistlin

Bende tarkar gitara baslamayı dusunuorum onceden 1 yıl ders alıodumda unuttum biraz. Simdi tek basıma en iyi nası orenebılırım gitar calmayı birisi ayrıntılı acıklarsa sevinirim su guitar pro5 programını indirdimde hicbisi anlamadım

gitar çalmayı ayrıntılı yazarak açıklamak biraz zor... sana bir bisikleti öyle bir şekilde anlattığımızı düşünsene; pedala şu kadar basınç uygularsan o zinciri x kuvvetle çevirir ve tekerler dönerse bisiklet ilerlemeye başlar..... bu böyle öğretilmez binip düşe kalka öğreneceksin elektro gitarı eline al bir iki tıngırdat şöyle gerçi bu seni tatmin etmeyecek ama gitar çalmayı bilen birinden basit uygulamalar öğren tek başına kaldığında bunları çalış egzersiz yap ellerin iyice açılsın....
    guitar pro 5'e gelince çok iyi bir program çalmak istediğin şarkıların tab'larını internetten indirip o programla çalıştırıp play tuşuna bas ve alttan gitar notalarını seçtiğinde nerde ne basıyor görürsün ve bunu yavaşlatarak sende eşlik etmeye çalışabilirsin.... (en basit ifadeyle)

• millet nerelerdesiniz yaa, kimse bu konuya bakmıyo mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Kendim çalarak bişeyler öğrenebilir miyim?Electro falan önceden vardı.Abimin duruyordu bana verdi.Şimdi açıkcası kursa gidecek pek vaktim yok.Acaba kendim öğrenebilir miyim?

Azim ve inanmak herşeydir...yaparsın ben kurs falan almadım direk elektro gitarla başladım 5 yıldır çalıyorum klasik neden çalmadın dersen tınısı hoşuma gitmiyor elektro öle değil bir laf vardır klasik gitar anca sevgili olur ama elektro gitar karın onlur onunla herşeyi yapabilirsin

Abi seni tebrik etmek istiyorum bu lafın benı foruma uye yapmaya ve electro gitar konusunda kesın kararlara surukledı bende direk olarak electroya gecıs yapacagım sevgiliyle falan ugrasamam evlenmek istiyorum Slayer_ senın ızınde devam edıyorum bana bırde öğrenci işi yenı baslıyacak biri olarak gitar önerebılırmısın 200-300aralıgında olabılır saygılar....

• quote:

Orjinalden alıntı: spiademon

quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Kendim çalarak bişeyler öğrenebilir miyim?Electro falan önceden vardı.Abimin duruyordu bana verdi.Şimdi açıkcası kursa gidecek pek vaktim yok.Acaba kendim öğrenebilir miyim?

Azim ve inanmak herşeydir...yaparsın ben kurs falan almadım direk elektro gitarla başladım 5 yıldır çalıyorum klasik neden çalmadın dersen tınısı hoşuma gitmiyor elektro öle değil bir laf vardır klasik gitar anca sevgili olur ama elektro gitar karın onlur onunla herşeyi yapabilirsin

Abi seni tebrik etmek istiyorum bu lafın benı foruma uye yapmaya ve electro gitar konusunda kesın kararlara surukledı bende direk olarak electroya gecıs yapacagım sevgiliyle falan ugrasamam evlenmek istiyorum Slayer_ senın ızınde devam edıyorum bana bırde öğrenci işi yenı baslıyacak biri olarak gitar önerebılırmısın 200-300aralıgında olabılır saygılar....

harbiden de lafa aşık olmuşun 05:20'de cevap verdiğine göre...

• Dostum yeni başlayacaksan 200 liraya Ibanez GAX-30 var. Yeni başlayanlar için iyi bir gitardır. Ayrıca Washburn seriileri var, fiyatları uygun.
  • resmen ask ya cok etkılendım yanı... ben cort x2 dusundum eger arasında bır fark yoksa senın tavsıye ettıgını alabılırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spiademon

resmen ask ya cok etkılendım yanı... ben cort x2 dusundum eger arasında bır fark yoksa senın tavsıye ettıgını alabılırım?

X-2 de güzel gitardır. Aslında birçok seçeneğin var; sonuçta bu aldıgın gitarla çalmayı öğrenceksin. Daha üst kademeye geçtiğinde yetmeyecek aldığın gitarlar sana. Yani bütçeni çok kasma derim, ortalama bir gitar yeterli bence
  • tesekkurler
  • Rica ederim, yardım gerekirse sor.
  • 220 - 280 Arası Gitar Tavsiye Edermisiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: Death ::.

220 - 280 Arası Gitar Tavsiye Edermisiniz ?

İbanez GAX-30, Squier Stratocaster, Washburn X-seriisi.. Kafana yatarsa..
  • ibanez GSA6J paketi hakkında bilgisi olan var mı? Kullananların yorumları nelerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

quote:

Orjinalden alıntı: .:: Death ::.

220 - 280 Arası Gitar Tavsiye Edermisiniz ?

İbanez GAX-30, Squier Stratocaster, Washburn X-seriisi.. Kafana yatarsa..

• öncelikle mrb arkadaşlar ben electro gitar almayı düşünüyorum bundan önce clasik gitar kullanmısım ama pek bi deneyimim olmayıp bıraktım.evet dediğim gibi electoro ya geçmek istiyorum 600 veya 750 arası fiyatlarda gibi.uzun zaman kullana biliceğim bi electro gitar tavsiye edermisizin..
  • arkadaşlar 500 den 750 milyon arası electro gitar tawsiye edermisiniz uzun zmn kulanılabilr şık bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaseenstyle

yaa bende istiyorum bir set 2 single 1 humbucker olsun, 10 watt amfi, askı, pena = 350 YTL olsun en fazla; metal çalmak istiyorum ne önerebilirsiniz???

auzhauzhau!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cetvell

quote:

yaa bende istiyorum bir set 2 single 1 humbucker olsun, 10 watt amfi, askı, pena = 350 YTL olsun en fazla; metal çalmak istiyorum ne önerebilirsiniz???

auzhauzhau!

engellimisin sen,saçma sapan bi alıntı için konuyu hortlatıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

quote:

quote:

auzhauzhau!

1. burası bilgi paylaşma forumu ve ben istediğimi sorabilirim....
    2. madem fikrini söylemek istiyorsun biraz daha saygılı davranabilirsin; ben sana ''SALAK MISIN LAN, SANA MI SORCAM...'' vb. tabirle konuşmuyorum.
    3. eğer bu iki cevap seni tatmin etmediyse: SANANE..!!

• quote:

quote:

auzhauzhau!

sen neden inliyorsun, biyerine birşey mi battı??
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

quote:

quote:

auzhauzhau!

1. burası bilgi paylaşma forumu ve ben istediğimi sorabilirim....
    2. madem fikrini söylemek istiyorsun biraz daha saygılı davranabilirsin; ben sana ''SALAK MISIN LAN, SANA MI SORCAM...'' vb. tabirle konuşmuyorum.
    3. eğer bu iki cevap seni tatmin etmediyse: SANANE..!!

bana mı dedin? daha açık konuşsaydın

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.