Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam her ne kadar çalabilsende asıl elektro gitar ı kendi teknikleri çalmak için kurs şart...

klasik gitardaki gibi 2 akorla tüm şarkıyı baştan sona çalmak istiyorsanız o ayrı ama..elektro nun tadı güzel solo parçalarda...asıl iş orda zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKid89ster

hocam her ne kadar çalabilsende asıl elektro gitar ı kendi teknikleri çalmak için kurs şart...

klasik gitardaki gibi 2 akorla tüm şarkıyı baştan sona çalmak istiyorsanız o ayrı ama..elektro nun tadı güzel solo parçalarda...asıl iş orda zaten...

evet kurs sart
  • quote:

Orjinalden alıntı: melo_15

quote:

Orjinalden alıntı: TheKid89ster

hocam her ne kadar çalabilsende asıl elektro gitar ı kendi teknikleri çalmak için kurs şart...

evet kurs sart

Ben kurs almadan başardım bu işi

• elbette başaranlar vardır bende bir seviyeye kadar kurs almadan gittim ama belli bir yerde tıkanılıyor...senden daha iyi bilen birinden yeni teknikleri öğrenmeniz şart...tabi burda ne tür müzik çalmaktan hoşlandığınızada bağı...
    Pop gitar metodları ile şarkıyı tutturmak istiyorsanız boşverin kursu.akorları öğrenin yeter
  • beyler bende elektro gitarı kendım ogrenmeye calısıyorum şu aralar
    v guitar lesson diye bi site buldum onların videolarıyla calısıyorum ayrıca youtube yazarsanızda cıkacaktır
    yalnız videolar ingilizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceminec -- 30 Aralık 2007; 22:10:52 >
  • Slm arkdşlr ben yeniym sizlere bşy sorcm ben ilk klasiktn başldm ve acaip sıkldm elektro almak istiom ama ailem almıo para birktrmee krar verdm ama nası birktreblrm 15 yaşndym çalşmak fln yani nası olck nolr yardm edn daa 75 brktrdmm 300 brktrmem lzm bide sizce x-6 yeni bşlyn bri olrk fazlmı ağr gelr??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tu_ce_hi

Slm arkdşlr ben yeniym sizlere bşy sorcm ben ilk klasiktn başldm ve acaip sıkldm elektro almak istiom ama ailem almıo para birktrmee krar verdm ama nası birktreblrm 15 yaşndym çalşmak fln yani nası olck nolr yardm edn daa 75 brktrdmm 300 brktrmem lzm bide sizce x-6 yeni bşlyn bri olrk fazlmı ağr gelr??

yoo hayır X-6 uygun bir seçim ama başka alternatiflerin de var, ille de x-6 diye şartlandırma kendini. Washburn'ler falan da iyi hem daha ucuz ben de para biriktirerek almıştım , ailen harçlık veriyorsa (-ki veriyorlardır herhalde) , biraz az harcayıp kendin biriktireceksin paranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 9 Ocak 2008; 22:33:51 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tu_ce_hi

Slm arkdşlr ben yeniym sizlere bşy sorcm ben ilk klasiktn başldm ve acaip sıkldm elektro almak istiom ama ailem almıo para birktrmee krar verdm ama nası birktreblrm 15 yaşndym çalşmak fln yani nası olck nolr yardm edn daa 75 brktrdmm 300 brktrmem lzm bide sizce x-6 yeni bşlyn bri olrk fazlmı ağr gelr??

yoo hayır X-6 uygun bir seçim ama başka alternatiflerin de var, ille de x-6 diye şartlandırma kendini. Washburn'ler falan da iyi hem daha ucuz ben de para biriktirerek almıştım , ailen harçlık veriyorsa (-ki veriyorlardır herhalde) , biraz az harcayıp kendin biriktireceksin paranı

