Şimdi Ara

ELECTROWORLD ÇOŞMU.!!! WD HD PLAYER 249 LİRA!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
26.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tavsiyem 2 defa aramak öyle durumlarda..ilkinde yok denip ikinci aramamda evet stoklarımızda var durumunu cok yasadım :)
  • hd dvd player alıp ne yapacaksınız? zaten üretimi durdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

hd dvd player alıp ne yapacaksınız? zaten üretimi durdu

o bu deil kardeş.. ;)
  • Lg lcd yi alan varmı? nasıl monitor?

eğer iyiyse ve kalmışsa gidip alıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 11 Mart 2009; 10:54:33 >
  • arkadaşlar wd hd media player ile DTS sesli filmleri aşağıda belirtiğim sinema sistemim sayesinde izleyebilir miyim? sorun olur mu? (çünkü DTS ile ilgili sorun yaşayanlar olmuş... acaba sinema sistemi olmadıkları için mi? yoksa başka bi sorun mu anlamadım)

Philips HTS6600/12 iPod/GoGear Docking HDMI USB Ev Sinema Sistemi

Ambisound
    HDMI
    USB Girişi
    Line-in Girişi
    iPod/GoGear Docking
    DVD
    DivX Ultra
    MP3-CD
    WMA-CD
    Picture CD
    Dolby Digital
    DTS
    Dolby Prologic II
    Video Geliştirme
    Progressive
  • hayır dostum problem WD HD tv nin kendi çıkışlarında DTS seslerde bir süre sonra kesilme vs. oluyormuş. Firmware ile düzelmesini umud ediyoruz. ses sistemiyle alakalı bir olay değil aşağıdaki sistemde Optic-IN varsa DTS DD sesleri çözer.
    quote:

Orjinalden alıntı: dravdan

arkadaşlar wd hd media player ile DTS sesli filmleri aşağıda belirtiğim sinema sistemim sayesinde izleyebilir miyim? sorun olur mu? (çünkü DTS ile ilgili sorun yaşayanlar olmuş... acaba sinema sistemi olmadıkları için mi? yoksa başka bi sorun mu anlamadım)

Philips HTS6600/12 iPod/GoGear Docking HDMI USB Ev Sinema Sistemi

Ambisound
    HDMI
    USB Girişi
    Line-in Girişi
    iPod/GoGear Docking
    DVD
    DivX Ultra
    MP3-CD
    WMA-CD
    Picture CD
    Dolby Digital
    DTS
    Dolby Prologic II
    Video Geliştirme
    Progressive

• quote:

Orjinalden alıntı: unalb01370

Lg lcd yi alan varmı? nasıl monitor?

299 TL lik LG (W2242S-BF) sadece analog giriş var yani DVI yok.
    Ekleme: Ama analog görüntüsü bile kaliteliydi. Mesela orda 22" crea vardı ve LG nin yanında iğrenç kalıyordu

Onun yerine BENQ 22" tavsiyemdir(analog+DVI) Millet tüketmiş aç gibi bırakmamışlar bana (bakırköy EW.) Gelir gelmez onu alıyorum. Hatta model ismi tam olarak şu; "BENQ 222W"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 11 Mart 2009; 23:36:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orjinalden alıntı: imansiz1903

arkadaslar electroworld'de logitech 5+1 kalmıs mıdır 139liraya, giden biri söyleyebilir mi? şimdi boşu boşuna gitmeyeyim esentepe'ye.

Müşteri hizmetlerini arayarak bir sormanızı tavsiye ederim. Gerçi bazı arkadaşlar söylediklerinin tutmadıklarını söylemiş ama..

Media Markt'te 159 YTL X-540 ordan alıp iki kat fiyat iadesi ile 120YTL'ye alabilirsiniz hoparlörü
  • Orjinalden alıntı: ufukman

hayır dostum problem WD HD tv nin kendi çıkışlarında DTS seslerde bir süre sonra kesilme vs. oluyormuş. Firmware ile düzelmesini umud ediyoruz. ses sistemiyle alakalı bir olay değil aşağıdaki sistemde Optic-IN varsa DTS DD sesleri çözer.
    Orjinalden alıntı: dravdan

teşekkürler dostum..
  • fiyatı : 75 ve 100 $ arası... (evet yanlış duymadınız...)

arkadaşlar bu ürünü alma şansımız yok mu?

