Valla ben bugün gittiğimde rafta göremedim, sorduğumda da az stok kalmış yarın için de ayırmışlar başka yerden getirdi bana saolsun. Yanlış anlamadıysam durum böyle, yarın bir telefon ile müşteri hizmetlerini arayıp stok durumunu sorun ben bugün 2 kere konuştum yardımcı oldular saolsunlar telefonla stok durumu hakkında.
Bu arada eğer yanlış görmediysem Creative Zen Player 4gb lık model de 150-160tl falandı, aynı ürün kipa'da 350 tl idi. Mp3 player almayı düşünenler bir sorsun derim.
Böyle bir cihaz almaya ne gerek var ki, çok gereksiz.
LCD TV'ye bağla bilgisayarını olsun bitsin, niye bu alete boşuna 250ytl bayılıyorsunuz ki?
quote:
Orjinalden alıntı: yastik
logitech x540 nasıl sizce?
Bimeks vatan gold da 190 TL den aşağı satılmıyor bu sistem bence mükemmel bir fiyat stok ta vardı dün baktığımda. Alacak varsa kaçırmasın. X540 bitanedir.
quote:
Orjinalden alıntı: afacan1984
LCD TV'ye bağla bilgisayarını olsun bitsin, niye bu alete boşuna 250ytl bayılıyorsunuz ki?
Herkesin kendine göre gerekçesi vardır, kimse meraklı değil boşa 250tl vermeye merak etme :).
önceki seride electro world izinsiz fiyat duyurdugu için ürünü wd vermedi e.w ye şimdide zararına satıyor bütün mağazalara sembolik rakamlarda stok oluyor fiyat iyi acele edin hemde çok acele edin sadece prestij düzeltmek adına yapılan birşey stok bitince fiyatı geri çekicekler yukarı.Altyazı sorunu ise wd türkiye müdürüyle görüştüm yeni gelecek olan firmwire sorunu çözüyor tamamlanması 2 hafta sürer dedi ama daha önce 1 martta çıkıyor dediği için şimdi düşünüyorum acaba gerçekten bu süre içinde çıkacakmı diye...
quote:
Orjinalden alıntı: cafein34
önceki seride electro world izinsiz fiyat duyurdugu için ürünü wd vermedi e.w ye şimdide zararına satıyor bütün mağazalara sembolik rakamlarda stok oluyor fiyat iyi acele edin hemde çok acele edin sadece prestij düzeltmek adına yapılan birşey stok bitince fiyatı geri çekicekler yukarı.Altyazı sorunu ise wd türkiye müdürüyle görüştüm yeni gelecek olan firmwire sorunu çözüyor tamamlanması 2 hafta sürer dedi ama daha önce 1 martta çıkıyor dediği için şimdi düşünüyorum acaba gerçekten bu süre içinde çıkacakmı diye...
Ya sorun altyazı olsun aman, adam gibi görüntüsünü versin çalışsın da altyazı birşekilde halledilir. Gerekirse üşenmeyip notepad ile açarak Türkçe karakterleri ingilizce karakterlere çeviririm :).
quote:
Orjinalden alıntı: SamueL06
HaLa TekrarLıyorum 2.5" HDD fiyatLarı düşecek doLar daha da artacak... Bu 3. söyLesim oLuyor. DoğaL oLarak; FirmaLar aLdıLar 2.5" hdd Leri zamanında... DoLar da düşüktü 1.200 civarLarındayken... ve şimdi doLar 1.750 ama ucuza maaL ediLen 2.5" HDD Ler MaaLiyetLeri git gide düşüyor ve eLLerinde kaLan ürünLeri satmaya çaLışan firmaLar sürekLi 2.5" HDD fiyatLarında indirim ve kampanyaLar düzenLiyorLar.
Sebep ise doLAr düşecek diye hesapLanıyor ve ucuza maaL oLan 2.5"hdd Lerin fiyatLarı da düşecek aLdıkLarı paraLara dahi satamayacak haLe geLecekLer. Burada bir nokta daha koyuyorum doLarın en erken düşme ihtimaLi haziran sonunu buLur ve bu doLar bu gidişLe 2 Lirayıda buLur :) ben biraz daha bekLerim :)
PayLaşım için saoL arkadaşım.
dolar konusunda haklısın ama HDD bilgini biraz daha geliştirmen lazım.sevgili arkadaşım 2.5 lar hiçbir zaman bitmez bu 1.si bitecek olan ürün olursa oda 3.5 lar olur ki keza onlarda bitmiyor devam edicek.ben sana yeni olacak uygulamaları anlatayım biraz.2.5 lar artık 5400 den çıkıp 7200rpm dönüş hızına kavuşacaklar zaten var ama harici hdd lerde yoktu şimdi oda olacak ve şu anda fazla olmayan 2.5 hdd lerde usb ile braber firewire400 ve e- satada olacak hatta firewire800 de yaygınlaşacak bunlar zaten var ama yaygın değil 3.5 larda var hep artık 2.5 larda da olacak.Kısacası 2.5 lar asla bitmez 500 var şimdi 1 tb si gelicek daha yüksekleri gelicek ama asla bitmicek..