şimdi şöle bişe var ailemn verdii pardn brktrym zatn ama çok sabrszm elektroyu almk içn can atym artk stüdyo olylarna fln grmek istiom çok sıkıcı glyo klasik ailedn başka hçmi olnk yok brktrmeye??bide x-6 ve x-2 arasndaki fark ne yani aynımı çnkü x-2 daa ucuzda(buarada bn cort a takmş drmdaymm)

• abicim çalışmıyorsan biriktireceksin.. ikisi arasında , x-6 yı tercih ederim.
  • yeni başlayan arkadaşlar mutlaka guitar-pro dan yararlanın ve tabi en önemlisi çalışmak elektroya başlayalı 1 yıl olmadı ama başladıımda bunu çalan insan olamaz dediim soloları atabiliyorum tabi yazın (abartısız) günde ortalama 4 saat elimde gitar oluyodu internetten egzersizleri bulup onları çalışın çok faydası oluyo
  • bencede guitar-pro süper bi program herşeyi öğrenmenize yardımcı olacaktır
    quote:

Orjinalden alıntı: kral_bjk

yeni başlayan arkadaşlar mutlaka guitar-pro dan yararlanın ve tabi en önemlisi çalışmak elektroya başlayalı 1 yıl olmadı ama başladıımda bunu çalan insan olamaz dediim soloları atabiliyorum tabi yazın (abartısız) günde ortalama 4 saat elimde gitar oluyodu internetten egzersizleri bulup onları çalışın çok faydası oluyo

• su guitar-pro ya ben de bir bakayim herkes cok begenmis
  • quote:

su guitar-pro ya ben de bir bakayim herkes cok begenmis

Oha sende gp yokmu Cob falan çalıyorum diyodun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

quote:

ben gitar proyla ogrenmedim calmayi

Peki nasıl?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben gitar proyla ogrenmedim calmayi

Peki nasıl?

iyi de guitar pro'nun amacı öğretmek değil ki..tab okumaktan çok daha pratik...klavye özelliği ile gitarda o şarkıyı çalarken basılan teli veya şarkının davul ritmini gösteriyor...davula "m" veriyorsun mesela hepsi susuyor davul çalıyor..üstelik ilerletirseniz bütün enstürmanları kendiniz yazıp , kendi şarkınızı yapabilirsiniz..tabii söz ekleme özelliği yok

bi ara songbook denen bişi vardı içinde 25000 guitar pro tab vardı ; birçok şarkıda içinde mevcuttu ;caz'dan tutunda extreme metale kadar..şimdi paralı olmuş die duydum , bedava olduğu zamanlar sömürmüştüm hementabii nette bulursunuz yine "bedava , hemde hiç para vermeden"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 13 Ocak 2008; 12:04:53 >

• Arkadaşlar bende iki gitar arasında kaldım; B.C. Rich Bronze Mockingbird ya da B.C. Rich Bronze Warlock Elektro Gitar...

Biraz pahalı geliyolar ama olsun ikisinden birini kafaya koydum alacam

Yaklaşık bir yıldır klasik çalıyorum,elektro ile deneyimim hiç yok,atılan msj ların hepsini okudum ve işime yarar bağzı programları şimdiden indirdim hepiniz çok çok saolun

Ama deneyimim yok diye çalamazsam ve ya çalması çok kasarsa diye birazda olsa tırsıyorum bu yüzden görüşlerinizi almak isterim eğer kasar dersenizde cord (x2 veya x6) ve ya Washburn x10 alıcam mecburen

Hepinize Şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Ledgem

Arkadaşlar bende iki gitar arasında kaldım; B.C. Rich Bronze Mockingbird ya da B.C. Rich Bronze Warlock Elektro Gitar...

