Electroworld yeni insert elime geçti,süper fiyatlar var..
Western Digital HD player........249 lira üstelik World 5 taksitli fiyat stokta mevcut LG Bluray Yazıcı.......299 lira yanında 9,9a verbatim medya var. Acer 4935 laptop......1599 lira(T6400 işlemci,4 gb ram,512 geforce paylaşımsız ekran kartı,320 hdd,hd ekran) Sandşsk 8 gb readboost u3 usb bellek......29,90 Logitech X540......139 Logitech S220.....39,90 bu iyata internette bile bulamadım:) Maxtor 2,5'' 320 gb.....139 lira Maxtor Onetouch plus 1TB......229ytl HTC P4350 pda......599 lira(cep telefonu fiyatına:) LG 2242 22'' lcd.....299 lira
geçen az daha WD HD player alıyordum iyiki almamışım..
Çok güzel fiyatlar ama stok adedini niye belirtmiyorlar ki?
quote:
Orijinalden alıntı: enoman
stok yazıyor insertte. wd den 75 adet var.diğer ürünlerin hepside adetli stoklar yazıyor.
quote:
fiyat ii gibi geldi ?Maxtor 2,5'' 320 gb
quote:
Orijinalden alıntı: BlueNight2
fiyat ii gibi geldi ?Maxtor 2,5'' 320 gb
Alıntıları Göster
evet maxtor 2,5" fiyatı banada iyi geldi. alınırmı ne dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: j.grange
stok yazıyor insertte. wd den 75 adet var.diğer ürünlerin hepside adetli stoklar yazıyor.
Alıntıları Göster
Eyvallah hocam,inserte bakayım bi...
quote:
Orjinalden alıntı: j.grange
quote:
Eyvallah hocam,inserte bakayım bi...
quote:
Orjinalden alıntı: j.grange
Alıntıları Göster
maxtor 1tb de iyi gorunuyor firewire 400 lu 229 tl
quote:
Orijinalden alıntı: chemucell
Alıntıları Göster
Resim ekledim.
quote:
Orijinalden alıntı: chemucell
Alıntıları Göster
fiyatlar iyi gerçekten..
quote:
Orijinalden alıntı: sulozanger
fiyatlar iyi gerçekten..
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ben İzmir'de ikamet etmekteyim. Elektroworld bildiğim kadarıyla İzmir'de şubesi yok. Peki internet üzerinden alışveriş yapma imkanı varmı acaba ?
Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: teufelm
Arkadaşlar ben İzmir'de ikamet etmekteyim. Elektroworld bildiğim kadarıyla İzmir'de şubesi yok. Peki internet üzerinden alışveriş yapma imkanı varmı acaba ?
Saygılar
Alıntıları Göster
Arkadaşlar,
Ben şimdi birşeyi anlamadım. Gazete de Vatan Bilgisayar'ın ilanı var. %18 indirimi yapıyorlar ve worldcard'a 5 taksit yapıyorlar. Maxtor 250GB'ı KDV indirimli 129TL'ye çıkmışlar. Fakat Electroworld aynı ürünün 320GB olanını KDV indirimi filan yapmadan 139TL'ye çıkmış. Worldcard'a yine 5 taksit yapıyorlar. Sanırım bugün Electro World'e gitmemiz gerekecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Fear
Arkadaşlar,
Ben şimdi birşeyi anlamadım. Gazete de Vatan Bilgisayar'ın ilanı var. %18 indirimi yapıyorlar ve worldcard'a 5 taksit yapıyorlar. Maxtor 250GB'ı KDV indirimli 129TL'ye çıkmışlar. Fakat Electroworld aynı ürünün 320GB olanını KDV indirimi filan yapmadan 139TL'ye çıkmış. Worldcard'a yine 5 taksit yapıyorlar. Sanırım bugün Electro World'e gitmemiz gerekecek.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar füyatlar harika bence. Mesela ben 320GB Maxtor 2.5" olanı almayı düşünüyorum bakalım bi! Ayrıca stoklar da belirtiliyor ilanlarda falan. Mesela Maxtor 320 GB 2.5" 500 adet var.. Bence yeterince fazla:)