Şimdi Ara

electro world xbox fiyatını dusurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

electro world xbox arcade fiyatını dusurmus sozde 599 tl den 469 tl ye dusmus sozde dıyorum cunku makına geldıgınde zaten 499 tl idi ama uyanıklar sankı 599 tl miş gibi makına 469 tl ye dusurduk 130 tl indirim yaptık diye fiyatı yukssekten gostermısler...... daha cok ındırırler bu makınanın fıyatını yurt dısında zaten yerlerde surunuyor 469 tl den kım alır acaba en son ıngıltere fıyatı 120 euro daydı yanındakı oyunları saymıyorum .... yuksek fıyatlı xbox lara hayırrrr ınsanları lutfen cahıl yerıne koymasınlar...

selamlar

• Sizin media markt yada normal mağaza fiyatlarından haberiniz yok sanırım, 2 yıl resmi garantili sıfır cihaz alıyorsunuz.

xbox360 arcade 12 ay taksit ile 2 yıl garantili olarak diğer mağazalarda kaça satılıyor bunu araştırdınız mı?
  • NIYE ACABA TURKIYEDEKI INSANLAR PAHALI FİYATLARDAN ALSIN İNGİLTERE BU MAKINAYA 114 EURO SATIYORR

http://www.pixmania.co.uk/video-game-xbox-360-arcade-game-cons/ukuk3812066_jvart.html

TABIKI GARANTILI OLUCAK YURT DISINDA GARANTISIZ MI SATIYOLAR BU MAKINAYI ZATEN ONUN İÇİNDE MAKINA SATAMIYORLARRRRR SATAMAZLARDA YURTDISINDA 114 EURO

TURKIYE DE 210 EURO BUDA EN DUSUK FIYATIII

• turucuk007 sen hiç Türkiye de yaşadın mı? Buradaki vergilerden haberin var mı? Durduk yerde sabahın köründe bizim hakkımızı korumayı rüyanda mı gördün? Öyle kapağı dünyanın en müreffeh avrupa ülkelerine atıp ta yeni bıyığı terlemiş ergen gibi heyecanlı heyecanlı nutuklar atmaya çalışma komik oluyor. Hadi sana bye, CHEERS. hehehehhehhe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yonbul -- 24 Temmuz 2010; 10:54:28 >
  • 2 tane var elimde 1400 tl den satıyorum.
  • HAYIRDIR TURKIYEDE %100 VeRgİmİ VAR YOKSA YENI OLDU YOKSA SIZDE O PAHALI SATANLARDANMISINIZ....
  • Türkiye'de xobx360 satan tüm büyük ve küçük mağazaların fiyatlarını araştırıp öyle yazın, burası amerika yada ingiltere değil.

Burada 470TL'sına 2 yıl resmi garantili arcade alınabiliyorsa öpüpte başına koysun insanlar, sırf kopya oyun oynamak için dünyanın parasını verip konsolu bozulunca yok pahasına satan yüzlerce insan var bu forumda.

Hesabınızı yapın gelin ondan sonra konuşalım, avrupa fiyatlarını da boşuna örnek vermeyin herkes biliyor neyin nerede ne kadara satıldığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 24 Temmuz 2010; 13:00:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben xbox elit almayı planlıyorum büyük bir mağazadanmı alıyım yoksa kadıköy veya eminönündeki elektronikcilerdenmi?

yani 2 yıl resmi garantilimi yoksa 1 yıl birebir değişimli olandan mı?
  • hocam sen bu alete kaç tane vergi biniyor ülkeye dirdiği zaman onu biliyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p28

ben xbox elit almayı planlıyorum büyük bir mağazadanmı alıyım yoksa kadıköy veya eminönündeki elektronikcilerdenmi?

Kopya oyun kullanacaksan,Kadıköy'deki dükkanlardan al.FW yaptırınca,mağazalardaki garanti geçersiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

ben xbox elit almayı planlıyorum büyük bir mağazadanmı alıyım yoksa kadıköy veya eminönündeki elektronikcilerdenmi?

Kopya oyun kullanacaksan,Kadıköy'deki dükkanlardan al.FW yaptırınca,mağazalardaki garanti geçersiz oluyor.

online oymak istiyorum ben ve orjinal oyun alcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truck00

arkadaslar selam

electro world xbox arcade fiyatını dusurmus sozde 599 tl den 469 tl ye dusmus sozde dıyorum cunku makına geldıgınde zaten 499 tl idi ama uyanıklar sankı 599 tl miş gibi makına 469 tl ye dusurduk 130 tl indirim yaptık diye fiyatı yukssekten gostermısler...... daha cok ındırırler bu makınanın fıyatını yurt dısında zaten yerlerde surunuyor 469 tl den kım alır acaba en son ıngıltere fıyatı 120 euro daydı yanındakı oyunları saymıyorum .... yuksek fıyatlı xbox lara hayırrrr ınsanları lutfen cahıl yerıne koymasınlar...

selamlar

469 tl ye bulmşsun öp başına koy İngiltere de dediğin pound oda 320 tl. ye (oyunsuz arcade) ordaki fiyatıdır burayada 400 den aşşağı gelmez bu millete 1500 ytlden ps3 1000 ytl den xbox satıldı sen neden bahsediyorsun. Fiyat gayet uygun.

• quote:

quote:

quote:

O zaman mağazalardan garantili al dostum.Bazı kampanyaları yakalayabilirsen,spot parasına bile alabilirsin.

• Konya electroworld de xbox 360 elite'in fiyatı 740 lira, taksitli 800 TL yi buluyor. Arcade yok, bu nasıl indirim anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranco buscas

Konya electroworld de xbox 360 elite'in fiyatı 740 lira, taksitli 800 TL yi buluyor. Arcade yok, bu nasıl indirim anlamadım.

Geçen ay 700TL'sına 1 tane ekstra siyah kol ile beraber 120gb pal xbox360 elite sattılar, mağazaları sürekli takip etmek gerekiyor.
  • ben gold dan 640 a 12 taksitle 2 yıl garantili elite aldım aralık 2009 üretimi yeniymiş alat orjinal kullanıyorum :) ama gold üyelik yok yakında
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman mağazalardan garantili al dostum.Bazı kampanyaları yakalayabilirsen,spot parasına bile alabilirsin.

önerin için teşekkürler tüm kampanyalara bakıyorum ama şuan 700 den aşağa yok :(

• GOLD bilgisayar,
    Bahçelievler ve Bayrampaşa forum şubelerinde
    Xbox360 120gb Elite konsol paketi
    24,25,ve 26 Temmuzda geçerli
    599TL (50*12 Taksit)
    Stok 120 Adet
    Almayanı dövüyorlarmış.
    Not: Sitesinde yok ,gazete ekinde gördüm.
  • fiyatların düşmesinin bir nedenide slimmin gelecek olması bugün ankara şubelerini arayıp sordum ''bi aksilik olmazsa gelicek'' dediler ama tarih vermediler ağustos sonu eylül başı geleceğini düşünüyorum
  • Euro ile Sterlin arasındaki farkı bilmeyen insanlarla(sanırım) tartışıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.