Yaklaşık bir yıldır klasik çalıyorum,elektro ile deneyimim hiç yok,atılan msj ların hepsini okudum ve işime yarar bağzı programları şimdiden indirdim hepiniz çok çok saolun

Ama deneyimim yok diye çalamazsam ve ya çalması çok kasarsa diye birazda olsa tırsıyorum bu yüzden görüşlerinizi almak isterim eğer kasar dersenizde cord (x2 veya x6) ve ya Washburn x10 alıcam mecburen

1 Yıllık Klasik Gitar Deneyimin Var...Elektroda Hiç Zorlanmazsın Sanırım...Sana Warlock Yakışır...

Bende Manuel Raymond MR€-3BLS Aldım...Anfi Bi Ara Aldım Bozuk Çıktı Geri Verdim...Şimdi Klasik Gitarda Birşeyler Yapmaya Çalışıyorum.Klasik Deneyimim Var Az Çok Bi 5 Aylık Falan...Yalnız Kursa Gitmedim...Elektro Gitarım Biraz Dandik Gibime Geldi Yeni Başlıyorum Diye Hafife Aldım Düşük Birşey Aldım...Anfiyi Almıyorum.Programlar Varmış.Onlarla Denicem.Sizce Hangi Programları Kullanmalıyım Gelişmem ve Distorsion[Yanlış Yazmış Olabilirim] lu Ses Çıkartmak İçin...

• quote:

Arkadaşlar bende iki gitar arasında kaldım; B.C. Rich Bronze Mockingbird ya da B.C. Rich Bronze Warlock Elektro Gitar...

elektroya alışman biraz zaman alabilir ama..1 yıllık deneyimim var diyosun bence zorlanmassın...2 gitara gelince pek bilgim yok ama..sırf şekil diye almayı düşünüyorsan bence vazgeç..durumun iyise daha iyi gitarlar alabilirsin bence biraz araştır...

quote:

Orjinalden alıntı: marsis

quote:

1 Yıllık Klasik Gitar Deneyimin Var...Elektroda Hiç Zorlanmazsın Sanırım...Sana Warlock Yakışır...

Bende Manuel Raymond MR€-3BLS Aldım...Anfi Bi Ara Aldım Bozuk Çıktı Geri Verdim...Şimdi Klasik Gitarda Birşeyler Yapmaya Çalışıyorum.Klasik Deneyimim Var Az Çok Bi 5 Aylık Falan...Yalnız Kursa Gitmedim...Elektro Gitarım Biraz Dandik Gibime Geldi Yeni Başlıyorum Diye Hafife Aldım Düşük Birşey Aldım...Anfiyi Almıyorum.Programlar Varmış.Onlarla Denicem.Sizce Hangi Programları Kullanmalıyım Gelişmem ve Distorsion[Yanlış Yazmış Olabilirim] lu Ses Çıkartmak İçin...

hocam bence sen önce normal bi çalmayı öğren öle geç programlara...ayrıca anfi olmadan olmaz...

bende creative 5+1 var...bazen onda kullanıyorum ama tat vermiyo..
    program olarakta revalver i kullanabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 12 Şubat 2008; 14:12:51 >

• TheKid89ster yorumun için çok teşekkür ederim

Evet şekil olsun diye alcaktım ama biraz daha araştırcam dediğin gibi.Sonuçta iyisi olsunda...

Marsis sende çok saol

Bide Anfi konusunda ne öneriyosunuz? apartmanda oturuyorum ööle son ses çalamycam malesef ama genede sesi beni tatmin etsin istiyorum

• quote:

TheKid89ster yorumun için çok teşekkür ederim

Evet şekil olsun diye alcaktım ama biraz daha araştırcam dediğin gibi.Sonuçta iyisi olsunda...

Marsis sende çok saol

Bide Anfi konusunda ne öneriyosunuz? apartmanda oturuyorum ööle son ses çalamycam malesef ama genede sesi beni tatmin etsin istiyorum

Ben Aldğım Gitar Beni Tatmin Etsin İsterimki Hevesi Olsun İsterim..Beyenmedikten Sonra Hevesmi Kalır..

@TheKid89ster

Programı İndirdim Şimdi Denicem Sağol.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.