Şimdi Ara

ELECTROWORLD ÇOŞMU.!!! WD HD PLAYER 249 LİRA!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
26.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dark Fear

Arkadaşlar,

Bende Viaport'tan 1 adet Maxtor ve WD TV aldım. Çalışan arkadaşlar, 10 güne Kartal'da minibüs yolu üzerinde büyük bir electroworld mağazası daha açılacağını söylediler. Artık daha yakın bir lokasyondan da ürün alabileceğiz. Birde açılışta yine sağlam kampanyalar yapacaklarmış. Böyle büyük elektronik mağazaları arttıkça, bizde daha fazla para harcayacağız galiba :)

Ben de bu akşam Viaporttan almayı planlıyorum da acaba ellerinde ne kadar stok var ?

Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullanmanız dileğiyle :).
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Arkadaşlar,

Bende Viaport'tan 1 adet Maxtor ve WD TV aldım. Çalışan arkadaşlar, 10 güne Kartal'da minibüs yolu üzerinde büyük bir electroworld mağazası daha açılacağını söylediler. Artık daha yakın bir lokasyondan da ürün alabileceğiz. Birde açılışta yine sağlam kampanyalar yapacaklarmış. Böyle büyük elektronik mağazaları arttıkça, bizde daha fazla para harcayacağız galiba :)

Ben de bu akşam Viaporttan almayı planlıyorum da acaba ellerinde ne kadar stok var ?

Sağol arkadaşım,

Ben ürünü alırken, rafta 10-12 tane daha vardı. Aslında Blu ray yazıcı da almaya niyetlendim fakat merkez depolarından ürünü aktaramamışlar.
    Yarın Viaportta olacakmış. Niyetlenen arkadaşın bilgisine.

• Harcadigimiz kadar birde uretebilsek su elektronik urunleri super olcak ama bakalim onu gormeye bizim omrumuz yetcekmi.
  • bu cihazın henüz türkçe altyazı desteği yok...alacak arkadaşlara uyarı
    bilahare tr altyazı yazılımı atılacak diye öğrendim maviden...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Arkadaşlar,

Sağol arkadaşım,

Ben ürünü alırken, rafta 10-12 tane daha vardı. Aslında Blu ray yazıcı da almaya niyetlendim fakat merkez depolarından ürünü aktaramamışlar.
    Yarın Viaportta olacakmış. Niyetlenen arkadaşın bilgisine.

8 i bulur gitmem, umarım kalmış olur bu ürün :/.

• insert de bir AEG elektirik süpürgesi var . sizce bu fiyata degermi .

surda resimleri vardı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_30206923/tm.htm
  • netten sipariş olmuyo demi electroworld de?alınırdı wd hd player bea
  • Fiyatlara %25 chip parayo da eklersen süper oluyor. 225 ytl ye 22" moınitör :) üstelik 5 taksit, şaka gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Fiyatlara %25 chip parayo da eklersen süper oluyor. 225 ytl ye 22" moınitör :) üstelik 5 taksit, şaka gibi.

%25 chip para mı?! Hangi karta oluyor?

edit: Tamam gördüm, World Play Club'a oluyormuş. Süper!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intensifier -- 5 Mart 2009; 18:47:28 >
  • merhaba,

Öğleden sonra Astori EW' e uğramıştım. Broşürde WD TV yi görünce gidip baktım. Harici HD lerin olduğu rafa 10-12 paket dizili idi. Bir görevliye demo yapabilecekleri bir ürün olup olmadığını sordum. Çok kısıtlı sayıda geldiği için açıp demoya ürün koymadıklarını ama vaktim varsa yardımcı olabileceğini söyledi. Ben de tereddütsüz almak isteyen arkadaşları düşünüp bir tanesini açtırıp mundar etmeyeyim dedim:)

Görevli arkadaşa çok iyi fiyat olduğunu söylediğimde, daha önceki broşürde 289 TL olarak duyurup kendilerinden kaynaklanmayan sebeplerden satamadıkları için müşteriye mahçup olduklarını, bu fiyatın bir bakıma özür dileme fiyatı olduğunu söyledi.

249 TL bence de çok uygun bir fiyat bu ürün için. Elim gitti ama kriz şartları malum, nasıl olduysa kendimi dizginleyebildim bu sefer. Alan ve alacak olanlara keyifli seyirler.

• logitech x540 nasıl sizce?
  • ankara antares mağazasındaki
    tüm wd hd tv ler satılmıştır
    haberiniz olsun
  • EW den Western Digital HD playerı wordcard ile 249 TL ye aldım. Birde amorti gibi ykb sının Playclub karta %25 puanı tesadüf edince 187 TL ye gelmiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.arslan -- 6 Mart 2009; 10:17:48 >
  • TR altyazı olayı ne durumda şu an kesin bir bilgi var mıdır arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmustafa06

ankara antares mağazasındaki
    tüm wd hd tv ler satılmıştır
    haberiniz olsun

viaporttaki sondan 2. yi ben aldım.. zaten 1 dakkaya sonuncuda gitti ;)

haber veren arkadaşa teşekküürr..
  • bu popcorn türkiyede bri magaza satmazmi ya arastirdim iyice bu wd onun yanında bile gecemez imkani olan popcorn cok az daha fark vererek ama
    tr satan firma varmi bilmiyroum boyle guzel bir cihazi niye hala getiremediler anlamis degilim
  • Ben halen bu ürünün çok pahalıya satıldığını düşünüyorum. 250 sanki buna çok.
  • Valla Viaporta ben de sonlardan aldım, umarım sorunsuz çalışır çok çok teşekkürler Dh'ye valla bu konuyu görmesem kaçırmıştık demek fırsatı :). Bu arada sanırsam yarın için ayrı stok ayırmışlar, bitti diye üzülmeyin yarın bir müşteri hizmetleri ile konuşun. Umarım sorunsuzdur bakalım, alanlara hayırlı olsun güle güle kullanmamız dileğiyle :).
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Ben halen bu ürünün çok pahalıya satıldığını düşünüyorum. 250 sanki buna çok.

World Play Club'la 187 TL'ye geliyor hocam. Bu nasıl?
  • Logitech X540......139 tamda ihtiyacım vardı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.