Şimdi Ara

ELECTROWORLD ÇOŞMU.!!! WD HD PLAYER 249 LİRA!!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
26.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce astoriadan aldım, henüz gelmiş taze sıcak :) fiyat 269 ytl peşin fiyatına 5 taksit ve %25 worldpuan play club ile yanında da 1 TB maxtor taşınabilir disk aldım onun fiyatı da 209 TL idi, yine 5 taksit %25 indirim.. kısacası hem fiyatlar çok uygun hem de worldpuan olayı gerçekten harika
  • 269 tl de süper fiyat hele de world card varsa, abd satış fiyatı 100 dolar avrupa 100 euro, Yani amerikadan aza pahalı avrupadan az ucuz. Üstüne taksit üstüne 2 sene garanti, evet sıcaaaak fırsat budur. Ben de astoraidan alacağım astoria da kaç tane var?
  • Ben biraz önce Astoriadan aldım.

Yaklaşık 10 tane falan vardı.
  • lg lcd monıtorler ıcın olu pıksel garantısı varmı acaba?

lg W1942s 19" lcd 199 tl
    1440x900 max cozunurluk 300 cd/m parlaklık 5ms tepkı suresı

lg W2242S-bf 22" lcd 279 tl
    1680x1050 max cozunurluk 300 cd/m parlaklık 5ms tepkı suresı

sızce bu lcd monıtorler nasıl.
    hdmı gırısı varmı yoksa analog vga gırısınemı sahıp?
  • Bursadaki Electroworld veya MediaMarkt durumunu bilen var mı? Şu an bu alet mevcut mu ve fiyatı nedir?
  • Ben de dün akşam astoriadan 1 tane aldım, ben aldıktan sonra 7 tane kaldı :) 200 YTL ye geldi.
  • WD HD Player Astoria Electroworld'den aldim öğle tatilinde. 269TL, rafta 5 tane kalmıştı.
    World kart taksit ve puan geçerli.
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, daha önce ElectroWorld'de başka bir üründe %25 Play Club Puan kampanyasından yararlanmışsak WD TV ürününü %25 puan kampanyasıyla alabilir miyiz ? Yardımcı olursanız sevinirim,kampanyaya biraz yabancıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 20 Mart 2009; 1:39:37 >
  • En fazla 100 TL puan kazanılabiliniyor her firmadan.
  • Ben de dün akşam aldım WD HD, Astoria EW'den.
    Yolda yürürken mailden ugur65 arkadaşımızın "öğlen 5 tane kaldı" mesajını da görünce inşallah bitmemiştir dedim.
    Gittim 1 adet vardı rafta, şansıma sonuncuyu aldım herhalde diye düşündüm.
    Kasaya giderken kenarlardaki şeffaf stickerların yırtılmış olduğunu gördüm.
    Kutusu açılmıştıo yani. Kutunun dışında da klavuz var alarm bandıyla tutturulmuş.
    Herhalde garanti belgesini onaylamak için açtılar diye düşündüm, sonra kasiyere sordum başka ürün var mı diye; 17 tane stok var dedi.
    Ürün iade miydi neydi bilmiyorum ama kutusu açıldığı için kakalamaya çalışmışlar resmen . 17 stok varken rafta 1 tane olma nedeni buymuş demekki...
    Neyse ben yenisini aldım. Alacak arkadaşlar:
    1. Dışındaki kitapçık şeffaf poşet içinde olmalı
    2. kenarlardaki yuvarlak şeffaf koruma bantları sağlam olmalı.
    Bunlara dikkat edin, açılmış ürünü almayın.

Ayrıca kompozit - scart kablo aldım. Pahalı bir üründü ama TV arkasında sadece scart girişleri var, kompozit giriş yanda olduğu için mecburen aldım.
    Disk alamadım çünkü 25 Tl civarında puan kazanabilecektim maksimum o da çok karlı değildi. mağaza başına 100 ile kısırtlı olmasa süper olurdu.
    Aklımda kalan fiyatlar:
    Maxtor 1TB USB fiyatı değişmemiş: 209
    Maxtor 2.5 320GB fiyatı 20 Tl artmış WD HD gibi; 159 Tl
    Maxtor 2.5 250GB : 139 Tl
    WD 1TB USB : 249
    WD 1TB FW+eSATA : 289
    Tam emin değilim ama Seagate ve WD 2.5 320Gb lar 189 gibi hatırlıyorum.

