Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şuan marshall ın mg10cd sini kullanıyorum onun dışında laney x20 var...bunları düşünebilirsin...apartman için fena deil...
  • bencede video izlemek çok önemli bi keresinde gitara yeni başlamıştım guitar pro da nothing else matters cok karısık gelıordu sonra youtube da benden küçük bir çocugun cok güzel caldıgını gördüm ve cok kıskandım 2 güne kalmadı bende ögrendim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroCan

bence gitar calmak icin bir kursa gitmeye gerek yok bende ilk başlarda gitar öğrenmek icin kursa gittim ama tek ögrettikleri şey gitar calmak icin kurallar vs. bunun şeyler. gitar calmanın kurallarını ve notaları okumayı ögrendiğin zaman olayı anlamışsın demektir. Guitar Pro diye bi program var coğu kişi bu program sayesinde gitar calmayı cabukcak ögrenmiştir indirmenizi şiddetle tavsiye ederım

ben bu programı indirdim ama kullanmayı beceremedim..
    ayrıca ben 1,5 - 2 sene klasik gitar çaldım müzik kulağım olduğuna da inanıyorum.. fakat bu nota okuma vs. şeyler nelerdir bilmiyorum..
    ayrıca bizzat sıfırdan bir set 300ytl'ye kadar nerden alabilirim?
    setten kastım; cort G210 gitar, amfi (markası önemli değil, evde kullanımlık 10 watt'lık olsa yeter), birde askı, pena... (çanta olmasa bile olur; klasik gitarın çantasına koyarım)
    ben metal müziği çok seviyorum, metallica, rammstein, slipknot, soil, s.o.a.d vs. dinlerim.. bu seçtiğim gitarla bu grupların yaptığı parçaları çalabilir miyim??
    yardımcı olursanız çok sevinirim...

• arkadaşlar bende elektro çalmak istiyorum ama gitarla hiç ilişkim olmadı sadece sadece sesi beni çok coşturuyor hoşuma gidiyo arkadaşlarda gazladı beni sende gitarcı tipi var diye

olay şudur benim ileriyi düşünüp gitarist olma gibi niyetim yok sadece öğrenip kendi zevkimi tatmin etmek istiyorum

birde metal değil daha çok rock tipi müzikler hoşuma gidiyor buna göre bi gitar almak istiyorum ( kendi zevkimöi tatmin edicek derecede bişey olsa yeter ) ne gibi gitar önerirsiniz birde gitar harici ne gibi aparatlar almam gerekio??

kursa gidecek vaktimde yok kendi kendime yavaş yavaş öğrencem acelem yok öneride bulunacak arkadaşlar msj atarsa çok sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: apey

arkadaşlar bende elektro çalmak istiyorum ama gitarla hiç ilişkim olmadı sadece sadece sesi beni çok coşturuyor hoşuma gidiyo arkadaşlarda gazladı beni sende gitarcı tipi var diye

olay şudur benim ileriyi düşünüp gitarist olma gibi niyetim yok sadece öğrenip kendi zevkimi tatmin etmek istiyorum

birde metal değil daha çok rock tipi müzikler hoşuma gidiyor buna göre bi gitar almak istiyorum ( kendi zevkimöi tatmin edicek derecede bişey olsa yeter ) ne gibi gitar önerirsiniz birde gitar harici ne gibi aparatlar almam gerekio??

kursa gidecek vaktimde yok kendi kendime yavaş yavaş öğrencem acelem yok öneride bulunacak arkadaşlar msj atarsa çok sevinirim

https://www.gitaral.com//product_info.php?cPath=41_264_270_272&products_id=953
    bu link'teki gitar seti senin işini görür..
    istanbul'da oturuyorsan taksim - tünel'deki enstüman satan yerlere bakabilirsin. Hem orada gitar alana 1 ay bedava kurs'ta veriyorlar...

• Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim en sonunda aldım elektromu ohh bee...

Ama şimdiki sorunum biraz daha farklı;Amfi...

Ben Rock ve Metal tutkunuyum bu yüzden gitarımıda alırken aldığım yerde denettim adamlar 350 ytl biçtikleri bi amfide -markasını hatırlayamadım şuan - çok güzel ses çıkardılar. Şuanki dururumda o parayı vermeye imkan sağlamıyor. Yani kısacası daha uygun fiyata beni aynı veya daha yakın bi ses kalitesine ulaştırabilecek Amfi varmı aklınızda

• Ucuz fiyata oyle ayni sesi verecek amfi bulamazsin.
    Ortalama bir Amp. alip, pedal ve efekt aleti yardimiyla isini kolaylastirirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ledgem

Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim en sonunda aldım elektromu ohh bee...

