Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Re-1

quote:

Orjinalden alıntı: jaseenstyle

quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

quote:

Orjinalden alıntı: Cetvell

quote:

Orjinalden alıntı: jaseenstyle

yaa bende istiyorum bir set 2 single 1 humbucker olsun, 10 watt amfi, askı, pena = 350 YTL olsun en fazla; metal çalmak istiyorum ne önerebilirsiniz???

auzhauzhau!

engellimisin sen,saçma sapan bi alıntı için konuyu hortlatıyosun

1. burası bilgi paylaşma forumu ve ben istediğimi sorabilirim....
    2. madem fikrini söylemek istiyorsun biraz daha saygılı davranabilirsin; ben sana ''SALAK MISIN LAN, SANA MI SORCAM...'' vb. tabirle konuşmuyorum.
    3. eğer bu iki cevap seni tatmin etmediyse: SANANE..!!

bana mı dedin? daha açık konuşsaydın

benim yazdığıma alıntı yapmışsın ve haliyle bana da mail geldi; zaten aptal bi havale işlemi yüzünden siparişim gelmiyo sinirim bozuk bir de üstüne bu tam oldu....
    neyse ama forumu böyle gereksiz tartışmalarla kirletmeyelim; eğer sana karşı bir hatam varsa kusura bakma...

• @Re-1

bana mı dedin? daha açık konuşsaydın

benim yaptığım yorumdan alıntı aldığın için haliyle bana da e-mail geldi; ve üstüne şu aptal havale olayı yüzünden siparişim gelmiyo tam bunun üstüne sinir krizi geçiriyorum...
    neyse böyle gereksiz tartışmalarla forumu kirletmeyelim.. eğer benim sana karşı bir hatam varsa kusura bakma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaseenstyle -- 28 Nisan 2008; 22:50:35 >
  • anladım durumu..iyi akşamlar
  • arkdaşlar bende 2 yıldır clasıc gitar calıyorum artık elektroya geçmek istiyorum. nası bi gitar öneririsiniz bana yeni baslıyorum öle pek ahım sahım bişi olmasın yada olsada olur fark etmez güzel bişi olsun yeter ( ha bide tuzlu olmasa ii olur :D:D:D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyethe -- 30 Nisan 2008; 15:48:57 >
  • bare basamıyorum çıldırmak üzereyim
  • Hayırlısıyla Cumartesi Cort G210 Elimde Olacak 7/24 Onu Çalcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceminec

bare basamıyorum çıldırmak üzereyim

hocam nası anlatacam bilmiyorum ama

tam düz parmağınla basmak yerine parmağının kenarını dene...hatta o kısmı tellerin üzerine bastır izi cıksın tam oturuyo alışınca...ayrıca parmak seviyesinin klavyenin yüksekliğini geçmemesine dikkat et..ayrıca her zamanki gibi 1 perde de yaparsan tüm perdelerde yaparsın.en sert kısım orası o yüzden 1.perde de çalış....

bu arada arkadaşşın japon ibanezi s serisindendi tam modeli bilmiyorum 3.kattan düşmesi ile tuz ve buz olup uçmuştur....üzerine bu sıcak hava soğuk su iyi gitti...

death hocam o gitardan çok bişe bekleme...

bu bcrich in draco modeli ne uçuk bişe öle yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 2 Mayıs 2008; 22:24:39 >

• arkadaslar ben 2 yıldır klasik calan ve artık elektroya geçmek isteyen bir sahsiyetim bana önere bileceğiniz gitar varmı? benim tapındığım bi gtarist var onun gtarı fendermiş bende o markadan istiyorum. o yüzden biraz arastırdım ve iki yerde keseme göre fender buldum sizce hangisi iiyidir?
    isteyenler buralardan bakabilirler...............http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=390&gid=109
    ................................http://www.dobez.com/urunbilgi.php?id=11001100210001 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    bide ben buradan bişey sormak istiyorum. bu gövdedeki ses değiştirici çook gerekli bişimidir. zaten telleri titreterek sesi değiştiremiyomuyuz?....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blitzkrieger

quote:

Orjinalden alıntı: ceminec

bare basamıyorum çıldırmak üzereyim

hocam nası anlatacam bilmiyorum ama

tam düz parmağınla basmak yerine parmağının kenarını dene...hatta o kısmı tellerin üzerine bastır izi cıksın tam oturuyo alışınca...ayrıca parmak seviyesinin klavyenin yüksekliğini geçmemesine dikkat et..ayrıca her zamanki gibi 1 perde de yaparsan tüm perdelerde yaparsın.en sert kısım orası o yüzden 1.perde de çalış....

bu arada arkadaşşın japon ibanezi s serisindendi tam modeli bilmiyorum 3.kattan düşmesi ile tuz ve buz olup uçmuştur....üzerine bu sıcak hava soğuk su iyi gitti...

death hocam o gitardan çok bişe bekleme...

bu bcrich in draco modeli ne uçuk bişe öle yaw.

Paramız ona zor yetiyor.

• yaa nolur bana yardım edin yaa......karar veremiyorum yukardamesajımvar oradan bakar mısınz?
  • 18 yaş gitara başlamak için geç midir?
  • arkadaşlar istanbul avrupa yakasında bildiğiniz kurs varmı gideceğim ama kurs bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: *13*

18 yaş gitara başlamak için geç midir?