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
quote:
Ya sorun altyazı olsun aman, adam gibi görüntüsünü versin çalışsın da altyazı birşekilde halledilir. Gerekirse üşenmeyip notepad ile açarak Türkçe karakterleri ingilizce karakterlere çeviririm :).
mkv dahil bütün formatları denedim hepsi sorunsuz çalışıyor ayrıca tam 12 saat aralıksız çalıştırdım ufak bir ısınma oldu oda problem yaratmaz zaten ürün ağır değil yanlız önemli bir eksik kumandada ses açma kapama tuşları yok wd türkiye müdürüne gösterdim sanki şok geçirmiş gibi baktı:) ama basit bişey oldugunu ilerdeki serilerde kumandayı değiştireceklerini söyledi ama tabi bunu türkiye yapmadıgı için stoklara giren ürünler bitene kadar birkaç ay geçer yani yaşa basar
quote:
Orjinalden alıntı: afacan1984
mkv dahil bütün formatları denedim hepsi sorunsuz çalışıyor ayrıca tam 12 saat aralıksız çalıştırdım ufak bir ısınma oldu oda problem yaratmaz zaten ürün ağır değil yanlız önemli bir eksik kumandada ses açma kapama tuşları yok wd türkiye müdürüne gösterdim sanki şok geçirmiş gibi baktı:) ama basit bişey oldugunu ilerdeki serilerde kumandayı değiştireceklerini söyledi ama tabi bunu türkiye yapmadıgı için stoklara giren ürünler bitene kadar birkaç ay geçer yani yaşa basar
İyi bari, ben ancak yarın akşam falan deneme fırsatı bulabileceğim bakalım :). Bu arada kumanda olayı gerçekten şaka gibiymiş, nasıl esgeçilmiş böyle bir detay :). Birşey daha sormak istiyorum ses sistemi olarak ne önerebilirsiniz 800tl civarına, en mantıklısı Z5500 müdür ve de ses kaybı yaşamadan bu ürünle arasında sağlıklı bağlantı kurulabilir mi ? Teşekkürler.
Anlaşılan ekonomik Kriz Bir Beni Teğet Geçmemiş.
quote:
quote:
quote:
quote:
İyi bari, ben ancak yarın akşam falan deneme fırsatı bulabileceğim bakalım :). Bu arada kumanda olayı gerçekten şaka gibiymiş, nasıl esgeçilmiş böyle bir detay :). Birşey daha sormak istiyorum ses sistemi olarak ne önerebilirsiniz 800tl civarına, en mantıklısı Z5500 müdür ve de ses kaybı yaşamadan bu ürünle arasında sağlıklı bağlantı kurulabilir mi ? Teşekkürler.
kesinlikle tek geçerim creative giga ları dahil hepsini denedim en iyi sesi z5500 de aldım ama apartman dairesindeysen alma çunku sesi açamıyosun bi zevkide kalmıyo o zaman logitech in daha uygun fiyatlıları var
güzel bir cihaz denedim yanlız garanti şartlarını ve servis sağlayıcının iyi olması gerekir sancak bilgisayar bana fazla güven vermiyor ama ürün güzel fiyatlar değişiyor hep en son nedir fiyatı bilen varmı
@cafein
Valla apartmandayım ancak odanın alt katı otopark, üst kat da şimdilik boş. Bilemedim acaba değer mi :). Bir de bahsettiğimiz ürün ile DTS desteği ile beraber alabiliyoruz di mi sesi ? Deneyelim bakalım en azından gündüz abanırım bassa :).
ankara 365de wd tv bitmişti.hoş,olsada component çıkışı olmadığı için almayı düşünmüyordum,tv'mde hdmi giriş yok maalesef,component çıkış popcornda var,o aletde çok pahalı!
Gün bazında stok işi doğru mu bilmiyorum ama doğru ise bile, Ankara'daki 2 mağazada da 10:15 itibarı ile kalmadı gözüktüğünü söylediler müşteri hizmetlerinden. İleriki günler için var mı aynı fırsat bilemiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: coupe96
ankara 365de wd tv bitmişti.hoş,olsada component çıkışı olmadığı için almayı düşünmüyordum,tv'mde hdmi giriş yok maalesef,component çıkış popcornda var,o aletde çok pahalı!
Bende ayni ikilemdeydim ancak yinede WD aldim, gerci bu kampanyadan deil. HDMI olmadigi icin TV de, kompozit cikistan bagladim, biraz kaliteden feragat ediliyor ama care yok.