Alet gerçekten çok küçük ve şık. Görüntü kalitesi de harika. 1080p animasyonu izlerken çok şaşırdım. Gerçekten anormal bir netlik var.
    SupremeXXL arkadaşımız sağolsun, tüplü TV performans konusunda beni ikna etmişti.
    1-2CDlik divX ve Prodji tarzı yüksek kaliteli std. çözünürlüklü görüntülerde DVD/divX playerdan aldığım görüntü aynı gibi. Ekranı durdurup Vestel DivX ile WD HD arasında geçiş yaparak kıyasladım. Ama 1080p mkv ve mov dosyalarında aşırı bir netlik var.
    Bazı alytazıları göremedi yanlız, sub uzantısını ve mkv ye gömülü altyazılıları gösteremiyor mu ?

Düzenleme: Mevcut güncellemeyi (12.2008) henüz yüklemediğim için bazı çözülmüş sorunları tecrübe ediyor olabilirim. Bu ay daha geniş kapsamlı bir güncelleme çıkacakmış WD TV HD player konusundan takip edebilirsiniz.

***hasanmustafa06 arkadaşımıza yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 20 Mart 2009; 14:57:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HaKaN18

En fazla 100 TL puan kazanılabiliniyor her firmadan.

Play Club ilanında her "marka"dan 100TL'ye kadar para puan denmiş. "Marka"dan kasıt "Electroworld" mü yoksa yukarıda bir arkadaşın aldığı gibi 1 tane WD TV, 1 tane de Maxtor 1TB Basics HDD olabilir mi? İkisinin toplamı 478TL olduğundan puan da 119TL civarına denk geliyor. "Maxtor" ve "WD" mi marka, yoksa "Electroworld" mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

Orjinalden alıntı: HaKaN18

En fazla 100 TL puan kazanılabiliniyor her firmadan.

Play Club ilanında her "marka"dan 100TL'ye kadar para puan denmiş. "Marka"dan kasıt "Electroworld" mü yoksa yukarıda bir arkadaşın aldığı gibi 1 tane WD TV, 1 tane de Maxtor 1TB Basics HDD olabilir mi? İkisinin toplamı 478TL olduğundan puan da 119TL civarına denk geliyor. "Maxtor" ve "WD" mi marka, yoksa "Electroworld" mü?

Electroworld
  • quote:

Orjinalden alıntı: palermo

arkadaşlar az önce astoriadan aldım, henüz gelmiş taze sıcak :) fiyat 269 ytl peşin fiyatına 5 taksit ve %25 worldpuan play club ile yanında da 1 TB maxtor taşınabilir disk aldım onun fiyatı da 209 TL idi, yine 5 taksit %25 indirim.. kısacası hem fiyatlar çok uygun hem de worldpuan olayı gerçekten harika

totalda kaç para vermiş oldunuz? 25% puanı hddde kullanabildinizmi yoksa illa ayrı bir yerde mi almak gerekiyor?

teşekkürler
  • Bende bu cihazdan almak istiyorum İnternet sitesinde mağaza adresleri var ama telefonları yazmamışlar Ankara 365 avm deki mağazanı telefonunu bilen var mı? Telefon ile fiyat ve stok ile ilgili bilgi veriyorlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

Bende bu cihazdan almak istiyorum İnternet sitesinde mağaza adresleri var ama telefonları yazmamışlar Ankara 365 avm deki mağazanı telefonunu bilen var mı? Telefon ile fiyat ve stok ile ilgili bilgi veriyorlar mı?

veriyorlar. electroworld'üm müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, bir istanbul numarası, sayfasında var. oradan herhangi bir mağazadaki ürünü sorabiliyorsunuz.
  • Bu cihazdan electroworld de varmı hala? Ve fiyatında düşüş varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: quasi522

Bu cihazdan electroworld de varmı hala? Ve fiyatında düşüş varmı acaba?

İlk geldiğinde 249 du, sonra 269 dan satıldı. Pazartesi gittiğimde 279 Tl idi.
  • 269 dan bende bir tane kaptım. Süper de bir alet. Bu fiyatı hakediyor. %25 worldpuanda cabası.
  • ben evde denedim, crt lerdeki görüntü süpeeeer, her türlü mkv mi cayır cayır oynattı ki, ben bundan kuşku duyuyordum. Alt yazıları da mkv içinden gösteriyor sadece benim optionsdan seçim yapmam gerekiyor ama ingilizce alt yazıları defalut olarak gösterdiğini duydum. Ayrıca bu fiyatı yurt dışı fiyatına da çok yakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

quote:

Orjinalden alıntı: quasi522

Bu cihazdan electroworld de varmı hala? Ve fiyatında düşüş varmı acaba?

İlk geldiğinde 249 du, sonra 269 dan satıldı. Pazartesi gittiğimde 279 Tl idi.

Nisan 1 şakası mı bu? :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.