fiyatlardaki değişimi izah edeyim 249 dan satılmasının nedeni ürünün kampanyasını duyurduk ama ithalattan dolayı 1 hafta geç geldi biz de müşterilerimize jest olsun diye 249 tl gibi mükemmel uygun bir fiyattan sattık sonra fiyat 269 tl oldu bu haliyle bile en ucuz ew de idi şimdiki fiyatı 279 tl bugun araştırdığım kadarıyla daha ucuza satan yok worlde peşin fiyatına 5 taksit ve play club karta ½25 puan veriyoruz bunu da hesaba katarsanız sevinirim
279 TL üzerinden mi %25 playclub?
Ve o fiyata 5 taksit öylemi?
öyle
210 YTL ye geliyor :)
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmustafa06
fiyatlardaki değişimi izah edeyim 249 dan satılmasının nedeni ürünün kampanyasını duyurduk ama ithalattan dolayı 1 hafta geç geldi biz de müşterilerimize jest olsun diye 249 tl gibi mükemmel uygun bir fiyattan sattık sonra fiyat 269 tl oldu bu haliyle bile en ucuz ew de idi şimdiki fiyatı 279 tl bugun araştırdığım kadarıyla daha ucuza satan yok worlde peşin fiyatına 5 taksit ve play club karta ½25 puan veriyoruz bunu da hesaba katarsanız sevinirim
279 TL ye taksit yapmıyorsanız şurada biraz daha ucuza var
271 TL, sadece axess e 5 taksit yapıyorlar ya da nakit fiyat
quote:
Orjinalden alıntı: kyorhan
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmustafa06
279 TL ye taksit yapmıyorsanız şurada biraz daha ucuza var
271 TL, sadece axess e 5 taksit yapıyorlar ya da nakit fiyat
Birde şöyle düşün 279 +%25 play club + 5 World taksit. Daha uygun olmadımı ? EW her zaman herkesten ucuzdur.Bulursanız daha iddialı fiyatını getirirsiniz farkın %120 sini alırsınız.
quote:
Orjinalden alıntı: Sessiizz EW her zaman herkesten ucuzdur.Bulursanız daha iddialı fiyatını getirirsiniz farkın %120 sini alırsınız.
Yeme şimdi hocam bizi yap bir iki üründe indirim sonra genelde geçir genel politika böyle markatlerin... Şu pahalısını getir farkı götür lafıda sakız oldu çıktı yakında bizim bakkal da başlıyacak benden ucuz bulun faturalayın size farkın %500'ünü ödiyeyim erkek sözü diye... Sonra gidince ayak sürümeyi çok iyi biliyorlar.
Wd 1tb hakkında baya kararsız kaldım Yeşil kutumu Mavi kutumu İkisinide almadan çıktım
quote:
Orjinalden alıntı: Am@deus
Wd 1tb hakkında baya kararsız kaldım Yeşil kutumu Mavi kutumu İkisinide almadan çıktım
maviyi alsaydınız :)
Arkadaşlar bugün ilginç bir olay geldi başıma ew de. öncelikle bankalar hiç güvenim yoktur o yüzden playclub a %25 olayı müşteri hizmetlerine 4440444 direkt açıp sordum. Evet böyle bir kampanya var taksit olmasında sorun yok ancak sakın +3 taksit özelliğini kullanmayın dediler. OK deyip bu seferde "das kapitale" güvensizliğimden ew müşteri hizmetlerini aradım stok durumu için.( çünkü dün sorduğumda maxtor ot 1 tb stokta yoktu yarın gelecek yarın gelin dedi arkadaşlar.) Müşteri hizmetlerindeki bayan stokta olmadığını söyledi henüz gelmemiş dedi siz bursa ew korumaxın numarasını verin ben kendim aramak istiyorum dedim (çünkü ew olsun media markt olsun müşteri hizmetlerinde oldukça defektif firmalar) mağazalarımız telefon hizmeti veremez dedi ısrar ettim yine aynı cevabı aldım. Ben de korupark avm danışma ofisini arayıp numaralarını aldım aradım reyon görevlisi arkadaşlar sağolsun gayet güzel bir şekilde reyonda external ne varsa saydılar diğer bayanın yok dediği maxtor 1 tb ot ta gelmişti. hemen atladım gittim koruparka ben biraz