Ama şimdiki sorunum biraz daha farklı;Amfi...

Ben Rock ve Metal tutkunuyum bu yüzden gitarımıda alırken aldığım yerde denettim adamlar 350 ytl biçtikleri bi amfide -markasını hatırlayamadım şuan - çok güzel ses çıkardılar. Şuanki dururumda o parayı vermeye imkan sağlamıyor. Yani kısacası daha uygun fiyata beni aynı veya daha yakın bi ses kalitesine ulaştırabilecek Amfi varmı aklınızda

peki gitarın markası modeli ne? fazla özel olmazsa nerden kaça aldın?? bende para biriktiriyorum da...

• hocam ev içinse ortalama kalite 15 watt bi amfi al ... Başlangıçta bi Dist. Pedal Al. Sonra Kafana göre donat.. ileride prosesör flnda alırsın.. Birden Kasma. Ufak ufak adımlar at sonra en kralı sende olur
  • yaa bende istiyorum bir set 2 single 1 humbucker olsun, 10 watt amfi, askı, pena = 350 YTL olsun en fazla; metal çalmak istiyorum ne önerebilirsiniz???

• bunu alabilirsin 400 ytl fiyatı var ... ama tam takım... daha ucuzada zor bulursun gibi... yinede tavsiye edeceğim bi gitar... 3x single ama gerçekten güsel bi gitar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkınCet

bunu alabilirsin 400 ytl fiyatı var ... ama tam takım... daha ucuzada zor bulursun gibi... yinede tavsiye edeceğim bi gitar... 3x single ama gerçekten güsel bi gitar...

önerin için teşekkür ederim ama bundan daha iyi markalar olamaz mı? hemde 3 single doyurucu ses vermez gibi; Washburn X10 ya da Cort G210, ve 10 watt'lık bir amfi işimi görmez mi?
  • grr elbette ama stagg belçika ürünüdr... ama oda uzak doğuda üretilir bana sorarsan corttan fln güsel klavyesi var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaseenstyle

yaa bende istiyorum bir set 2 single 1 humbucker olsun, 10 watt amfi, askı, pena = 350 YTL olsun en fazla; metal çalmak istiyorum ne önerebilirsiniz???

çok şey istiyosun o fiyata
  • quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

quote:

Orjinalden alıntı: jaseenstyle

yaa bende istiyorum bir set 2 single 1 humbucker olsun, 10 watt amfi, askı, pena = 350 YTL olsun en fazla; metal çalmak istiyorum ne önerebilirsiniz???

çok şey istiyosun o fiyata

ama napıyım öğrenci adamım
  • Klasik gitardan elektro gitara geçsem çok zorlanırmıyım.Şuan için geçmeyi düşünmüyorum ama en azından bir fikrim olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Klasik gitardan elektro gitara geçsem çok zorlanırmıyım.Şuan için geçmeyi düşünmüyorum ama en azından bir fikrim olsun

bende 1.5 - 2 sene klasik çaldım; elektro teknikleri farklıymış biraz zorlanabilirsin ama klasikten el alışkanlığın olduğu için biraz daha kolay öğrenirsin...

yaa ayrıca Washburn X10, X11, X12 arasında ne fark var birde X10C var (X12 çift humbucker olduğunu biliyorum) bunları karşılaştıran arkadaşlar varsa yorumlarını öğrenebilir miyim???
  • bir gitar almak istiyorum yardım edeen yokmu kardelşler (ojinal_piskopat@hotmail.com) ne olur yardım edin babalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: barışakarsu

bir gitar almak istiyorum yardım edeen yokmu kardelşler (ojinal_piskopat@hotmail.com) ne olur yardım edin babalar

bu şekilde değil de daha net bir şekilde istediğini belirtirsen; herkes yardımcı olmakta zorlanmayacaktır...
    önce çalmak istediğin müzik türünü, bunun için ayırdığın bütçeyi belirtirsen sana uygun birşeyler önerebiliriz.
  • Bende tarkar gitara baslamayı dusunuorum onceden 1 yıl ders alıodumda unuttum biraz. Simdi tek basıma en iyi nası orenebılırım gitar calmayı birisi ayrıntılı acıklarsa sevinirim su guitar pro5 programını indirdimde hicbisi anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehlikeliPanda -- 1 Mart 2008; 23:34:31 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.