Hicbir yas gec degil. Calmak istiyorsan, her yasta baslayabilirsin, bunun siniri yok.

@smd;

Kurs icin Taksim'e ve Besiktas'taki gitar magazalarina bakmani oneririm. Ayrica uygunsa; Kadikoy'deki Alkim Kitabevi'nin icindeki Zuhal Muzik'te de gitar kursu alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 20 Mayıs 2008; 23:57:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

quote:

Hicbir yas gec degil. Calmak istiyorsan, her yasta baslayabilirsin, bunun siniri yok.

@smd;

Kurs icin Taksim'e ve Besiktas'taki gitar magazalarina bakmani oneririm. Ayrica uygunsa; Kadikoy'deki Alkim Kitabevi'nin icindeki Zuhal Muzik'te de gitar kursu alabilirsin.

kadıköyle beşiktaş biraz ters kalır..

son bir soru daha sormak istiyorum giden arkadaşlara :

ille kendi gitarımızla mı gitmek zorundayım çünkü ben genelde okul çıkışı direk gidicem yani öğrenmeden hava atma durumu gibi birşey olmasın götürürüm çaldırırlar çalamam rezil olurum o bakımdan

• aslında konu biraz derslere falan kaymısken cok da mantıklı olmuycak ama dikkatimi ceken noktalardan baya beni durteni,neden once klasik gitarla baslamak? bunu hep merak etmisimdir kendim 3.5 senedir elektro calıyorum basladıgımda b.m yapıcam diye basladım modern bm de gelismek icin solo gitarist olmaya karar vererek basladım daha dogrusu ve kendimi surekli gamlara tekniklere ve hızlandırıcı pratiklere adadım..su an klasikle baslamadıgım icin zerre pismanlık duymuyorum ki bu benim yaptmıs oldugum muzik tercihinden dolayı olabilir yada olmayabilir,elektro gitar calacaksan ve sert birseyler yapacaksan senin akor gecislerinin cok da hızlı olması senin super gitarist olmanı saglamaz ama power akor basacaksan diyecegim birsey yok..ki eline elektor alıp zoom gfx efektin en sert tonlardan birini secipte kalkıp akor basan elemana napıyosun diye sorulur..

ne calmak istiyosan oyle basla kardesim ben solo gitarist olarak basladım gayetde iyiyim mutluyum Cort x-2 ile basladım en azından acemiligini atana kadar ki attıktan sonra bile kullanırsın oyle bir gitar..topic yararlı olabilir gercekten herkeze saygılarımı sunarım bunlar benim goruslerim..sabahtan beri isim yok oturdum bastan sona okudum kendimide tebrik ediyorum ayrıca

Troy Stetina'nın Speed Mechanics for Lead Guitar --//-- solo gitarist olacak arkadaslara oneririm bu kitap gereksinim

• quote:

Orjinalden alıntı: smd

quote:

quote:

@smd;

ille kendi gitarımızla mı gitmek zorundayım çünkü ben genelde okul çıkışı direk gidicem yani öğrenmeden hava atma durumu gibi birşey olmasın götürürüm çaldırırlar çalamam rezil olurum o bakımdan

İyi midir peki? Ve ortalama kurs fiyatları nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

@smd;

@smd;

Buyuk ihtimal orda da gitarlar vardir. Yani kendi gitarinla gitmek zorunda degilsin.

@13;

Zuhal Muzik'e ben de gittim, iyi oldugunu biliyorum. Ben ucretsiz gitmistim. Ama fiyatlarin pahali oldugunu sanmam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@smd;

@smd;

Buyuk ihtimal orda da gitarlar vardir. Yani kendi gitarinla gitmek zorunda degilsin.

@13;

Zuhal Muzik'e ben de gittim, iyi oldugunu biliyorum. Ben ucretsiz gitmistim. Ama fiyatlarin pahali oldugunu sanmam.

Eyvallah hocam sağol.Birkaç yer daha araştırıp bu seferde gitar tavsiyesi için sizleri rahatsız edeceğim

• Arkadaşlar ben de elektroya yeni başlıycam.250-300 ytl arası bir gitar önerebilir misiniz? Çok kötü bir gitarla başlamak istemiyorum çünkü 3-4 sene içinde yeni bir gitar alma imkanım yok.Çok pahalı bi şey de alamam söylediğim gibi 250 300 olabilir en fazla.Ve bi kaç sene çaldıktan sonra bırakacağım bi gitar da olmasın.Çünkü yaklaşık 3 senedir elektro gitar çalma hayaliyle yaşıyorum ve kesinlikle geçici bir heves değil.Kendimden o kadar eminim ki neredeyse içimdeki yeteneği hissediyor gibiyim Sanki gitar çalmak için doğmuşum Yani öyle bir gitar almalıyım ki gece gündüz elimden düşürmeyeyim (ki zaten büyük ihtimalle parmak uçlarım parçalanana kadar çalıcam bu yaz).Hatta gitarıma isim bile koymayı düşünüyorum Daha çok heavy metal ya da hard rock tarzı çalabileceğim bi gitar istiyorum. Şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar ben stagg elektro aldım daha yeni başlıcam 1 2 sene bunu çalacapım sonra ibanez alacam(tabi 1 2 sene içinde para biriktirip) sizce iyi fikir mi? Stagg nasıl bi gitar?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.