kadersiz bir insan olduğumdan bu seferde kasiyer kız play clubıma 2 taksit + 3 joker vadaaa taksit yapmış. Slipe bakmasam mal gibi çıkacaktım afedersiniz. Kızla tartıştık bak kardeşim burda zaten peşin fiyatına 5 taksit anlaşmanız her tür ve çaptaki world kartlar için mevcut niye 2+3 yaptın diyorum cevap olarak +3 taksit yapmazsam %25 puan fırsatından yararlanamayacağımı söyledi yok dedim biz sabah müşteri hizmetlerini aradık orada özellikle belirttiler +3 taksit kullanmayın diye dedim kız çok ısrar etti dehledi bizi nefret ettim. Sonra hemen cepten yine 4440444 ü aradım (hayatımda gördüğüm bir insanoğlu ile görüşmenin en zor olduğu müşteri hizmetleri hattı) 2. arayışta bir adam çıktı heleşükür.... Bu seferde bu adam 2+3 veya 5 farketmez efendim noolcak dedi peki dedim peşin 5 taksit yapılıyor zaten bie de +3 vadda taksit 8 yaptırsam yine %25 puan alırmıyım dedim yok dedi e ne farkeder ki dedim kampanyaya bir bakayım dedi... birkaç dakika sonra baktım 2+3 de olur +3 ün uygulanamayacağına dair bir hüküm yok dedi teşekkür edip eve döndüm iki farklı müşteri hizmetçisinden 2 ayrı cevap.... neyse evde playcluba baktım gelirgelmez, evet %25 kampanyasında öyle bir hüküm yok ancak "+3 vaddaaa joker plus tasit god like" kampanyasına girince araya bir cümle sıkıştırıldığını gördüm aynen böyle "Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez." başka kampanyalar dediği de ew ipekyol gloria ve twistte %25 puan, internetten yurtdışı alışverişte peşin fiyatına 3 e bölme ve ikea da peşin fiyatına 150 tl ve üzerine 6 taksit. Tongaya getirildiğimi anladım ve apar topar akşam üzeri ew ye gittim müşteri hizmetleri daha alalı bir gün olmadığından kasada işlem yaptırabileceğimi söyledi. Gittik yine aynı kız dedim sitede böyle böyle diyor ben bu +3 taksitli 5 taksit düz 5 yaptıracağım dedi ve yaptığı işlem iptal artı tekrar çekim toplam 1 dakika sürdü. bir başarısız kasiyerin sayesinde günüm korupark yollarında geçti. kıza sordum sen 5 marttan beri herkese aynısını mı yaptın evet bize böyle söylendi böyle yapmazsam playcluba giremiyorum diye ısrar etti. şimdi ürünün kutusunu açmadım hiç puanlar 22 nisanda yatacakmış eğer puan yatmazsa ağız dolusu küfürlere ew ye gidip nazikçe ürünlerini iade edeceğim.
Neyse ben genelde internet alışverişini severim nedense orada herkes herşeyi biliyor(tekrar söyleyeyim reyon görevlileri bayan olmadıkları sürece çok bilgili ve muhabbet kişilerdi onlarla hiç problem yaşamıyorum olan hep kasada oluyor) hele hepsiburada uçuk biryer ama gerek electro olsun gerek media markt olsun oluşturdukları istihdam nedeniyle desteği hak ediyorlar. Ben böyle kampanyalarda her zaman destek olmaya çalışıyorum ihtiyaçlarım doğrultusunda (ayrıca mavi bilg. veya vatan bilg. gibi siyasi bir kimlikleri de yok) ama bilgisizliğe tahammülüm hiç yok. Yoksa 270 e hb den 1,5 tb maxtor almak vardı gb başına düşen fiyat kampanyadan bile daha uygun oluyor puanlarıyla :) Saygılar...
ya bu %25 olayı neden bu kadar sarpa sardı anlamadım. bimeks ve hepsiburada dan yaptığım alışverişlerde hiçbir sorun çıkmadan %25 puan geldi. ew işi bilmiyor galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: ramazanyurt
ya bu %25 olayı neden bu kadar sarpa sardı anlamadım. bimeks ve hepsiburada dan yaptığım alışverişlerde hiçbir sorun çıkmadan %25 puan geldi. ew işi bilmiyor galiba.