Şimdi Ara

ELECTROWORLD ÇOŞMU.!!! WD HD PLAYER 249 LİRA!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
26.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar electorworld daki bulaşık makinelerinden aeg 799 ve ariston 899, sony s730 199 olympus mju 840 - 299 lira. bende world play club kart var. 1 bulaşık makinesi ile 1 fotoğraf makinesi alabilriim. alışlverişin %25 i de puan olarak gelecek. mesala aeg + sony bana 750 liraya gelecek.

bahsettiğim bu ürünler nasıldır?

Play Club'la marka bazında (EW) maksimum 100 TL kazanabilirsin hocam. Dikkat...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intensifier

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar electorworld daki bulaşık makinelerinden aeg 799 ve ariston 899, sony s730 199 olympus mju 840 - 299 lira. bende world play club kart var. 1 bulaşık makinesi ile 1 fotoğraf makinesi alabilriim. alışlverişin %25 i de puan olarak gelecek. mesala aeg + sony bana 750 liraya gelecek.

bahsettiğim bu ürünler nasıldır?

Play Club'la marka bazında (EW) maksimum 100 TL kazanabilirsin hocam. Dikkat...

off doğru diyorsun arkadaşım. orası aklıma gelmedi. neyse benim iş kaldı o zaman

• Logitech X540
    ben bunu d-smart'da; bağlayıp kullana bilirmiyim.
  • FİYAT HALEN 249 TL ARKADAŞLAR,MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIP ÖĞRENDİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: sap2000

konyada gittim almak için fiyatı 289 ytl olmuş.canım sıkıldı almadan döndüm. taksitle 329 ytl idi.

Cuma namazından sonra 2 adet aldık 249 dan. Ertesi günü bile beklemeden akşama zam yapmışlar demek.
  • Altyazı destegi çıkınca ilk öğrenen arkadaşlar burada lik versin ltf.
  • Arkadaşlar,

Western Digital'in sitesinde gezerken bir update gordum fakat Türkçe alt yazı desteği içermiyor sanırım. Sizde bir göz atın isterseniz.

http://www.wdc.com/en/products/wdtv/
  • quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

quote:

Orjinalden alıntı: netses

quote:

Orjinalden alıntı: afacan1984

Böyle bir cihaz almaya ne gerek var ki, çok gereksiz.

LCD TV'ye bağla bilgisayarını olsun bitsin, niye bu alete boşuna 250ytl bayılıyorsunuz ki?

aynen katılıyorum benim pc imde mesela hdmi çıkışı var gereksiz ...

herkesin bilgisayarında hdmi çıkış mı var

Hadi onu geçtim. Herkes evinde tek mi yaşıyor ? Ki birinin canı film izlemek isteyince bilgisayarı komple TV'nin yanına taşıyıp diğerini sallamadan nasıl film izleyecek ? Senin mantığınla DVD playerlarda gereksiz,evdeki herhangi bir müzik makineside gereksiz vs. Taşı kocaman kasayı bağla dinle,izle. Bu mudur ?

• quote:

Orjinalden alıntı: netses

quote:

Orjinalden alıntı: afacan1984

Böyle bir cihaz almaya ne gerek var ki, çok gereksiz.

LCD TV'ye bağla bilgisayarını olsun bitsin, niye bu alete boşuna 250ytl bayılıyorsunuz ki?

aynen katılıyorum benim pc imde mesela hdmi çıkışı var gereksiz ...

Ne kadar cahilce yorumlar yapıyorsunuz.Hiçbir bilgisayar ile bu tür cihazların vereceği görüntü kalitesine ulaşamazsınız.Biraz araştırın,okuyun lütfen.Çok uzağa gitmenize gerek yok.Forumda sadece bu cihazla ilgili 50 sayfalık konu mevcut.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sap2000

konyada gittim almak için fiyatı 289 ytl olmuş.canım sıkıldı almadan döndüm. taksitle 329 ytl idi.

Broşürde 5-11 mart denilmiş.İtiraz etseydiniz keşke.

• teknoloji marketler mutlaka kendini koruma altına almıştır arkadaşım faka basmazlar 75 adette sınırlı sanıda stoklarda diye bi ibare var stoğumuz bitti gün önemli değil derler
  • wd nin şu anda sitesinde firmware türkçe altyazı sorunu çözmez ama bir yenilik var altyazı boyutunu ayarlayabiliyorsunuz wd ile temas halindeyim firmware çıktığı anda haberim olucak bilgilendiricem sizi burda merak etmeyin
  • WD TV HD Media Player Vatan'da world kart ile 287 lira 5 taksit diğer kartlara 339 lira
  • evet ya öyleymiş ya bide ben mesaj atıyorum mesja sayım hep 6 ne iş :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cafein34

evet ya öyleymiş ya bide ben mesaj atıyorum mesja sayım hep 6 ne iş :)

Sıcak fırsatlarda atılan mesajlar mesaj sayısına etki etmiyor da ondan...
  • EW de 1TB usb WD hdd fiyatı nedir giden gören var mı.. World carda playclub özelliği ekleyip WD HD ile birlikte almayı planlıyorum da. bir de WD Essentinal ve Home Edit. E-sata olan ürünü ile Seagate Freeagent in 1TB lık hdd si fiyatları nedir bilen gören bir yazabilir mi?
  • quote:

quote:

etkilese idi bi kaç bin yazması gerekiyodu bende.. neyse.. rütbe gereksiz bi ayrıntı ;)
  • eeeee bitti mi şimdi ürün bu gün alan oldu mu hiç yada konuşan tekrar olacakmıymış aynı fiyattan bilen var mı ? bu arada türkçe alt yazı olayı canımı çok sıktı bu ürünü çok uzun zamandır takip ediyordum bir zamanlar 700 tl sına geliyordu fiyatı yanlış hatırlamıyorsam fiyat çok iyi ama alt yazı sorunu çözülmesse büyük problem oluyor ingilizcesi çok iyi olmayan bir insan için buna benzer alet kulananlar bilir .Buarada deneyenlerin yorumları nedir alt yazılarda türkçe karakterler boşluk oarak mı çıkıyor yoksa garip şekiller şeklinde mi? aynı olay phlipsin mediaplayerında da vardı popcorn hakkında da bilgisi olanlar yazarsa iyi olur avantajlı olarak nerelerden alınabilir artıları eksileri nelerdir ayrıca bununla ilgii alt başlık varsa linkini verirlerse ii olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 8 Mart 2009; 0:42:21 >
  • eğer şuandaki firmware siteden indirip yüklemezsen türkçe karakter olan bir cümleyi hiç göstermiyor yani es geçiyor bütün cümleyi eğer siteden şu andaki en son firmware i indirirsen karakterler bozuk olarak gözüküyor ama hepsi değil mesela ü harfi gözüküyor ya altyazılı film öyle bişeyki bir harf bil bozuk çıksa dikkatim dağılıyo zaten benim
  • Bu akşam 21:30 gibi Bakırköy'deki Mağazada gördüm.
    Yeterli stok vardı.
    Ben Wd 1 TB Ex. HDD aldım ve çıktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deneme777

quote:

quote:

etkilese idi bi kaç bin yazması gerekiyodu bende.. neyse.. rütbe gereksiz bi ayrıntı ;)

olay rütbede değilki bilgide bilgimede güvenirim zaten ben sadece mesaj gitmiyomu acaba sadece bendemi gözüküyo diye meraklandım :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.