ELEKTRON EHP-608 MINI 1080P

http://www.elektron-china.com/en/viewproduct.asp?id=188

Media files supported

* Video containers:
    o MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V)
    o MPEG1/2 PS (M2P, MPG)
    o MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS)
    o VOB
    o AVI, ASF, WMV
    o Matroska (MKV)
    o MOV (H.264), MP4, RMP4
    * Video codecs:
    o XVID SD/HD
    o MPEG-1
    o MPEG-2
    + MP@HL
    o MPEG-4.2
    + ASP@L5, 720p, 1-point GMC
    o WMV9
    + MP@HL
    o H.264
    + BP@L3
    + MP@L4.0
    + HP@L4.0
    + HP@L4.1
    o VC-1
    + MP@HL
    + AP@L3
    * Audio containers:
    o AAC, M4A
    o MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA)
    o WAV
    o WMA
    o FLAC
    o OGG
    * Audio codecs:
    o AC3
    o DTS
    o WMA, WMA Pro
    o AAC
    o MP1, MP2, MP3
    o LPCM
    o FLAC
    o Vorbis
    * Audio pass through : DTS, AC3, DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus
    * Photo formats : JPEG, BMP, PNG, GIF
    * Other formats: ISO, IFO
    * Subtitle formats : SRT, SMI, SUB, SSA

Chipset

* Sigma Designs SMP8635

Memory

* 256MB DDR SDRAM, 32MB Flash

Audio/Video outputs

* HDMI v1.3a (up to 1080p)
    * Composite Video
    * Optical 5.1 digital audio output port
    * Stereo Analog Audio

Interface

* 2x USB 2.0 host (placed at front and back panel each)
    * SATA

Network

* Ethernet 10/100

Power

* 12V DC, 3A

Dimension

* Width 130mm x Depth 155mm x Height 38mm

Weight

* 0.6 Kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 12 Mart 2009; 10:16:20 >

• Evet ben aldım, gayet güzel tavsiye ederim, çok canlı ve net bir görüntüsü var.Play club ile de fiyatı çok uyguna geliyor kalmışsa kaçırma derim.

quote:

• BENQ 222W diye bir model var mı, ben göremedim.Fiyatı ne kadarmış bu modelin, ben Astoria EW mağazasından almıştım orda hiç BENQ yoktu. Her mağazada farklı ürünler var herhalde.

quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Ekleme: Ama analog görüntüsü bile kaliteliydi. Mesela orda 22" crea vardı ve LG nin yanında iğrenç kalıyordu

Onun yerine BENQ 22" tavsiyemdir(analog+DVI) Millet tüketmiş aç gibi bırakmamışlar bana (bakırköy EW.) Gelir gelmez onu alıyorum. Hatta model ismi tam olarak şu; "BENQ 222W"

• PopCorn MKV Audio Converter isimli programla tüm mkv lerin DTS kaydını AC3 e dönüştürebilirsiniz.

http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-477490.html

Programın kurulusu birazcık zahmetli ama sonra tek tuşla çalışıyor. Ben su anda avi lerde bu işi tek tuşla yapan program bulamadım henuz, 6 kanal sesi once demux edip farklı isimlerle kaydettikten sonra AC3 kodlayıp remux etmek gerekiyor ki biraz kafa karıştırabiliyor. Yakında ona da bir çözüm gelir, bekliyorum, bilen varsa paylaşsın lütfen.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Mart 2009; 13:40:59 >
  • optik to coaxile bu dönüştürücüyü bulunca (5+1 olarak ses alabilir miyim wd'den arkadaşlar)
  • WD nin optik çıkışı var, coax dönüştürücüyü bulunca AC3 ve DTS olarak digital çıkış alabilirsiniz. Receiver ınızın DTS ve Dolby Digital (AC3) çözücülü olması yeterli. DTS sinyali işlemeden bypass ederek verince bazan kesilmeler oldugunu okudum ama hiç denemedim. Bunu yeni firmware ile çözerler heralde.
  • EW kataloğu 11 martta sonlanmış fiyatlar değişti mi acaba? Birde yeni katalog ne zaman yayınlanır bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefilmemur

BENQ 222W diye bir model var mı, ben göremedim.Fiyatı ne kadarmış bu modelin, ben Astoria EW mağazasından almıştım orda hiç BENQ yoktu. Her mağazada farklı ürünler var herhalde.

quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Benq FP222W tam modeli, ew de hiç bir şubede yok, 1 daha da stoklarına kolay kolay girmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

EW kataloğu 11 martta sonlanmış fiyatlar değişti mi acaba? Birde yeni katalog ne zaman yayınlanır bilgisi olan var mı?

EW'e tekrar 249 liradan gelmeyecek; fiyat 75 adetle sınırlıydı.Elimde şu anda 8.3.2009da alınmış ve sıfır kutusunda WD TV HD Media Player bulunmaktadır.İsteyen arkadaşlara -özellikle Ankara içine- hızlı bir teslimat yapabilirim.2 yıl garantilidir.Mesajlarınızı bekliyorum.
    Saygılar.
  • OO emre selam :) Buralardamıydın ya sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SupremeXXL

quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

EW kataloğu 11 martta sonlanmış fiyatlar değişti mi acaba? Birde yeni katalog ne zaman yayınlanır bilgisi olan var mı?

EW'e tekrar 249 liradan gelmeyecek; fiyat 75 adetle sınırlıydı.Elimde şu anda 8.3.2009da alınmış ve sıfır kutusunda WD TV HD Media Player bulunmaktadır.İsteyen arkadaşlara -özellikle Ankara içine- hızlı bir teslimat yapabilirim.2 yıl garantilidir.Mesajlarınızı bekliyorum.
    Saygılar.

Fiyat?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.